Σύμβουλος του επιχειρηματία

Επιχειρηματικές συμβουλές με ένα click. Το Επιμελητήριο Κορινθίας στηρίζει ενεργά τα μέλη του προσφέροντας μια υπηρεσία καθημερινής ενημέρωσης σε θέματα επιχειρηματικότητας, με online ερωτήσεις και απάντήσεις.
περισσότερα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 • (25/04/2017) Εξαίρεση των επιχειρήσεων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φ/β συστήματα από την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τον καθορισμό των επαγγελμάτων και των επιχειρήσεων που υποχρεούνται στην χρήση POS
  περισσότερα
 • (25/04/2017) Θέσεις των Επιμελητηρίων σχετικά με το Σχέδιο Νόμου για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων
  περισσότερα
 • (12/04/2017) Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
  περισσότερα
 • (11/04/2017) Ευχές Πάσχα από το Επιμελητήριο Κορινθίας
  περισσότερα
 • (10/04/2017) Οδηγίες για τη συμπλήρωση της δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων φορολογικού έτους 2016
  περισσότερα
 • (07/04/2017) [ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ] Μη νόμιμη η βεβαίωση παραβάσεων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος από τους ελεγκτές της ΑΕΠΙ και των άλλων Οργανισμών Συλλογικής Διαχείρισης
  περισσότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 • (25/04/2017) [ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ] Ημερίδα με θέμα τα «κόκκινα δάνεια» Παρασκευή 28/4/2017, και ώρα 9:00 π.μ.
  περισσότερα
 • (16/03/2017) Παρουσίαση βιβλίου Αλέξανδρου Π. Μαλλιά, «Οράματα και Χίμαιρες – Διαδρομές ενός Διπλωμάτη» Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017
  περισσότερα
 • (08/03/2017) [Εκδήλωση] ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ: Μια λίβρα σάρκας απ΄ τον καθένα μας, Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 στις 18.00
  περισσότερα
 • (06/03/2017) Ημερίδα: «Η εξυγίανση και βιωσιμότητα των επιχειρήσεων εν μέσω κρίσης και η ανάπτυξη τους σε άλλες αγορές»
  περισσότερα
 • (13/02/2017) Διάλεξη κ. Γιώργου Γιαμπουράνη με θέμα : "Απάτη και Αυταπάτη", Σάββατο 18 Φεβρουάριου
  περισσότερα
 • (01/02/2017) Σεμινάριο για εξαγωγές διοργανώνει το Επιμελητήριο Κορινθίας
  περισσότερα

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Ο Πρόεδρος Βασίλης Νανόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κορινθίας σας καλωσορίζουν στον δικτυακό τόπο του Επιμελητηρίου μας.
περισσότερα

Επιχειρηματικός Οδηγός

Σύγχρονος Οδηγός Επιχειρήσεων του Νομού Κορινθίας. Αναζητήστε Επιχειρήσεις και Προϊόντα του Νομού Κορινθίας.


Επιχειρηματικές Ευκαιρίες

Ηλεκτρονική Αγορά

Αγοράστε έξυπνα, αγοράστε ελληνικά, αγοράστε τοπικά. Για να στηρίξετε την τοπική παραγωγή, να στηριχθεί η Ελληνική Οικονομία αλλά και να έχετε άμεσο όφελος οι ίδιοι στα οικονομικά σας. Οι προμηθευτές της αγοράς μας διαθέτουν τα προϊόντα τους στις καλύτερες τιμές ενώ η παράδοση γίνεται σε πολύ λίγες ημέρες στο χώρο σας.

Τουριστική πύλη

Επιλέξτε τον προορισμό σας και οργανώστε τις διακοπές σας μέσα από ένα πλούσιο και επίκαιρο περιεχόμενο. Αναζητήστε καταλύματα, επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης, γραφεία τουρισμού, γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων, τοπικά προϊόντα και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις μέσα από ψηφιακούς χάρτες.

Εξαγωγείς

Αναζητήστε εξαγωγικές επιχειρήσεις, δείτε εξαγωγικά προϊόντα, ευκαιρίες των εξαγωγικών επιχειρήσεων κλπ

Ομογενειακή επιχειρηματικότητα

Αναζητήστε επιχειρήσεις της ομογένειας, δείτε ειδήσεις, διακρίσεις από την ομογένεια καθώς και οργανώσεις και συλλόγους.

Αγορά εργασίας

Βρείτε εύκολα Αγγελίες, Θέσεις Εργασίας, βρείτε τα Βιογραφικά Σημειώματα που χρειάζεστε και ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα Σεμινάρια.

LiveFeed: KEEE: e-BOSS