Ελ

En

[ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ] Ενημερωτική εκδήλωση και κατ’ ιδίαν διμερείς συναντήσειςγια τις οικονομίες των κρατών-μελών της ομάδας Βίσεγκραντ

Κόρινθος, 21/2/2013                                                              

                               

Ενημερωτική εκδήλωση και κατ’ ιδίαν διμερείς συναντήσειςγια τις οικονομίες των κρατών-μελών της ομάδας Βίσεγκραντ(Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία και Τσεχία) στο Επιμελητήριο Κορινθίας 

 Με Επιτυχία πραγματοποιήθηκε την  Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013 από το Επιμελητήριο Κορινθίας, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Πολωνίας συνάντηση εργασίας με θέμα:

 «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ  TΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΙ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ  ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΙΣΕΓΚΡΑΝΤ: Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία και Τσεχία». 

Στη διάρκεια της συνάντησης  πραγματοποιήθηκαν   κατ’ ιδίαν συναντήσεις  (Β2Β) μεταξύ των ανωτέρω διπλωματών και εκπροσώπων των ελληνικών επιχειρήσεων με στόχο την σύναψη εμπορικών σχέσεων.

Οι Κορινθιακές επιχειρήσεις παρουσίασαν τα προϊόντα τους και συζήτησαν συγκεκριμένες δράσεις για την προώθηση των εξαγωγών ελληνικών προϊόντων γενικότερα . 

Στην συνάντηση συμμετείχαν  η Σύμβουλος της Πρεσβείας της Πολωνίας στην Αθήνα, κ.  Ewa Flis,Ο Αναπληρωτής Πρέσβης, αρμόδιος για θέματα εμπορίου και οικονομίας της  Πρεσβείας της Σλοβακίας κ. Roman Hloben, ο Αναπληρωτής Πρέσβης, αρμόδιος για θέματα εμπορίου και οικονομίας της Πρεσβείας της Τσεχίας κ. Milos Kucera, ο Εμπορικός Σύμβουλος της Πρεσβείας της Ουγγαρίας κ. Zoltan Szabo και Επιχειρηματίες Μέλη του Επιμελητηρίου που δραστηριοποιούνται τόσο στον αγροδιατροφικό τομέα, αλλά και στο χώρο του Εμπορίου. 

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας  οργανώνει και άλλες  ενέργειες για την προώθηση των εξαγωγών και του τουριστικού προϊόντος του νομού .  Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να έρθουν σε επαφή με τους αρμόδιους συνεργάτες του επιμελητηρίου στο τηλέφωνο 2741024464 εσωτερικό 920 για την  παρακολούθηση  σεμιναρίων για τη συστηματικότερη γνώση των ξένων αγορών, τη συμμετοχή σε επιχειρηματικές αποστολές και εκθέσεις του εξωτερικού  κλπ 

  Ο Πρόεδρος

Βασίλης Νανόπουλος

Προηγούμενο Το Επιμελητήριο Κορινθίας προτείνει την αναπαράσταση της χρήσης του Δίολκου

Ακολουθήστε μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας