Ελ

En

Δημόσια τηλε-διαβούλευση για το ηλεκτρονικό εμπόριο

ΘΕΜΑ: Δημόσια τηλε-διαβούλευση στο πλαίσιο της κλαδικής έρευνας στο ηλεκτρονικό εμπόριο, την Τετάρτη 9/2/2022

 

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού («ΕΑ») σας προσκαλεί στη δεύτερη δημόσια τηλε-διαβούλευση στο πλαίσιο της κλαδικής έρευνας της Επιτροπής Ανταγωνισμού στο ηλεκτρονικό εμπόριο, η οποία θα λάβει χώρα την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022, από τις 11:30 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ.. Η δεύτερη τηλε-διαβούλευση θα διενεργηθεί σε συνέχεια της δημοσίευσης της Ενδιάμεσης Έκθεσης επί της κλαδικής έρευνας, το κείμενο της οποίας μπορείτε να βρείτε εδώ. Η συνοπτική παρουσίαση (executive summary) της Ενδιάμεσης Έκθεσης είναι επίσης διαθέσιμη εδώ

 

Κατά τη διάρκεια της τηλε-διαβούλευσης, επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, δικηγόροι και εκπρόσωποι της πανεπιστημιακής κοινότητας θα αναπτύξουν τις θέσεις και απόψεις τους επί των πορισμάτων της Ενδιάμεσης Έκθεσης. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τα ερωτήματα και τις παρατηρήσεις τους. 

Για να παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο τη ζωντανή μετάδοση της δημόσιας τηλε-διαβούλευσης κατά την άνω ημερομηνία και ώρα ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους: www.epant.gr/ecommerce (μέσω της ιστοσελίδας της ΕΑ) και https://vimeo.com/656485146 (μέσω του Vimeo). Το πρόγραμμα της τηλε-διαβούλευσης είναι διαθέσιμο εδώ.

 

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να διαβάσετε το Δελτίο Τύπου

Προηγούμενο ΠΕΜΠΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ INHERIT

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας