Ελ

En

Παρουσίαση πλάνου Marketing Open Mall Λουτρακίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΔΝΣΗ: ΕΡΜΟΥ 2, ΚΟΡΙΝΘΟΣ, 20131

ΤΗΛ:27410 24464, EMAIL: info@korinthiacc.gr

WEBSITE: www.korinthiacc.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κόρινθος,10/03/22

 

Εκδήλωση Παρουσίασης πλάνου MarketingOpenMall Λουτρακίου

 

Το πρώτο στάδιο της μελέτης marketing για την προβολή και προώθηση της εμπορικής περιοχής του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Λουτρακίου παρουσιάστηκε χθες Τετάρτη 09 Μαρτίου 2022 στο Δημαρχείο Λουτρακίου, παρουσία του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, κ. Γεώργιου Αλκ. Γκιώνη, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτη Λουζιώτη και της Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου, κ. Ανδριάνας Κουρούκλη, εκπροσώπων της Lever καθώς και επιχειρηματιών της περιοχής του Λουτρακίου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, κος Γκιώνης ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως πρόκειται για μία εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για την τοπική κοινωνία και τους επισκέπτες της. Παράλληλα, τόνισε πως η δημιουργία του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου, με την αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου της πόλης μέσα από στοχευμένες παρεμβάσεις και συστήματα “έξυπνης πόλης”, θα προσδώσει μια υπεραξία και ένα θετικό πρόσημο στην τοπική οικονομία καθώς αναμένεται να συμβάλλει αποφασιστικά στην ενίσχυση και την τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων του Λουτρακίου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Λουζιώτης στη συνέχεια παίρνοντας το λόγο, δήλωσε ότι ο αναπτυξιακός χαρακτήρας του έργου θα αναβαθμίσει το εμπορικό κέντρο του Λουτρακίου από πλευράς λειτουργικότητας και αισθητικής και θα συμβάλλει στην ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας τόσο των 93 ωφελούμενων επιχειρήσεων που βρίσκονται εντός της περιοχής παρέμβασης, όσο και ευρύτερης αγοράς του Λουτρακίου.

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου,κα Κουρούκλη δήλωσε ότι το έργο αυτό θα αναβαθμίσει την εικόνα της πόλης, θα δώσει μια νέα πνοή στην αγορά και θα κάνει την πόληανταγωνιστικότερη.

Στην συνέχεια το λόγο πήραν οι εκπρόσωποι της εταιρείας LEVER, o κος Άλκης Κυριάκου, o κος ΒασίλειοςΜπλέσιος και ο συνεργάτης του Επιμελητηρίου Κορινθίας,κοςΚλεάνθης Λαλουδάκης όπου παρουσίασαν αναλυτικά το πρώτο στάδιο τηςΜελέτης Μάρκετινγκ και Στρατηγικού Σχεδιασμού της Αγοράς Λουτρακίου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την εκδήλωση εδώ: https://youtu.be/HuEQ0LV6CEY

 

_____________________________________________________________________

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ερμού 2, 20131, Κόρινθος / 27410-24464 (937)

media@korinthiacc.gr /www.korinthiacc.gr

IMG1.JPEG
IMG1.JPEG

IMG2.JPEG
IMG2.JPEG

IMG3.JPEG
IMG3.JPEG

IMG4.JPEG
IMG4.JPEG

Προηγούμενο Ένα ακόμα πετυχημένο σεμινάριο MY DATA διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Κορινθίας και τον Σύλλογο Οικονομολόγων Κορινθίας

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας