Ελ

En

“Έξυπνες και Βιώσιμες Πόλεις” Visa Innovation Program | 24 Φεβρουαρίου, 2022 στις 17:00

Έξυπνες και Βιώσιμες Πόλεις
Visa Innovation Program
24 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:00
 

 
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο διαδικτυακό σεμινάριο ”Έξυπνες και βιώσιμες πόλεις – χτίζοντας ένα οικοσύστημα για ένα καλύτερο μέλλον μέσω της καινοτομίας” που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Visa Innovation Program – της πλατφόρμας ανάπτυξης για fintech επιχειρήσεις.
 
24 Φεβρουαρίου, 2022 στις 17:00 EET (ώρα Ανατολικής Ευρώπης)
 
 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα
Visa Innovation Program 
 

 
Το Visa Innovation Program είναι μια πλατφόρμα συνεργασίας με επίκεντρο την πιλοτική τεχνολογία fintech, η οποία έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τη νεοσύστατη επιχείρησή σας να επεκταθεί, να ενισχύσει την πρόταση αξίας και να συνεργαστεί με τη Visa, τους πελάτες και τους συνεργάτες της. Διοργανώνεται σε συνεργασία με τις Eleven Ventures (Βουλγαρία), Crowdpolicy (Ελλάδα) και Hackquarters (Τουρκία).
 
Το Πρόγραμμα Καινοτομίας της Visa ξεκίνησε το 2018 και προσέλκυσε περισσότερους από 500 αιτούντες από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ασία, τις ΗΠΑ και τη LATAM. Τα τελευταία 4 χρόνια, 50 εταιρείες fintech συμμετείχαν στο πρόγραμμα. Κατάφεραν να συγκεντρώσουν συνολικά περισσότερα από 130 εκατ. ευρώ σε χρηματοδότηση και να κλείσουν 45 PoCs (proof of concepts), πιλοτικές και εμπορικές συμφωνίες στο πλαίσιο του Προγράμματος.
 

 
The Challenge ⚡
 

 
Φέτος, στον 4ο κύκλο του Visa Innovation Program προστέθηκε μια ειδική πρόκληση, με επίκεντρο το Έξυπνο και Βιώσιμο Μέλλον, μέσω της οποίας θα αναζητήσουμε τις πιο λαμπρές και τολμηρές ιδέες των startup επιχειρήσεων που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τις εταιρείες, τις κυβερνήσεις και τους ανθρώπους να ζήσουν πιο ευτυχισμένες και υγιείς ζωές μέσω της καινοτομίας.  
 
✔️Eάν είστε λάτρης του ψηφιακού μετασχηματισμού, της βιωσιμότητας και των έξυπνων πόλεων – κλείστε τη θέση σας τώρα μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου, 2022 και γίνεται μέλος της fintech επανάστασης, μαζί με εκατοντάδες startups επιχειρήσεις, στελέχη τραπεζών, ερευνητές και εμπειρογνώμονες από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
 
⬇️ Δηλώστε Συμμετοχή Τώρα⬇️
 

The Challenge 

 

 

Φέτος, στον 4ο κύκλο του Visa Innovation Program προστέθηκε μια ειδική πρόκληση, με επίκεντρο το Έξυπνο και Βιώσιμο Μέλλον, μέσω της οποίας θα αναζητήσουμε τις πιο λαμπρές και τολμηρές ιδέες των startup επιχειρήσεων που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τις εταιρείες, τις κυβερνήσεις και τους ανθρώπους να ζήσουν πιο ευτυχισμένες και υγιείς ζωές μέσω της καινοτομίας.  

 

Eάν είστε λάτρης του ψηφιακού μετασχηματισμού, της βιωσιμότητας και των έξυπνων πόλεων – κλείστε τη θέση σας τώρα μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου, 2022 και γίνεται μέλος της fintech επανάστασης, μαζί με εκατοντάδες startups επιχειρήσεις, στελέχη τραπεζών, ερευνητές και εμπειρογνώμονες από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

 

Δηλώστε Συμμετοχή Τώρα

https://www.crowdpolicy.com/visa-innovation-program-smartcities/

 

 

Προηγούμενο Έφτασε η ώρα για την HORECA 2022!

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας