Ελ

En

Εκδήλωση «Ανάπτυξη και αναβάθμιση πληροφοριακών συστημάτων και ηλεκτρονικών υποδομών του Επιμελητηρίου Κορινθίας»

Ολοκληρώθηκε η πρώτη εκδήλωση παρουσίασης της πράξης «Ανάπτυξη και αναβάθμιση πληροφοριακών συστημάτων και ηλεκτρονικών υποδομών του Επιμελητηρίου Κορινθίας» με Κωδικό ΟΠΣ 5052202 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020».
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Παναγιώτης Λουζιώτης, η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας, κα Αθηνά Κόρκα, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, κος Χάρης Βυτινιώτης ενώ το πρόγραμμα παρουσίασαν ο Διευθυντής της ΕΥΔΕΠ, κος Αντώνης Ψαράκης και ο Υπεύθυνος Εμπορικού Τμήματος της Knowledge, κος Νίκος Ζώτος.
Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση για ανάπτυξη / αναβάθμιση πληροφοριακών συστημάτων και ηλεκτρονικών υποδομών, για ανταλλαγή πληροφοριών και ενημέρωσης προς όφελος των επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου, των δημοσίων φορέων, των ιδιωτών – επιχειρήσεων, των πολιτών και των επισκεπτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Μάθετε περισσότερα στο ΝΕΟ portal του Επιμελητηρίου Κορινθίας: www.korinthiacc.gr

Θα ακολουθήσει αναλυτικότερη καμπάνια ενημέρωσης και παρουσίας του νέου portal για όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Προηγούμενο Έρευνα: Η αγορά οίνου στη Γερμανία 2020-21

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας