Ελ

En

Διαδικτυακό συνέδριο «Η εμπειρία της πανδημίας της νόσου Covid-19 στην εκπαίδευση και κατάρτιση ενηλίκων: διαστάσεις, συνέπειες, προοπτικές»

Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ συστήνει έναν Κύκλο Διαλόγου για θέματα εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης ενηλίκων. Ο Κύκλος Διαλόγου λειτουργεί ως ένα forum συστηματικής διερεύνησης και συζήτησης καίριων ζητημάτων θεωρητικής και πρακτικής σημασίας στους τομείς της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, της εκπαίδευσης ενηλίκων και γενικότερα της διά βίου μάθησης. Εξετάζει και αναλύει αντικείμενα όπως τα νέα ψηφιακά μέσα και τις μεθόδους εκπαίδευσης και κατάρτισης, τις πολιτικές διάγνωσης, ανάπτυξης και αντιστοίχησης δεξιοτήτων, την εμπειρική μάθηση που συντελείται στο πλαίσιο της εργασίας, την αποτίμηση και επικύρωση της μη τυπικής και άτυπης μάθησης και άλλα. 

 

Στον Κύκλο Διαλόγου συμμετέχουν ερευνητές προερχόμενοι από τον χώρο της πανεπιστημιακής κοινότητας, από Ινστιτούτα των κοινωνικών συνομιλητών, από την αγορά υπηρεσιών συμβουλευτικής και κατάρτισης και από αρμόδιους για τα προαναφερόμενα θέματα κρατικούς οργανισμούς και δημόσιες υπηρεσίες.

Για περισσότερα μπείτε εδώ: https://gsevee-vet.gr/?cmid=2da87d54-c524-4aa4-a96f-f2cf65996a6c 

Προηγούμενο Πρόσκληση ανοικτής συνεδρίασης ∆.Σ. του ΣΕΒΠΕ & ΔΕ | 18.3.22

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας