Ελ

En

ΑΠΘ-ΕΒΕΘ: Διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με τη χρήση του WooCommerce», στις 31.01-3.02.2022

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου με τίτλο:«Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με τη χρήση του WooCommerce», στις 31.01-3.02.2022.

Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 16 διδακτικές ώρες και θα υλοποιηθεί σε 4 διαδικτυακές συναντήσεις (4 ωρών η κάθε μία) κατά τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη και ώρες 17.00-20.00.

Η διδασκαλία θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως, μέσω εκπαιδευτικής πλατφόρμας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και οι εισηγητές θα είναι μέλη ΔΕΠ του ΑΠΘ.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα ξεπερνά τα 30 άτομα, ανά τμήμα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η διαδραστικότητα και η σωστή επικοινωνία μεταξύ εισηγητή και συμμετεχόντων.

Στους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί πιστοποιητικό επιμόρφωσης ή βεβαίωση παρακολούθησης. Για την απονομή του πιστοποιητικού επιμόρφωσης, οι συμμετέχοντες θα υποβληθούν σε γραπτή εξέταση/αξιολόγηση, ενώ το ποσοστό των απουσιών δεν μπορεί να υπερβαίνει το 10% του συνόλου των διδακτικών ωρών. Σε διαφορετική περίπτωση απονέμεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Το κόστος συμμετοχής σε κάθε πρόγραμμα είναι 100 ευρώ, ανά συμμετέχοντα, εφόσον η επιχείρηση – μέλος του ΕΒΕΘ από την οποία προέρχεται έχει καταβάλει τη συνδρομή τρέχοντος έτους στο Επιμελητήριο. Για τους λοιπούς, το ποσό συμμετοχής ανέρχεται στα 130 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: https://www.ebeth.gr/pages/details/apth-ebeth-diadiktuako-seminario-me-titlo-dimiourgia-ilektronikou-katastimatos-me-ti-xrisi-tou-woocommerce-stis-3101-3022022,38244 

 

Προηγούμενο Επεκτείνεται η λειτουργία της πλατφόρμας «Τα Ραντεβού μου» σε όλες τις ΔΟΥ της χώρας

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας