Ελ

En

Δήλωση Πιτσάκη για την έκπτωση Οικονόμου – Κωνσταντίνου – Κουκουλάκη

Κόρινθος, 22/07/2020

 

Δήλωση Πιτσάκη για την έκπτωση Οικονόμου – Κωνσταντίνου – Κουκουλάκη

Η συμμετοχή στα κοινά έχει μία πολύ ουσιαστική και απαιτητική ευθύνη. ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ.

Η εκλογή μάλιστα σε θέσεις διοίκησης και σχεδιασμού εκτός από την συνέπεια απαιτεί και την αδιάλειπτη συμμετοχή. Είμαι ιδιαίτερα λυπημένος για την απόφαση του αρμόδιου Υπουργείου Ανάπτυξης με την οποία τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής Οικονόμου Χριστίνα, Κωνσταντίνου Ελένη και Κουκουλάκης Σωτήρης, ΕΞΕΠΕΣΑΝ του αξιώματος τους. Δυστυχώς ο νόμος είναι νόμος και είναι αμείλικτος για όσους από εμάς τον παραβλέπουμε ή πολύ περισσότερο τον αγνοούμε.

Εκτός από τον νόμο, υπάρχει πάντα και ο σεβασμός σε αυτούς που μας εξέλεξαν για να τους εκπροσωπήσουμε στην πιο δύσκολη συγκυρία και έχουν από εμάς την στοιχειώδη απαίτηση να είμαστε παρόντες στα προβλήματα. Δυστυχώς οι 3 συνάδελφοι, ούτε αυτό δεν κατάφεραν. Η συνεχής απουσία τους από τις συνεδριάσεις του οργάνου, έφερε την αυτοδίκαιη και ίσως αναγκαία έκπτωση τους με αποτέλεσμα να είναι πλέον απλά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Το Επιμελητήριο Κορινθίας θα συνεχίσει την ανοδική πορεία και την δράση του σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να διασφαλιστεί η νομιμότητα και η αποτελεσματικότητα. Οι διαδικασίες αναπλήρωσης τους θα πραγματοποιηθούν άμεσα όπως προβλέπει ο νόμος και επιτάσσουν οι ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου. Οι δεσμεύσεις μας απέναντι στους Κορίνθιους επιχειρηματίες θα υλοποιηθούν με κάθε κόστος και θυσία. Τους το οφείλουμε και θα εντείνουμε τον αγώνα μας για να έρθουν μέρες ανάπτυξης και προόδου στην Κορινθία. Με όσους αγαπούν την Κορινθία και σέβονται τον ιδρώτα των επιχειρηματιών.

 

Παναγιώτης Πιτσάκης

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας

Προηγούμενο Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κορινθίας στην 85η ΔΕΘ (5-13.09.2020)

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας