Ελ

En

[ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ] Επίσκεψη του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Χ. Αθανασίου

Comm4_F16350.jpg

 

Σημαντικά θέματα που απασχολούν την Κορινθία και τις επιχειρήσεις του νομού συζητήθηκαν στο Επιμελητήριο Κορινθίας στις 15.2.14. στη διάρκεια της επίσκεψης του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Χ. Αθανασίου .

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου κ. Βασίλης Νανόπουλος μεταξύ άλλων ζήτησε την ταχύτερη απονομή της δικαιοσύνης και ειδικότερα αναφέρθηκε στην προσφυγή στην δικαιοσύνη του Επιμελητηρίου, των ομοσπονδιών επαγγελματιών βιοτεχνών  και εμπόρων Κορινθίας και Νοτίου Ελλάδος, για το  θέμα της αλλαγής χρήσης του στρατοπέδου Κορίνθου  που τώρα χρησιμοποιείται σαν κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών . ο κ υπουργός  διαβεβαίωσε για  την προσωπική του συμβολή ώστε να επιταχυνθεί η εκδίκαση της υπόθεσης που εκκρεμεί προ πολλού.

Ο κ Νανόπουλος  ζήτησε επίσης  την επιτάχυνση της κατασκευής φυλακών στην περιοχή Αγ. Ιωάννης που είναι αποδεκτή από την τοπική κοινωνία, θα βοηθήσει οικονομικά, έχει προγραμματιστεί αλλά καθυστερεί.

Comm6_F16382.jpg
Για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας που είναι υψηλή στην Κορινθία ζητήθηκε  η ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης και η κράτηση των παραβατών που κατ επανάληψη συλλαμβάνονται και αφήνονται ελεύθεροι λόγω πληρότητας στις φυλακές .

Τέθηκαν υπ όψιν επίσης  στον κο υπουργό, η σταθερότητα του νομικού πλαισίου για επενδύσεις, η επαναπρόσληψη  σχολικών φυλάκων και δημοτικών αστυνομικών καθώς και η επισκευή, συντήρηση, φύλαξη   του δικαστικού μεγάρου  και η διαφορετική αντιμετώπιση  των πραγματικά σε  αδυναμία να πληρώσουν οφειλετών .

Σε όλα τα παραπάνω θέματα ο κ. Αθανασίου θα επανέλθει σε σύντομο χρόνο μετά από συζητήσεις με τους συναρμόδιους υπουργούς .
Comm8_F16421.jpg

Προηγούμενο [ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ] Η πρωτοβουλία του Επιμελητήριου Κορινθίας στέφεται με απόλυτη επιτυχία

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας