Αρχική I Η Εταιρεία & Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Επιμελητηρίου Κορινθίας
Δευτέρα, 26-08-2019 I  

 
ΑΦΟΙ Γ. ΚΑΛΛΕΡΓΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η Εταιρεία & Πως θα μας βρείτε

Η εταιρεία «Αφοί Γ. Καλλέργη & Σία Ο.Ε» ιδρύθηκε το 1977 και έχει έδρα τους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Η θέση της είναι επί της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου (Ολυμπία Οδός) σε ιδιόκτητο χώρο 12000m² με στεγασμένες εγκαταστάσεις 930m².
Σήμερα η διοίκηση της εταιρείας βρίσκεται στα χέρια της δεύτερης γενιάς που με μεράκι και υψηλή τεχνογνωσία συνεχίζουν την λειτουργία της.

Seka RAL by TUV Seka Ral Certification
Εικόνα 1 Εικόνα 2
Certification Seka Q-System by TUV Certification Seka Q-System
Εικόνα 3 Εικόνα 4
FPC by Target
Εικόνα 5

◊ Αφοί Γ. Καλλέργη & ΣΙΑ Ο.Ε. - τμήμα αλουμινίου

egkatastasis01Η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο τομέα των κουφωμάτων αλουμινίου από το 1977, ακολουθώντας συνειδητά μια ανοδική πορεία ποιότητας.

Το 2003 απέκτησε πιστοποίηση ποιότητας SEKA - RAL θέτοντας υψηλότερες προδιαγραφές, τόσο στο κατασκευαστικό, όσο και στο διοικητικό τομέα. Η πιστοποίηση εκδόθηκε από την TUV Rheinland Hellas (εικόνα 1) και από τον ΣΕΚΑ (εικόνα 2). Το ίδιο χρονικό διάστημα ξεκίνησε και ένα σημαντικό πρόγραμμα επενδύσεων με σκοπό την εξέλιξη της παραγωγικής διαδικασίας, την δημιουργία νέων εγκαταστάσεων καθώς και την αναβάθμιση του λογισμικού και συστημάτων γραφείου, για την καλύτερη υποστήριξη του παραγόμενου προϊόντος τόσο πριν όσο και μετά την πώληση.

egkatastasis02

Το 2007 πάντα με γνώμονα την βελτίωση του παραγόμενου προϊόντος αναβαθμίσαμε το πιστοποιητικό ποιότητας στο SEKA Q-System 2: 2007 και πραγματοποιήσαμε πλήρη εναρμόνιση με τις απαιτήσεις και τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποκτώντας πλέον την δυνατότητα εφαρμογής σήμανσης CE στα προϊόντα κουφωμάτων αλουμινίου. Η πιστοποίηση εκδόθηκε από την TUV Rheinland Hellas (εικόνα 3) και από τον ΣΕΚΑ (εικόνα 4).

Το 2010 πραγματοποιήσαμε τις πρώτες δοκιμές προτύπου (ITT) για την αντοχή στην ανεμοπίεση στα ανοιγόμενα παντζούρια, τα οποία κατατάχθηκαν στην κλάση 6 (δηλαδή την καλύτερη δυνατή). Η δοκιμές αυτές συνεχίζονται και σήμερα όποτε μια νέα κατασκευή παντζουριού το απαιτεί.

Το 2015 παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα, συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην ποιότητα και λάβαμε πιστοποίηση (εικόνα 5) για το σύστημα ελέγχου παραγωγής (FPC) που διατηρούμε, από την Target BS. Η πιστοποίηση αυτή είναι αναγνωσμένη από την Ελληνική Ένωση Αλουμινίου. Το σύστημα ελέγχου παραγωγής που διατηρούμε, μέσω ειδικά σχεδιασμένης βάσεως δεδομένων, διαθέτει επιπλέον ιχνηλασιμότητας μέσω της οποίας είναι πάντα δυνατή η ταυτοποίηση των πρώτων υλών.

 

 

◊ Πως θα μας βρείτε

Η διεύθυνση μας είναι
62χλμ Ν.Ε.Ο.Αθηνών - Κορίνθου
Αγ. Θεόδωροι - Κορινθίας
Τ.Κ. 200 03

 

Γεωγραφικές Συντεταγμένες (για χρήση σε GPS)
Γεωγραφικό Μήκος: 23.1463
Γεωγραφικό Πλάτος: 37.9402 


Επικοινωνία: email, τηλέφωνα.

◊ Ώρες λειτουργίας τμήματος προσφορών (γραφείου)

Τρίτη
έως και
Παρασκευή

09:00 με 15:00

Σάββατο 09:00 με 13:00

Κατά τις ώρες αυτές μπορείτε να μας βρείτε τηλεφωνικά, σε κάθε περίπτωση όμως μπορείτε να αφήσετε μήνυμα στο τηλεφωνητή και θα επικοινωνήσουμε εμείς άμεσα μαζί σας.

◊ Ώρες λειτουργίας κατασκευαστικού τμήματος

Καθημερινά 08:00 με 16:00
Σάββατο 08:00 με 13:00

Εκτυπώσιμη μορφή