Ελ

En

Δελτίο Τύπου EnterpriseGreece: Με το σλόγκαν «BeSmart. Choose Greece.» H EnterpriseGreece στην κορυφαία έκθεση ακινήτων MIPIM 2022.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με το σλόγκαν «BeSmart. ChooseGreece

H EnterpriseGreece στην κορυφαία έκθεση ακινήτων MIPIM 2022

 

Αθήνα, 10Μαρτίου2022 | HΕλληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (EnterpriseGreece)διοργανώνει για άλλη μια χρονιά το εθνικό περίπτερο στην κορυφαία έκθεση ακινήτων MIPIM 2022η οποία θα πραγματοποιηθεί στις Κάννες της Γαλλίας, μεταξύ 15 και 18 Μαρτίου 2022.

 

Η συγκεκριμένη έκθεση ακινήτων διοργανώνεταιαπό το 1990 και συγκεντρώνει  μεγάλες και καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου του realestate και όλων των σχετικών υποκλάδων, ενώ παρέχει πρόσβαση σε κεφάλαια αλλά και σε μεγάλο αριθμό αναπτυξιακών έργων παγκοσμίως. Η MIPIM έχει καθιερωθεί ωςσημαντική πλατφόρμα δικτύωσης για την επίτευξη συμφωνιών. Το 2019, η έκθεση υποδέχθηκε 377 πολιτικούς ηγέτες, 4.100 Clevelστελέχη και 6.380 επενδυτές, οι οποίοι αποτελούσαν το 24% των συμμετεχόντων.

 

Η EnterpriseGreece διοργανώνει το εθνικό περίπτερο και στην MIPIM 2022, με τη συμμετοχή εταιρειών τόσο από τον δημόσιο όσο και από τον ιδιωτικό τομέα. Πιο συγκεκριμένα, στο εθνικό περίπτερο, που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα Riviera στο περίπτεροR7.A3,πρόκειται να συμμετάσχουν: η εταιρείαAInvestη InvestinAthens του Δήμου Αθηναίων και η Revithis Partners.

 

Η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τηνπροβολή και προώθηση των επενδυτικών ευκαιριών της χώρας στον κλάδο των ακινήτων και οι επαφές καισυναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν με υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων και επενδυτές, θα είναι εξαιρετικά ωφέλιμες για όλες τις εταιρίες που θα συμμετάσχουν στο εθνικό περίπτερο.

 

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της διοργάνωσης της εθνικής συμμετοχής στην έκθεση MIPIM, η EnterpriseGreece έχει δρομολογήσει ενέργειες προβολής και προώθησης του εθνικού περιπτέρου, όπως τη διοργάνωση μιας συνάντησης εργασίας το πρωί της 16ηςΜαρτίου 2022 και μιαςεκδήλωσης δικτύωσηςτο απόγευμα της ίδιας ημέρας, ώστε να δώσουν την ευκαιρία στους Έλληνες εκθέτες να καλλιεργήσουν συνεργασίες, να ενημερωθούν για τις τάσεις του κλάδου,να επωφεληθούν από νέες ιδέες και να γνωρίσουν εταιρείες άλλων χωρών με μεγάλη επιρροή.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα που δημιούργησε για το σκοπό αυτό ηEnterpriseGreeceMIPIMRealEstateEvent 2022.

 

EnterpriseGreece

Η Εταιρεία Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εξωτερικών, για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση των εξαγωγών, με στόχο να προβάλλει τη χώρα ως ελκυστικό επενδυτικό προορισμό και να προωθεί τα ανταγωνιστικά εξαγωγικά προϊόντα και υπηρεσίες της Ελλάδας.

Περισσότερες Πληροφορίες για συντάκτες:

ENTERPRISEGREECE |Γραφείο Τύπου 210 3355705, Χρήστος Ρουμελιώτης c.roumeliotis@eg.gov.gr

 

 

 

 

Προηγούμενο Παρουσίαση πλάνου Marketing Open Mall Λουτρακίου

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας