Ελ

En

Διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «Παγκόσμιες ηλεκτρονικές αγορές: Συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων και προώθηση των πωλήσεων τους» στις 17-20.1.2022

Διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «Παγκόσμιες ηλεκτρονικές αγορές: Συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων και προώθηση των πωλήσεων τους» στις 17-20.1.2022.

03/01/22 14:42

 

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου με τίτλο: «Παγκόσμιες ηλεκτρονικές αγορές: Συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων και προώθηση των πωλήσεων τους» στις 17-20.1.2022.

Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 16 διδακτικές ώρες και θα υλοποιηθεί σε 4 διαδικτυακές συναντήσεις (διάρκειας 4 ωρών η κάθε μία) ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη, κατά τις ώρες 17.00-20.00.

Η διδασκαλία θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως, μέσω εκπαιδευτικής πλατφόρμας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και οι εισηγητές θα είναι μέλη ΔΕΠ του ΑΠΘ.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα ξεπερνά τα 30 άτομα, ανά τμήμα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η διαδραστικότητα και η σωστή επικοινωνία μεταξύ εισηγητή και συμμετεχόντων.

Στους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί πιστοποιητικό επιμόρφωσης ή βεβαίωση παρακολούθησης. Για την απονομή του πιστοποιητικού επιμόρφωσης, οι συμμετέχοντες θα υποβληθούν σε γραπτή εξέταση/αξιολόγηση, ενώ το ποσοστό των απουσιών δεν μπορεί να υπερβαίνει το 10% του συνόλου των διδακτικών ωρών. Σε διαφορετική περίπτωση απονέμεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι 100 ευρώ, ανά συμμετέχοντα, εφόσον η επιχείρηση – μέλος του ΕΒΕΘ από την οποία προέρχετα,ι έχει καταβάλει τη συνδρομή τρέχοντος έτους στο Επιμελητήριο. Για τους λοιπούς, το ποσό συμμετοχής ανέρχεται στα 130 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν το online Δελτίο Συμμετοχής και να καταθέσουν το δικαίωμα συμμετοχής τους στο λογαριασμό του ΕΒΕΘ στην Τράπεζα Πειραιώς ΙΒΑΝ: GR40 0171 7170 0067 1711 2848 863, το αργότερο μέχρι τις 14 Ιανουαρίου 2022 για να λάβουν τους σχετικούς κωδικούς σύνδεσης με την εκπαιδευτική πλατφόρμα του ΑΠΘ.

Επιστημονικός Υπεύθυνος/Διδάσκων: Δρ. Σταμάτιος Τζελέπης, Ειδικό Διδακτικό Προσωπικό στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ο Δρ. Σταμάτιος Τζελέπης είναι Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής, κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος στην επιστήμη της Πληροφορικής και κάτοχος Διπλώματος στη Διοίκηση επιχειρήσεων. Έχει 30 έτη επαγγελματικής εμπειρίας ως Μηχανικός Λογισμικού. Υλοποίησε έργα πληροφορικής και ανάπτυξης λογισμικού σε τράπεζες, ιδιωτικές επιχειρήσεις και σε οργανισμούς του Δημοσίου. Συμμετείχε, επίσης, σε 4 ερευνητικά έργα Ελλάδος και Ευρώπης.

Προηγούμενο Μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Κορινθίας μπορούν να συμμετέχουν στη διεθνή έκθεση τεχνολογιών ενέργειας στο Τόκιο

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας