Ελ

En

Αίτημα από κορεατική εταιρεία για εισαγωγή ελληνικών προϊόντων διατροφής

AITHMA APO KOREATIKH ETAIREIA DISTRIBUTORS GIA EISAGWGH ELLHNIKWN PROIONTWN

Κατόπιν σχετικών συζητήσεων με την κορεατική εταιρεία Daehan Flour Mills, η οποία παράγει και προωθεί στην κορεατική αγορά άλευρα και ζυμαρικά, μας τέθηκε υπόψη ότι θα αναπτύξουν δραστηριότητα εισαγωγής διατροφικών προϊόντων, τα οποία προτίθενται να προωθήσουν στο ευρύ δίκτυο διανομής που ήδη διατηρούν, ως μια από τις σημαντικότερες εταιρείες της Κορέας. Ειδικότερα ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Τμήματος Αγορών της εταιρείας κ. Minwoo Kim μας ζήτησε να του τεθούν υπόψη ελληνικά προϊόντα ώστε η ομάδα του να επιλέξει ορισμένα εξ’ αυτών για να
εισαχθούν στην κορεατική αγορά.


Παρακαλούμε, προκειμένου να υπάρξει συστηματική ανταπόκριση στο συγκεκριμένο αίτημα, να μας αποσταλούν συγκεκριμένες προτάσεις προϊόντων σε μορφή αρχείων .pdf με περιεκτικές πληροφορίες του προϊόντος, που δεν θα ξεπερνούν την μια σελίδα, στις οποίες να περιλαμβάνονται και τα στοιχεία επικοινωνίας κάθε εταιρείας (τηλέφωνο σταθερό και κινητό, αρμόδιος και e-mail).


Επί πολλών προϊόντων σκόπιμο είναι να γίνει προσπάθεια η παρουσίασή του να μην υπερβαίνει τις δυο σελίδες ανά εταιρεία. Η κορεατική πλευρά θα έλθει κατόπιν σε απευθείας επαφή με ενδιαφερόμενους για να προσδιορίσει τον τρόπο έναρξης συνεργασίας.
Κατηγορίες προϊόντων που ενδιαφέρουν κυρίως την εν λόγω εταιρεία είναι: τυρί, γιαούρτι, αρτοποιήματα (snacks, παξιμάδια, crackers), ζαχαρώδη (μπισκότα, croissant), ελιές, ελαιόλαδο, αποξηραμένα φρούτα, είδη θαλασσινών σε κονσέρβες (όχι καπνιστά), ξηροί καρποί, αλείμματα, είδη
μουστάρδας, αυγοτάραχο.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περαιτέρω πληροφόρηση με το Γραφείο ΟΕΥ Σεούλ (
ecocom-seoul@mfa.gr, +82-27291397, κινητό +82-1091979706 (whatsup, viber). Καθώς η εταιρεία σκοπεύει να αναπτύξει τη δραστηριότητά της το αμέσως προσεχές διάστημα παρακαλούμε μας περιέλθει σχετική πληροφόρηση μέχρι 1η Μαρτίου 2023.


Ο Διευθύνων
Κωνσταντίνος Δασκαλόπουλος
Γραμματέας ΟΕΥ Α΄

Προηγούμενο ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΥ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟΥ

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας