Ελ

En

Διαβούλευση Ενιαίων Τεχνικών Προδιαγραφών για κονσέρβες ψαριών

Σας γνωρίζουμε ότι στην ιστοσελίδα των ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων www.promitheus.gov.gr στο πεδίο “Διαβουλεύσεις” αναρτήθηκαν για πρώτη διαβούλευση οι Τεχνικές Προδιαγραφές για «Κονσέρβα σαρδέλας σε Ελαιόλαδο» και «Κονσέρβα τόνου σε Ελαιόλαδο» με μοναδικούς κωδικούς 21DIAB000015892 και 21DIAB000015891 αντίστοιχα.

 

Η διαβούλευση παραμείνει ενεργή για οποιεσδήποτε παρατηρήσεις και προτάσεις μέχρι τις 23-03-2021.

 

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ενεργά σε αυτόν τον τεχνικό διάλογο και να υποβάλετε παρατηρήσεις και προτάσεις.

 

Παρακαλούμε να διαβάσετε τη συνημμένη σχετική πρόσκληση.

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Και το 2022 δεν θα υπάρχει εισφορά αλληλεγγύης για τον ιδιωτικό τομέα

Ακολουθήστε μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας