Ελ

En

Δυναμική η παρουσία του Επιμελητηρίου Κορινθίας στην 87η ΔΕΘ 2023 (φωτογραφικό υλικό)

Δυναμική παρουσία του Επιμελητηρίου Κορινθίας στην 87η ΔΕΘ, στηρίζοντας ενεργά την επιχειρηματικότητα και επιδοτώντας εξολοκλήρου τη συμμετοχή των μελών του σε μια από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις της χώρας.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας συμμετείχε με επιχειρήσεις – μέλη του, στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από 09 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ). Οι επιχειρήσεις ήταν:

  1. CORINTO – ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
  2. ΒΑΣΩ ΑΙΒΑΛΗ – ΜΠΙΖΟΥ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΕΝΔΥΜΑΤΑ
  3. ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ – ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΑΡΙΚΤΣΗΣ
  4. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ GROUP – ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ
  5. ΚΤΗΜΑ ΜΑΝΩΛΑΚΗ – ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ
  6. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΡΕΝΤΟΥΛΗ – ΜΠΙΖΟΥ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ
  7. ΚΡΙΠΑΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Krelectronics Machinery
  8. ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ – ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ

Αρκετοί επαγγελματίες, πολίτες αλλά και άνθρωποι από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο, επισκέφθηκαν το περίπτερο και ενημερώθηκαν για τις επιχειρήσεις της Κορινθίας και τους εκθέτες.

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου Κορινθίας τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, κος Κωστής Χατζηδάκης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης , κος Κωνσταντίνος Ζερβάς, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, κος Γιάννης Μασούτης, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κος Καββαθάς, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Γενικός Διευθυντής ΔΕΘ, κος Αλέξανδρος Τσαξιρλής, ο Πρόεδρος της ΔΕΘ, κος Αναστάσιος Τζήκας, αλλά και πλήθος Προέδρων Επιμελητηρίων της χώρας, εκπρόσωποι φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλήθος επισκεπτών.

Προηγούμενο Παράταση μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου για αιτήσεις στις 50 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας της ΔΥΠΑ – Αμειβόμενη και ασφαλισμένη μαθητεία σε 30 ειδικότητες αιχμής

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας