Ελ

En

ΔΤ_Νέα ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα ”Μικτές μορφές εργασίας (από απόσταση) στη Λιανική: η πράξη και το κανονιστικό πλαίσιο”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κόρινθος, 19/02/21

 

ΝΕΑ ενημερωτική τηλεδιάσκεψη από το Επιμελητήριο Κορινθίας 

με θέμα “ Μικτές μορφές εργασίας (από απόσταση) στη Λιανική: η πράξη και το κανονιστικό πλαίσιο’’

 

O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης σας προσκαλεί στην 4η ενημερωτική τηλεδιάσκεψη σε συνεργασία με τον ΣΕΛΠΕ(Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος) με θέμα Μικτές μορφές εργασίας (από απόσταση) στη Λιανική: η πράξη και το κανονιστικό πλαίσιο’’, που θα πραγματοποιηθεί, Τρίτη 9 Μαρτίου 2021 στις 17:00.

 

Η συνεργασία του Επιμελητηρίου Κορινθίας με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων &Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) συνεχίζεται, πάντα με σκοπό τον περιορισμό των μακροπρόθεσμων συνεπειών της πανδημικής κρίσης, με την το δυνατόν ταχύτερη αναστροφή της ύφεσης στον μικρότερο χρόνο καθώς και με τον περιορισμό της μείωσης της ανταγωνιστικότητας του τομέα της λιανικής και εντέλει της οικονομίας.

Η 4η κατά σειρά ενημερωτική συνάντηση  έχει ως αντικείμενο την κατανόηση των κρίσιμων παραγόντων που προσδιορίζουν την επιτυχημένη υιοθέτηση μεθόδων εργασίας από απόσταση. Καθώς και τον βαθμό της απαραίτητης παρέμβασης στο κανονιστικό πλαίσιο της αγοράς εργασίας. Ώστε να περιορισθούν κατά το δυνατόν οι απώλειες στην αξία της εργασίας καθώς και στον επιχειρηματικό ιστό στη λιανική και να επιταχυνθεί η επιστροφή σε ικανοποιητικούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Οι ομιλητές,

  • ο κ. Πάνος Σταμπουλίδης, Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, που θα αναφερθεί στο υφιστάμενο και κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας των καταστημάτων και σημείων πώλησης στον καιρό της πανδημίας

  • ο κ. Ιωσήφ Μπούρλας, Senior Consultant and Trainer, ιδιοκτήτης της TMS Business Training, που θα παρουσιάσει τις αναδυόμενες τάσεις και τις περιπτώσεις «καλής πρακτικής», με την υιοθέτηση της εργασίας από απόσταση («μικτών μορφών» εργασίας) – που φαίνεται να συμβαδίζει με τον ψηφιακό μετασχηματισμό στις λειτουργίες της λιανικής – και

  • η κ. Χαραλαμπία Γαλανοπούλου, τ. Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Συντονισμού ΣΕΠΕ, που θα παρουσιάσει το υφιστάμενο καθεστώς και ενδεχόμενες μεταβολές στο κανονιστικό πλαίσιο εργασίας στην Ελλάδα,

θα συμβάλλουν στον ανάλογο προβληματισμό, με συντονιστή της συζήτησης

  • τον Δρ Νικήτα Καστή, Εμπειρογνώμονα σε θέματα Ανθρώπινου Κεφαλαίου, Καινοτομίας και Ανάπτυξης

Έτσι ώστε, εντέλει, κάθε επιχείρηση να μπορέσει να διαμορφώσει εγκαίρως τις εκάστοτε κατάλληλες για την περίπτωσή της λύσεις.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούμε να κάνουν την εγγραφή τους εδώ https://zoom.us/meeting/register/tJEkd-iqqT4oEtKvmJw9tPGb-n322r5jYr78  για να λάβουν ένα email επιβεβαίωσης με όλα τα στοιχεία για την είσοδο τους στην τηλεδιάσκεψη.

 

                                                          

 

                                                           

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ερμού 2, 20131, Κόρινθος / 27410-24464 (933)

 

media@korinthiacc.gr /www.korinthiacc.gr

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕΛΠΕ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕΛΠΕ

Προηγούμενο Αλλάζει ο τρόπος μέτρησης της Επιστρεπτέας από τον 7ο κύκλο

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας