Αρχική I Η Εταιρεία & Πως θα μας βρείτε I Αίτηση Προσφοράς - Τιμές I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Επιμελητηρίου Κορινθίας
Σάββατο, 19-01-2019 I  

 
ΑΦΟΙ Γ. ΚΑΛΛΕΡΓΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Αίτηση Προσφοράς - Τιμές

Αίτηση Προσφοράς

Στη προσπάθεια μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας νέες υπηρεσίες, επανασχεδιάσαμε την φόρμα αίτησης προσφοράς κουφωμάτων αλουμινίου και πλέον υπάρχουν περισσότερες επιλογές και συνδυασμοί αυτών.
Η λογική είναι απλή, καταχωρείτε τις κατασκευές σας στην φόρμα και εμείς αφού την επεξεργαστούμε σας δίνουμε σχετική προσφορά.

Προετοιμασία
Πριν προσπαθήσετε να συμπληρώσετε την φόρμα θα πρέπει να γνωρίζεται και να έχετε γράψει σε ένα χαρτί μερικές βασικές πληροφορίες σχετικά με τις κατασκευές κουφωμάτων που σας ενδιαφέρουν.

 1. Να έχετε καταγράψει το πλήθος των κουφωμάτων.
 2. Να έχετε καταγράψει το τύπο του κουφώματος για κάθε άνοιγμα. Π.χ. Ανοιγόμενο δίφυλλο τζάμι με σήτα και τετράφυλλο παντζούρι ή συρόμενο μονόφυλλο τζάμι και μονόφυλλο παντζούρι ή επάλληλο δίφυλλο με ρολό κ.τ.λ.
  Δείτε πληροφορίες σχετικά με τους τύπους των κατασκευών.
  Βασικές κατηγορίες κουφωμάτων.
  Ρολά ή παντζούρια. Μηχανισμοί κίνησης ρολών.
  Τύποι σήτας.
 3. Να έχετε σκεφτεί για το χρώμα των κουφωμάτων, το τύπο των τζαμιών και των τύπο των αλουμινίων.
 4. Να έχετε μετρήσει τις διαστάσεις του ανοίγματος της τοιχοποιίας όπου θα τοποθετηθεί το κάθε κούφωμα. Η ακρίβεια της μέτρησης είναι σε εκατοστά (πόντους), οπότε αν το πραγματικό πλάτος είναι 1,254m και εσείς γράψετε 1,25m είστε απόλυτα σωστή. Αλλά ακόμα και αυτή την ακρίβεια δεν μπορείτε να την προσδιορίσετε κανένα πρόβλημα, αφού μπορείτε να δώσετε την τιμή 1,2m ή 1,3m. Σ' αυτή την περίπτωση η διαφοροποίησης της τελικής τιμής θα είναι πολύ μικρή αφού οι τιμές μας αλλάζουν ανά 10 εκατοστά.

Στο σχετικό βίντεο θα δείτε ένα παράδειγμα χρήσης της φόρμας αίτητης προσφοράς.
Συμπληρώστε την φόρμα.


Τιμές

Είστε τεχνίτης του χώρου και σας ενδιαφέρει η αγορά έτοιμου κουφώματος ή ιδιώτης που μπορεί να τοποθετήσει μόνος του ένα κούφωμα, μπορείτε να κάνετε χρήση των τιμοκαταλόγων που διαθέτουμε σε μορφή πινάκων για να δείτε χωρίς αναμονή την τιμή του.

Στο σχετικό βίντεο θα δείτε ένα παράδειγμα χρήσης των τιμοκαταλόγων σε μορφή πινάκων.

Προετοιμασία
Γράψτε σε ένα χαρτί μερικές βασικές πληροφορίες σχετικά με τις κατασκευές κουφωμάτων που σας ενδιαφέρουν.

 1. Να έχετε καταγράψει το πλήθος των κουφωμάτων.
 2. Να έχετε καταγράψει το τύπο του κουφώματος για κάθε άνοιγμα. Π.χ. Ανοιγόμενο δίφυλλο τζάμι με σήτα και τετράφυλλο παντζούρι ή συρόμενο μονόφυλλο τζάμι και μονόφυλλο παντζούρι ή επάλληλο δίφυλλο με ρολό κ.τ.λ.
 3. Να έχετε μετρήσει τις διαστάσεις του ανοίγματος της τοιχοποιίας όπου θα τοποθετηθεί το κάθε κούφωμα. Η ακρίβεια της μέτρησης είναι σε εκατοστά (πόντους), οπότε αν το πραγματικό πλάτος είναι 1,254m και εσείς γράψετε 1,25m είστε απόλυτα σωστή. Αλλά ακόμα και αυτή την ακρίβεια δεν μπορείτε να την προσδιορίσετε κανένα πρόβλημα, αφού μπορείτε να δώσετε την τιμή 1,2m ή 1,3m. Σ' αυτή την περίπτωση η διαφοροποίησης της τελικής τιμής θα είναι πολύ μικρή αφού οι τιμές μας αλλάζουν ανά 10 εκατοστά.

Οι τιμοκατάλογοι αφορούν λευκά κουφώματα, χωρίς τοποθέτηση και στις τιμές περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%. Επίσης, στις τιμές αυτές υπάρχουν ειδικές εκπτώσεις για τους τεχνίτες ανεξάρτητα της ποσότητας, αλλά και έκπτωση σε ιδιώτες ανάλογα με την ποσότητα παραγγελία.Εκτυπώσιμη μορφή