Ελ

En

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13/6/2016

vernardakis12_F114.6.16.jpg

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας  Βασίλη Νανόπουλο είχε την Κυριακή 12 Ιουνίου, κατά την επίσκεψη του στην Κόρινθο ο αναπληρωτής υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης  κ. Χ. Βερναρδάκης .

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, στα θέματα αρμοδιότητος του υπουργού, μεταξύ άλλων ζήτησε την πλήρη ηλεκτρονική διακυβέρνηση, την απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης επιχειρήσεων, την μείωση του αριθμού των πιστοποιητικών και την αύξηση της διάρκειας ισχύος τους  κ.α. Μιλώντας γενικότερα για τα αιτήματα των επιχειρήσεων αναφέρθηκε στην έλλειψη ρευστότητας, την πληρωμή των οφειλών του κράτους προς τις επιχειρήσεις ,την υψηλή φορολογία, την πολυνομία κλπ.

Παρουσία των βουλευτών του σύριζα  Μ. Θελερίτη ,  Γ. Τσόγκα  και του Γ.Γ κ. Χ. Κασίμη ,  παρέμβαση στην συζήτηση είχαν ο οικονομικός επόπτης του επιμελητηρίου  Σ. Σπηλιωτακάρας, ο γραμματέας Δ. Σουφρίλας, ο επικεφαλής της μειοψηφίας  Β. Μπισμπίκης, η πρόεδρος της ΟΕΒΕ Μ. Ταουξίδη, ο πρόεδρος του εργατικού κέντρουΚ. Κατεμής, εκπρόσωπος του εμπορικού συλλόγου Α.Καϊλάνης, εκπρόσωπος του Διοικητού του Νοσοκομείου Κορίνθου Ν. Καμπά, ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Καρασσάβας, και πολλοί άλλοι παριστάμενοι .

Περισσότερες πληροφορίες :

https://youtu.be/wQ3N46LblM

https://youtu.be/gNVxsKi1Yno

https://youtu.be/oJhy7b7mxfI

 

https://youtu.be/3PwTr4SMUVE

Προηγούμενο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 8/6/2016

Ακολουθήστε μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας