ΔΡΑΣΕΙΣ    /ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  RSS 2.0 

ΑΠΘ-ΕΒΕΘ: Διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με τη χρήση του WooCommerce», στις 31.01-3.02.2022

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου με τίτλο:«Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με τη χρήση του WooCommerce», στις 31.01-3.02.2022. Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 16 διδακτικές ώρες και θα υλοποιηθεί σε 4 διαδικτυακές συναντήσεις (4 ωρών η κάθε μία) κατά τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη &.....(24/01/2022)

περισσότερα »

Local Gastronomy & Tourism, online seminar απο ΙΝΣΕΤΕ

Προφίλ Συμμετεχόντων Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες μικρών ξενοδοχείων, εστιατορίων, μπαρ και στο προσωπικό τους, σε στελέχη και επικεφαλής τμημάτων F&B σε μεγάλα ξενοδοχεία, σε στελέχη του Τουρισμού και της εστίασης. Περιγραφή Σεμιναρίου Το σεμινάριο αυτό περιλαμβάνει μια ολιστική προσέγγιση σε βασικές αρχές ανάπτυξης ενός γαστρονομικού project, ξεκινώντας από τις αρχές του γαστρονομικού marketing, τη σημασία της εντοπιότητας στη σύγχρονη γαστρονομία και τον τουρ.....(20/01/2022)

περισσότερα »

Webinar Ε.Ε.Α. στις 24/1: "Αποφύγετε τους οικονομικούς κινδύνους της επιχείρησης σας με σωστό σχεδιασμό. Τα 5 «πρέπει»"

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Financial Planners διοργανώνει τη Δευτέρα 24/1/2022, στις 17:00, δωρεάν webinar με τίτλο “Αποφύγετε τους οικονομικούς κινδύνους της επιχείρησης σας με σωστό σχεδιασμό. Τα 5 «πρέπει»”.  Καθημερινά συναντάμε και συζητάμε με επιχειρηματίες από διάφορες επαγγελματικές ομάδες. Διαχρονικά διαπιστώνουμε ότι στους επαγγελματίες υπάρχει ένα σημαντικό στοιχείο που παραμένει το ίδιο ανεξάρτητα από την πορεία της Οικονομίας. Το άγ.....(20/01/2022)

περισσότερα »

Διαδικτυακή ημερίδα: “Τοπική Αυτοδιοίκηση και Διά Βίου Μάθηση: Η συμβολή των πόλεων που μαθαίνουν”

Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα “Τοπική Αυτοδιοίκηση και Διά Βίου Μάθηση: η συμβολή των πόλεων που μαθαίνουν” πραγματοποιείται από το Δήμο Λαρισαίων και το Δήμο Κορινθίων τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, ώρες 17:45 – 21:15 στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Εκπαίδευσης (Education Day) και του εορτασμού των 70 χρόνων από την Ίδρυση του Ινστιτούτου Δια Βίου Μάθησης της UNESCO (UNESCO Lifelong Learning Institute).   Είναι η πρώτη φορά που δύο ελληνικές Πόλεις που Μαθαίνουν υλοποιούν μια ανάλογη εκδήλ.....(20/01/2022)

περισσότερα »

Διαδικτυακή ημερίδα "Παράδοση και Καινοτομία σε ένα Ψηφιακό Κόσμο"

    Διαδικτυακή ημερίδα "Παράδοση και Καινοτομία σε ένα Ψηφιακό Κόσμο"   Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022     Το Κέντρο Αριστείας ΣΕΒ στη Δημιουργική Ηγεσία σας προσκαλεί στην διαδικτυακή ημερίδα "Παράδοση και Καινοτομία σε ένα Ψηφιακό Κόσμο". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή στις 26 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 13:00 – 16:00, και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Livestream από την αίθουσα εκδηλώσεων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος.   Η ημερίδα περιλαμ.....(19/01/2022)

περισσότερα »

Έρευνα ΕΕΑ-Πανεπιστημίου Πειραιά: Οι επιπτώσεις της Πανδημίας στην ανθεκτικότητα των ΜμΕ - Στις 19/01 η παρουσίαση

Την Τετάρτη 19/01/2022 και ώρα 17:00 το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών παρουσιάζει την έρευνα που πραγματοποίησε, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά, με θέμα «Οι επιπτώσεις της Πανδημίας Covid-19 στην επιχειρηματική συνέχεια και ανθεκτικότητα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων: ο κρίσιμος ρόλος της τεχνολογίας». Η εκδήλωση – παρουσία Υπουργών, βουλευτών, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φορέων αλλά και του επιμελητηριακού και επιχειρηματικού κόσμου- θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα.....(18/01/2022)

περισσότερα »

O 2ος κύκλος των Online Executive Seminars του INSETE είναι εδώ!

Το ΙΝΣΕΤΕ υποδέχεται το 2022 με ένα νέο κύκλο online executive seminars που στοχεύουν στην συνεχή ενδυνάμωση των επαγγελματιών του Τουρισμού. Μοναδικά εργαλεία και μέθοδοι εκπαίδευσης δίνουν το στίγμα της σύγχρονης επαγγελματικής κατάρτισης και αναπτύσσουν: 10 κατηγορίες δεξιοτήτων μέσα από 7 Learning Pathways και εξατομικευμένη Συμβουλευτική Υποστήριξη.  Για περισσότερες πληροφορίες και για την εγγραφή σας μπείτε εδώ: https://insete.gr/executive-seminars/ .....(18/01/2022)

περισσότερα »

World Tourism Expo 1-3 Απριλίου 2022 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και στο Mact Expo Center

Η World Tourism Expo έρχεται για να τονώσει την τουριστική αγορά σε όλες τις εκφάνσεις της διαθέτοντας Β2Β, αλλά και B2C χαρακτηριστικά. Η παρουσίαση σε μία έκθεση που αναμένεται να αποτελέσει θεσμό, προορισμών, θεματικών μορφών τουρισμού, ελληνικών προϊόντων, αλλά και τουριστικών αγορών του εξωτερικού θα δώσει ώθηση συνολικά στην αγορά «χωρίς να μένει κανείς πίσω», όπως μας παρότρυνε πρόσφατα και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.Θα είναι η πρώτη -αν.....(14/01/2022)

περισσότερα »

Διαδικτυακή εκδήλωση από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά με τίτλο: "Νέες εμπορικές γέφυρες τόνωσης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων"

Διαδικτυακή εκδήλωση  από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά με τίτλο: "Νέες εμπορικές γέφυρες τόνωσης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων", την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022, 18:00. Ομιλητής ο Γ.Γ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας Υπουργείου Εξωτερικών & Πρόεδρος της Enterprise Greece, κ. Σμυρλής Ιωάννης. Η εκδήλωσει θα πραγματοποιηθεί μέσω ΖΟΟΜ.   LINK: https://us06web.zoom.us/j/88993771042?pwd=emVyUVZsU1B0alM1Z2pJZWdnOTc4Zz09   Meeting ID: 889 9377 1042 Passc.....(14/01/2022)

περισσότερα »

Ψηφιακή ημερίδα απο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο με τίτλο: "Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας - Αποθήκευση και Ενσωμάτωση στο Δίκτυο"

Ψηφιακή Ημερίδα στο πλαίσιο ελληνογερμανικής επιχειρηματικής αποστολής: "Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας - Αποθήκευση και Ενσωμάτωση στο Δίκτυο" από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο ___________ Ημερομηνία: 25 Ιανουαρίου 2022 μέσω ΖΟΟΜ Για περισσότερες πληροφορίες: https://griechenland.ahk.de/gr/ekdiloseis/plirofories-ekdilosis/erneuerbare-energien-und-netzintegration-mit-fokus-auf-energiespeichertechnologien-1 .....(13/01/2022)

περισσότερα »

Webinar ΕΕΑ στις 17/1/2022 με θέμα: "myDATA & Ηλεκτρονική Τιμολόγηση"

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει δωρεάν webinar τη Δευτέρα 17/1/2022, και ώρα 17:00, με θέμα: “myDATA & Ηλεκτρονική Τιμολόγηση”. Σκοπός της ημερίδας είναι η βασική ενημέρωση σχετικά με τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων καθώς και η παρουσίαση της πρακτικής εφαρμογής των ηλεκτρονικών βιβλίων – myDATA μέσω ειδικών εφαρμογών. Ο νέος κώδικας ψηφιακής διακυβέρνησης, δημιουργεί μία κουλτούρα που διευκολύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών προς τις ψηφιακές.....(13/01/2022)

περισσότερα »

The upfront-live event στις 17/3 από την Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

        SAVE THE DATE Στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση στις 17 Mαρτίου 2022 θα διεξαχθεί το live event της πρωτοβουλίας Τhe Upfront. Πρόκειται για την πρώτη δράση της πρωτοβουλίας η οποία «εγκαινιάζει» τον διάλογο πάνω σε θέματα Ισότητας, Συμπερίληψης, Ποικιλομορφίας και Ορατότητας στον εργασιακό χώρο.      .....(12/01/2022)

περισσότερα »

ExportReady Σεμινάρια: ««Πως να γίνετε ExportExperts»», 1 & 2 Φεβρουαρίου 2021

   Τον Φεβρουάριο συνεχίζεται ο κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων ExportReady Master του ΣΕΒ «Πως να γίνετε ExportExperts» - “Τρόποι εισόδου και δίκτυα διανομής σε αγορές στόχους”   Το πρώτο σεμινάριο θα αποτελείται από δύο ενότητες:  Η πρώτη ενότητα με θέμα «Τρόποι εισόδου στις αγορές στόχους», θα λάβει μέρος στις 1 Φεβρουαρίου 2022 μεταξύ 15.00 – 17:00 μ.μ. Η δεύτερη ενότητα με θέμα «H επιλογή του κατάλληλου μέ.....(12/01/2022)

περισσότερα »

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στον 6ο ετήσιο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μεταφορών Ε.Ε.ΣΥ.Μ. «Δημήτριος Τσαμπούλας» έτους 2022

  Ο Ελληνικός Επιμελητηριακός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Μεταφορών, προσκαλεί φοιτητές και νέους αποφοίτους Ελληνικών Πανεπιστημίων που διαθέτουν Σχολές, Τμήματα, Τομείς ή Κατεύθυνση Σπουδών στις Μεταφορές, Ναυτιλία, Οικονομία και Διοίκηση να συμμετάσχουν στον 6ο ετήσιο  Πανελλήνιο Διαγωνισμό για το  Βραβείο Μεταφορών Ε.Ε.ΣΥ.Μ. «Δημήτριος Τσαμπούλας» με θέμα: “ Εξέταση σκοπιμότητας-βιωσιμότητας ακτοπλοϊκών συνδέσεων της χώρας μας με άλλες χώρες της Αν. Μεσογείου με πλοία ΕΓ/ΟΓ (RO/Pa.....(11/01/2022)

περισσότερα »

Οnline Executive Seminar από INSETE στις 27-28 Ιανουαρίου

  Προφίλ Συμμετεχόντων Απευθύνεται στους εργαζoμένους των επιχειρήσεων φιλοξενίας όλων των βαθμίδων ανεξαρτήτως του αντικειμένου ή της διάρκειας απασχόλησης. Περιγραφή Σεμιναρίου Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα equilibration strategy – Embracing the new normal στοχεύει στην επικοινωνία, επίγνωση και ενδυνάμωση των εργαζόμενων όλων των επιπέδων, για την ψυχολογική επιβάρυνση που προκαλούν οι μεγάλες κοινωνικές αλλαγές και κρίσεις στη δυναμική μας, στις επιχειρήσεις, στη.....(11/01/2022)

περισσότερα »

Σεμινάριο: Μάθε πώς να Εξάγεις Πρακτικά - Έναρξη: 24 Ιαν. 22

Περιγραφή Σεμιναρίου Beyond Exports - Executive Diploma     Το πρώτο Εξειδικευμένο και Πιστοποιημένο Executive Diploma στις Εξαγωγές και το Διεθνές Εμπόριο που διεξάγεται από το IST College,​ υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ). ​ Σκοπός της εκπαιδευτικής ομάδας, η οποία απαρτίζεται από έμπειρα στελέχη στον κλάδο των εξαγωγών, είναι να προσφέρουν στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις για να προχωρήσουν στην επιτυχ.....(11/01/2022)

περισσότερα »

Διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «Παγκόσμιες ηλεκτρονικές αγορές: Συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων και προώθηση των πωλήσεων τους» στις 17-20.1.2022

Διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «Παγκόσμιες ηλεκτρονικές αγορές: Συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων και προώθηση των πωλήσεων τους» στις 17-20.1.2022. 03/01/22 14:42   Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου με τίτλο: «Παγκόσμιες ηλεκτρονικές αγορές: Συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων και προώθηση .....(11/01/2022)

περισσότερα »

Διαδικτυακή εκδήλωση «Έξυπνες υποδομές για βιώσιμη διαβίωση» - 19 Ιανουαρίου 2022

    Innovation Ready Smart Infrastructure!   Κάτι αλλάζει… Στην Ελλάδα παράγεται αξιόλογη καινοτομία! Μήπως σας ενδιαφέρει;   Αναζητάτε τρόπους να αυξήσετε την καινοτομική σας ικανότητα για παραγωγή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας;    Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022, και ώρα 16:30-18:15 στην έκτη θεματική εκδήλωση “InnovationReady” με τίτλο «Έξυπνες υποδομές για βιώσιμη διαβίωση», θα ενημερωθείτε για: Ευφυείς αισθητήρες ελληνικής σχεδ.....(11/01/2022)

περισσότερα »

Workshop με τίτλο " Πως πωλείται το τυποποιημένο ελαιόλαδο" στις 12 Ιανουαρίου 2022, 18:30-20:30, μέσω ΖΟΟΜ

Συντομη περιγραφη Σκοπός του εργαστηρίου είναι η υποστήριξη της προσπάθειας των μικρών και μεσαίων παραγωγών ελαιολάδου να διερευνούν την αγορά στην οποία διαθέτουν τα προϊόντα τους. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Παρουσίαση του cluster "InoFA" (Internet of Food Alliance) -Ηλίας Κάλφας Συζήτηση για την επιχειρηματικότητα στον τομέα της ελιάς και της ελαιοπαραγωγής. Θα λάβουν μέρος οι κ.κ. Νίκος Αρχοντής, Ηλίας Καλφακάκος, Εμμανουήλ Καρπαδάκης, Τζένη Σκοτίδη Παρουσίαση του "Agro Design Cluster" μέσα από.....(10/01/2022)

περισσότερα »

Διαδικτυακή Εκδήλωση: Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία: Προκλήσεις στην Απασχόληση και την Επιχειρηματικότητα- Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2021

Ο Πρόεδρος του Δικτύου Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» και Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ, κ. Δημήτρης Καφαντάρης, και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας, κ. Ιωάννης Παναρίτης, σας προσκαλούν στη διαδικτυακή εκδήλωση του «EUROPE DIRECT Πελοπόννησος» με τίτλο «Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία: Προκλήσεις στην Απασχόληση και την Επιχειρηματικότητα», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 18:00. Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης «EUROPE DIRECT Πελοπόννησος» επιλέχθηκε ως ένα από .....(07/01/2022)

περισσότερα »

Webinar EEA: “Το μονοπάτι της Αλλαγής. Η αντιμετώπιση και αποτελεσματική διαχείριση των αλλαγών”

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει στις 12/1/2022, 17:00, δωρεάν webinar με τίτλο «Το μονοπάτι της Αλλαγής με εισηγητή τον κ. Αγγελάκη Ακη, Authorized Trainer & Counselor. Η αντιμετώπιση και αποτελεσματική διαχείριση των αλλαγών», μέσα από το οποίο θα αναπτυχθεί το θέμα της αντιμετώπισης και αποτελεσματικής διαχείρισης των αλλαγών. Στο webinar θα παρουσιαστούν τρόποι και τεχνικές που σας βοηθούν να διαχειρίζεστε με επιτυχία και να υλοποιείτε σημαντικές αλλαγές στη ζωή, στ.....(05/01/2022)

περισσότερα »

Διεθνής Διαγωνισμός Τροφίμων & Ποτών -DITA 2022 (DUBAI Food & beverages)

Η Περίοδος εγγραφών με Έκπτωσηλήγει: 20 Ιανουαρίου 2022 Η περίοδος εγγραφών με έκπτωση για τον Διεθνή Διαγωνισμό Τροφίμων & Ποτών -DITA 2022 (DUBAI Food & beverages) θα λήξει στις 20 Ιανουαρίου. Μετά αυτήν την ημερομηνία το κόστος συμμετοχής θα αυξηθεί. Δηλώστε συμμετοχή σήμερα και τοποθετήσετε το προϊόν σας στην παγκόσμια σκηνή με έκπτωση! Dubai International Taste AwardsDITA 2022 Δηλώστε συμμετοχή Σήμερα!!Κλικ: https://dubaitasteawards.com/enter-now/ - Κερδίστε έκπτωσ.....(04/01/2022)

περισσότερα »

Innovation Ready Smart Infrastructure

    Innovation Ready Smart Infrastructure!   Κάτι αλλάζει… Στην Ελλάδα παράγεται αξιόλογη καινοτομία! Μήπως σας ενδιαφέρει;   Αναζητάτε τρόπους να αυξήσετε την καινοτομική σας ικανότητα για παραγωγή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας;    Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022, και ώρα 16:30-18:15 στην έκτη θεματική εκδήλωση “InnovationReady” με τίτλο «Έξυπνες υποδομές για βιώσιμη διαβίωση», θα ενημερωθείτε για: Ευφυείς αισθητήρες ελληνικής σχεδ.....(04/01/2022)

περισσότερα »

Ανοικτή συζήτηση με θέμα «Οι επιχειρήσεις εν μέσω Covid-19: Προκλήσεις και Προοπτικές» με την συμμετοχή του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και του Γιώργου Καββαθά

Το Επιμελητήριο Κορινθίας, με γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων των μελών του, διοργανώνει ανοικτή συζήτηση με θέμα: «Οι επιχειρήσεις εν μέσω Covid-19: Προκλήσεις και Προοπτικές» την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18:00μ.μ. Σκοπός της συνάντησης είναι η ανταλλαγή απόψεων και καλών πρακτικών για το πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να διατηρήσουν αλλά και να ισχυροποιήσουν τη θέση τους στις νέες διαμορφούμενες συνθήκες που επέβαλε η πανδημία covid -19. Κύριοι ομιλητές θα είναι ο Πρ.....(13/12/2021)

περισσότερα »

𝐏𝐫𝐞 𝐗-𝐦𝐚𝐬 𝐃𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥 𝐄𝐯𝐞𝐧𝐭 από το Επιμελητήριο Κορινθίας

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σας προσκαλεί την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30, σε δωρεάν workshop με θέμα: «Πώς να αυξήσετε τις πωλήσεις σας μέσω Διαδικτύου κατά την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων εορτών». Είναι μεγάλη μας χαρά μέσω αυτού του digital event να μοιραστούμε επαγγελματικά tips από επιχειρήσεις και επαγγελματίες της Κορινθίας που δραστηριοποιούνται στο κομμάτι του digital marketing, με σκοπό την προώθηση των διαδικτυακών πωλήσεων των επιχειρήσεων του Νομού μας ενόψει Χρ.....(07/12/2021)

περισσότερα »

Ανοικτή συζήτηση με θέμα «Οι επιχειρήσεις εν μέσω Covid-19: Προκλήσεις και Προοπτικές» με την συμμετοχή του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και του Γιώργου Καββαθά

        ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ         ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ         ΔΝΣΗ: ΕΡΜΟΥ 2, ΚΟΡΙΝΘΟΣ, 20131         ΤΗΛ: 27410 24464, EMAIL:  [email protected]         WEBSITE: www.korinthiacc.gr    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κόρινθος, 01/12/21   Ανοικτή συζήτηση με θέμα «Οι επιχειρήσεις εν μέσω Covid-19: Προκλήσεις και Προοπτικές» με την συμμετοχή του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και του Γιώργου Καββαθά   Το Επιμελητήριο Κορινθίας, με γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων των μελών του, διοργανώνει ανο.....(01/12/2021)

περισσότερα »

ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτική ημερίδα « My DATA: Τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα του επιχειρηματία, από τη θεωρία στην πράξη»

    ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτική ημερίδα από το Επιμελητήριο Κορινθίας με θέμα « My DATA: Τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα του επιχειρηματία, από τη θεωρία στην πράξη»  Το Επιμελητήριο Κορινθίας, ανταποκρινόμενο στην ανάγκη των μελών του για διαρκή ενημέρωση, διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτική ημερίδα με θέμα «My DATA: Τα ηλεκτρονικά βιβλία στην.....(18/11/2021)

περισσότερα »

ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτική ημερίδα από το Επιμελητήριο Κορινθίας « My DATA: Τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα του επιχειρηματία, από τη θεωρία στην πράξη»

Το Επιμελητήριο Κορινθίας, ανταποκρινόμενο στην ανάγκη των μελών του για διαρκή ενημέρωση, διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτική ημερίδα με θέμα «My DATA: Τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα του επιχειρηματία, από τη θεωρία στην πράξη». Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση – εκπαίδευση τόσο του επιχειρηματικού κόσμου όσο και των λογιστών – φοροτεχνικών του νομού, αναφορικά με τις αλλαγές που επιφέρει στην έκδοση παραστατικών και την τήρηση λογιστικών βιβλίων, η εφαρμογή της λειτουργίας τ.....(12/11/2021)

περισσότερα »

Παρουσίαση του βιβλίου «Tο Άλλο Τώρα» στην Κόρινθο

Οι Εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στις 19:00 στο Επιμελητήριο Κορινθίας (Ερμού 2) στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάνη Βαρουφάκη «Tο Άλλο Τώρα. Αντιμέτωποι μ’ ένα εναλλακτικό παρόν».   Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Χριστόφορος Κάσδαγλης, συγγραφέας Μαρία Δημητριάδη, οδοντίατρος & πρώην Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Κορινθίων και ο Γιάνης Βαρουφάκης.   Οι θεατές, συμπεριλαμβανομένων των ανηλίκων από δώδεκα [12] ετών και άνω, εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδ.....(02/11/2021)

περισσότερα »

ΔΤ_Ε-ημερίδα με θέμα «Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες»

        ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ         ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ         ΔΝΣΗ: ΕΡΜΟΥ 2, ΚΟΡΙΝΘΟΣ, 20131         ΤΗΛ: 27410 24464, EMAIL:  [email protected]         WEBSITE: www.korinthiacc.gr    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κόρινθος, 27/10/21   Νέα ενημερωτική e-ημερίδα με θέμα «Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες»   Το Επιμελητήριο Κορινθίας σας προσκαλεί στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα «Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 .....(27/10/2021)

περισσότερα »

Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας

H Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας και το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου σε συνεργασία με τον Δήμο Κορινθίων διοργανώνουν Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας από τη Δευτέρα 18/10 έως τη Παρασκευή 22/10 στον Φλοίσβο Κορίνθου. To Επιμελητήριο Κορινθίας υποστηρίζει την εκδήλωση με την χορηγία των γυαλιών προσομοίωσης στο πλαίσιο της διαδραστικής ενημέρωσης των μαθητών. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερώσουμε κυρίως τα παιδιά μας για να μπορέσουμε να μειώσουμε τα τροχαία ατυχήματα. .....(21/10/2021)

περισσότερα »

Η ΒΟΧΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ - ΒΡΑΧΑΤΙ 16 -17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2 0 2 1

Ηιστορία ενός τόπου είναι η ραχοκοκαλιά του· εκεί στηρίζεται για να ανορθώσει το “μπόι” του στους αιώνες. Ο δικός μας ο τόπος, η εύφορη γη που έζησε εκατοντάδες γενιές ανθρώπων, η Βόχα, έχει μια ξεχωριστή, μοναδική και πολυδιάστατη ιστορία που απλώνεται στον Χρόνο και ταξιδεύει στον Καιρό. Αυτήν την ιστορία, τη δική μας – άγνωστη εν πολλοίς – “ραχοκοκαλιά”, θα επιχειρήσουμε να ψηλαφίσουμε με τη βοήθεια ειδικών Επιστημόνων μέσα από τις εργασίες του Συνεδρίου «Η Βόχα στον Χρόνο»......(15/10/2021)

περισσότερα »

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ-Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ- ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Οι Εκδόσεις Λιβάνη, το Επιµελητήριο Κορινθίας και το Πανεπιστήµιο Πελοποννήσου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Πέτρου Κασιµάτη   ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ – Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ   την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, στις 18:00, στον χώρο του Επιµελητηρίου (Ερµού 2, Κόρινθος).   Για το βιβλίο θα µιλήσουν:   Χάρης Τσιλιώτης, Αναπληρωτής Καθηγητής Συνταγµατικού Δικαίου, Τµήµα Πολιτικής Επιστήµης & Διεθνών Σχέσεων, Πανεπιστήµιο Πελοποννήσου. και Κωνσταντίνος Β. Σωτηρέλης.....(15/10/2021)

περισσότερα »

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Η Νέα Επιχειρηματικότητα στα Πλαίσια του ESG»

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων Επιχειρήσεων PROES στην Αθήνα, σας προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Η Νέα Επιχειρηματικότητα στα Πλαίσια του ESG». Είναι απολύτως απαραίτητο για τον επιχειρηματικό Κόσμο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, να αντιληφθεί και να διαχειρισθεί εγκαίρως τις ραγδαίες εξελίξεις της εποχής μας και να αξιολογήσει σωστά τους κινδύνους, τις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται μέσα από το δυναμικό περιβάλ.....(05/10/2021)

περισσότερα »

2 ΝΕΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ από το Επιμελητήριο Κορινθίας - ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΩΣ 26.11.21

1. Το Επιμελητήριο Κορινθίας, η Αναπτυξιακή εταιρεία του και η 360U Better Skills - Better Business αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη ανάγκη για εκπαίδευση, παρουσιάζει υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στοχεύει: Στην ανάπτυξη των στελεχών ώστε να συμβάλλουν στην επιτυχία των επιχειρήσεων που εργάζονται κ.....(05/10/2021)

περισσότερα »

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Το Επιμελητήριο Κορινθίας και η Αναπτυξιακή Εταιρεία του,  η 360UBetterSkills-BetterBusiness και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με χαράσας προσκαλούν σε εκδήλωση που θα γίνει με την ευκαιρία της απονομής των πιστοποιητικών σπουδών στους αποφοίτους της 1ης Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, και στους αποφοίτους της 1ης Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ. Κατά την διάρκεια τ.....(22/09/2021)

περισσότερα »

Ανακοίνωση Διαδικτυακής Ενημερωτικής Ημερίδας

Το 11ο Περιφερειακό Τμήμα Ν/Α Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (11ο ΠΤ ΟΕΕ), διοργανώνει την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 16:00 διαδικτυακή ημερίδα, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e:Presence.gov.gr, με θέμα: «Εξωδικαστικός μηχανισμός - Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες» Ο πρόεδρος της Κεντρικής Διοίκησης του Ο.Ε.Ε., κος Κωνσταντίνος Κόλλιας θα απευθύνει χαιρετισμό. Ο κος Φώτης Κουρμούσης, Ειδικός .....(17/09/2021)

περισσότερα »

Προσκλήση: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ e-ΕΚΔΗΛΩΣΗ "Ε-Λιανικό" (Β' Κύκλος)

Προσκλήση: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ e-ΕΚΔΗΛΩΣΗ "Ε-Λιανικό" (Β' Κύκλος) Η Δράση στοχεύει στην επιχορήγηση ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19), να ενισχυθεί ο βαθμός ενσωμάτωσης της ψηφιακής τεχνολογίας, καθώς και ο ψηφιακός μετασχηματισμός τους και να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους εσωτερικούς χώρους. Πότε: 📅 28/07 🕐 19.....(26/07/2021)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ e-ΕΚΔΗΛΩΣΗ : «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης Πληττόμενων από την Πανδημία Τουριστικών Επιχειρήσεων Φιλοξενίας - ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ»

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ e-ΕΚΔΗΛΩΣΗ :  Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης Πληττόμενων από την Πανδημία Τουριστικών Επιχειρήσεων Φιλοξενίας - ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Πότε: 📅 19/07 🕐 19:00 Διοργάνωση: Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΔΕΠ) & Επιμελητήρια των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων   🔴Συντονιστείτε μέσω ZΟΟΜ: https://us02web.zoom.us/j/84064136666   Η Δράση στοχεύει στη στήριξη της λειτουργίας των επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου μετά την επανεκκίν.....(19/07/2021)

περισσότερα »

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 7.7.21

Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλειος Νανόπουλος και η Ομάδα της Κορίνθου για το Παγκόσμιο Δίκτυο της UNESCO των Πόλεων που Μαθαίνουν σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στο:   ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ   που θα πραγματοποιηθεί το   Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021 18.45-23.15   στο Ανοιχτό Θέατρο Αγίας Άννας του Δήμου Κορινθίων.....(09/07/2021)

περισσότερα »

8ο Eλληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων στη Θεσσαλονίκη (14. - 16.10.2021)

To Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το οποίο στηρίζει ενεργά τις ελληνογερμανικές εμπορικές σχέσεις και προωθεί τις πρωτοβουλίες και δράσεις των εταιριών-μελών του, διοργανώνει σε συνεργασία με την εταιρία-μέλος του, BASF ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ και με το Γραφείο Οικονομικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) της Ελληνικής Πρεσβείας του Βερολίνου, ένα τριήμερο προώθησης των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων,με θέμα τα νωπά φρούτα και λαχανικά.Το εγχείρημα θέτει ως στόχο τη σύναψη νέων επαγγελματικών ε.....(08/07/2021)

περισσότερα »

Εκπαιδευτική δράση για την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων και των δεξιοτήτων επικοινωνίας των μικρών επιχειρήσεων/ ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ & Mastercard

Η Mastercard σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ) και στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Mastercard “Digital Doors” για τη στήριξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και τη διευκόλυνση της ψηφιακής τους μετάβασης, δημιούργησαν μια σειρά δωρεάν ψηφιακών μαθημάτων. Η πρόσβαση στα ψηφιακά μαθήματα είναι ελεύθερη για όλους τους εργοδότες μικρών επιχειρήσεων και αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες. Τα πρ.....(08/07/2021)

περισσότερα »

Πρόσκληση σε Διαδικτυακη Εκδήλωση "EXPORTING TO SUB-SAHARAN AFRICA", 15.7.2021, 16:00

Πρόσκληση σε διαδικτυακή  εκδήλωση “ExportingtoSub-SaharanAfrica”    Tο Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «EXPORTINGTOSUB-SAHARANAFRICA» υπό την αιγίδα των  ΣΕΒ, ΕΒΕΑ και ΣΕΒΕ,  για τις εξαγωγές των ελληνικών προϊόντων στην Αφρικανική Ήπειρο, στις  15   Ιουλίου 2021, στις 16:00 Η εκδήλωση απευθύνεται σε Στελέχη Επιχειρήσεων που ασχολούνται με το μάρκετινγκ για την ανάπτυξη νέων αγορών και τις εξαγωγές και επενδύσεις ιδιαίτερα  .....(07/07/2021)

περισσότερα »

8ο Eλληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων στη Θεσσαλονίκη (14. - 16.10.2021)

 Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το οποίο στηρίζει ενεργά τις ελληνογερμανικές εμπορικές σχέσεις και προωθεί τις πρωτοβουλίες και δράσεις των εταιριών-μελών του, διοργανώνει σε συνεργασία με την εταιρία-μέλος του, BASF ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ και με το Γραφείο Οικονομικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) της Ελληνικής Πρεσβείας του Βερολίνου, ένα τριήμερο προώθησης των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων, με θέμα τα νωπά φρούτα και λαχανικά  Η τριήμερη έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 14 – 16.10.20.....(07/07/2021)

περισσότερα »

Δήλωση Συμμετοχής στην ITB Berlin 2022

Η ITB Berlin, (Internationale Tourismusbörse Berlin) είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στον κόσμο. Κάθε χρόνο το Μάρτιο, περισσότεροι από 10.000 εκθέτες παρουσιάζουν ονειρεμένους προορισμούς σε όλο τον κόσμο - από την Αλβανία έως τη Ζιμπάμπουε. Περίπου 180.000 επισκέπτες μπορούν να βρουν έμπνευση και πληροφορίες κάθε χρόνο.   Oι δηλώσεις συμμετοχής/standregistration ξεκινούν τον Αύγουστο 2021. Deadlineδηλώσεων συμμετοχής: 15 Oκτωβρίου 2021 ·       Ακύρωση συμμετοχής, χωρίς πέναλτι/free.....(07/07/2021)

περισσότερα »

Διαδικτυακό Επιχειρηματικό Φόρουμ Ουκρανίας-Ελλάδας στις 12.7.21 και ώρα 15:00

  Διαδικτυακό Επιχειρηματικό Φόρουμ Ουκρανίας – Ελλάδας στις 12 Ιουλίου 2021 και ώρα 15:00 Tο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ουκρανίας και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν στο Επιχειρηματικό Φόρουμ με τίτλο: «UkraineandGreece: discovernewopportunities», τη Δευτέρα 12 Ιουλίου και ώρα 15.00, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom, στην αγγλική γλώσσα. Στόχος της διοργάνωσης, το πρόγραμμα της οποίας θα βρείτε εδώ, είναι η παρουσίαση της επιχειρηματι.....(07/07/2021)

περισσότερα »

2η Ανοικτή πρόσκληση για Πειράματα Μεταφοράς Στοχευμένης Τεχνογνωσίας - Focused Technology Transfer Experiments (FTTE) από το SMART4ALL

Το SMART4ALL προσκαλεί υποψήφιους φορείς για τη 2η ανοικτή πρόσκληση χρηματοδότησης σε Πειράματα Μεταφοράς Στοχευμένης Τεχνογνωσίας FTTE. Η χρηματοδότηση αποτελεί μέρος του προγράμματος SMART4ALL που υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του προγράμματος «Ορίζοντας 2020». Σχετικά με τα Πειράματα Μεταφοράς Στοχευμένης Τεχνογνωσίας (Focused Technology Transfer Experiments - FTTE) Τα FTTEs είναι ένας νέος τύπος πειραμάτων σύντομης διάρκειας (9 μήνες) μέσω διακρατικών συνεργειών γ.....(06/07/2021)

περισσότερα »

Δύο νέες σημαντικές δράσεις για νεοφυείς επιχειρήσεις (start ups) που σχετίζονται με Ιαπωνία

Το προσεχές διάστημα θα λάβουν χώρα δύο σημαντικές δράσεις για νεοφυείς επιχειρήσεις (start ups) : 1. Στις 16 Ιουλίουτ.ε., ώραΙαπωνίας 14:00-15:30, το MIPRO (Manufactured Imports and Investment Promotion Organization) θαδιοργανώσει webinar μεθέμα “Business Startup andStatus of Residence in Japan”. Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μεταβείτε στον ιστότοπο: https://krs.bz/mipro/m/config-id-investment20210716?e_3417=1&e_3428=2 ή να στείλετε email στο: [email protected](06/07/2021)

περισσότερα »

ΕΚΘΕΣΕΙΣ 2021-2022 σε ΕΛΛΑΔΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Με την ευχή όλων μας για τη προσδοκώμενη εξέλιξη της επιστροφής όλων  στην κανονικότητα παρακάτω τα προσεχή εκθεσιακά γεγονότα του  2ου εξαμήνου σε Ελλάδα και εξωτερικό, που τελικώς θα λάβουν χώρα . Οι συγκεκριμένες δράσεις είναι εκθέσεις μεγάλης εμβέλειας, με σημαντική εμπορική απήχηση και με προηγούμενο σημαντικό αριθμό συμμετεχόντων από την Ελλάδα από επιχειρήσεις,Περιφέρειες, Οργανισμούς και Επιμελητήρια.   SPECIALTY FINE FOOD LONDON, Λονδίνο, 6-7/9/2021 Η έκθεση συγκεντρώνει επισκέπ.....(06/07/2021)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ καθοδήγησης των επιχειρήσεων-μελών των Επιμελητηρίων για τη συμμόρφωση της λειτουργίας τους σε συνθήκες COVID-19

Η ΚΕΕ στο πλάισιο της προσπάθειας της για τη δημιουργία νέων ανταποδοτικών υπηρεσιών προς τα Επιμελητήρια και κατ'επέκταση στις επιχειρήσεις μέλη τους, υλοποιεί το έργο "Καθοδήγηση των επιχειρήσεων-μελών των Επιμελητηρίων για την συμμόρφωση της λειτουργίας τους σε συνθήκες COVID-19" Το έργο αυτό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και τη διεξαγωγή των παρακάτω τριών σεμιναρίων ανάλυσης κινδύνων και μέτρων συμμόρφωσης των επιχειρήσεων, αναφορικά με το καθεστώς λειτουργίας τους σε περιβάλλον COVID-1.....(06/07/2021)

περισσότερα »

ΣΕΒ / Διοργάνωση Ανοιχτής Ψηφιακής Εκδήλωσης με θέμα "Κεφαλαιουχικές εταιρείες: Διοικώντας υπό το βάρος της ευθύνης"

Ο ΣΕΒ διοργανώνει ανοιχτή ψηφιακή εκδήλωση με θέμα "Κεφαλαιουχικές εταιρείες: Διοικώντας υπό το βάρος της ευθύνης", την Τρίτη 13 Ιουλίου και ώρα 16:00- 17:50. Για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και την προσέλκυση επενδύσεων, απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο εκσυγχρονισμός του υφιστάμενου πλαισίου ευθυνών των διοικήσεων των εταιρειών.    Στην κατεύθυνση αυτή, απαιτούνται προτάσεις που θα μπορούσαν να συμβάλουν καθοριστικά στην ενθάρρυνση της συμμετοχής αξιόλογων στελεχών στα επ.....(06/07/2021)

περισσότερα »

7η ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ (ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΤΙΣ 8-9-10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021)

  Σε ένα κοινό ψηφιακό και εικονικό "τόπο" συζήτησης, διασύνδεσης, προβολής και συνεργασίας, θα διεξαχθεί η 7η Έκθεση Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνογνωσίας με Phygital τρόπο το τριήμερο 8-9-10 Οκτωβρίου 2021.   Η 7η Έκθεση PATRAS IQ φιλοδοξεί να είναι η πρώτη virtual έκθεση καινοτομίας & μεταφοράς τεχνογνωσίας με παράλληλη digital επικοινωνία, που απαντά στις αυξημένες ανάγκες της νέας ψηφιακής πραγματικότητας έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη και ενίσχυση της συνεργασίας της ερευνητι.....(06/07/2021)

περισσότερα »

Διοργάνωση διαδικτυακού συνεδρίου για εξαγωγές ευρωπαϊκών επιχειρήσεων στην Κίνα

Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Πεκίνο με έγγραφο του ενημερώνει για την διοργάνωση διαδικτυακού συνεδρίου για εξαγωγές ευρωπαϊκών επιχειρήσεων στην Κίνα στις 14 Οκτωβρίου 2021. Αναλυτικά αναφέρει: "Σας γνωρίζουμε ότι οι φορείς EU SME Centre, Eurochambres και Voka-Chamber of Commerce & Industry Mechelen-Kempen διοργανώνουν από κοινού διαδικτυακό συνέδριο σχετικά με μελέτες περιπτώσεων (case-studies) ευρωπαϊκών επιχειρήσεων οι οποίες.....(04/06/2021)

περισσότερα »

«Τα Πιάτα της Επανάστασης» Μία γαστρονομική πρωτοβουλία του Ιδρύματος Κωνσταντακόπουλου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας

Η Επέτειος των 200 Χρόνων από την Επανάσταση του 1821, αποτελεί την έμπνευση του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου για ένα ταξίδι, σε εκείνη την κομβική στιγμή της ιστορίας του νεότερου Ελληνισμού αλλά και ευκαιρία γνωριμίας με τον τόπο που η Επανάσταση εδραιώθηκε. Μέσα από το Πρόγραμμα ΜΟΡΙΑΣ 21, προσκαλούνται οι Έλληνες που ζουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό, να ταξιδέψουν στην Πελοπόννησο και να γνωρίσουν τις εμβληματικές πόλεις της ιστορίας μας μέσα από ειδικά σχεδ.....(20/05/2021)

περισσότερα »

ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικό σεμινάριο από το Επιμελητήριο Κορινθίας για τα NEA Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2021

Το Επιμελητήριο Κορινθίας ενημερώνει τα μέλη του ότι προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ τηλεκπαίδευση στα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με την ΚΥΑ «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19» (Β’ 2084), Α.Π. 1632/21.5.2021.   Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρήσεις επισιτιστικού κλάδου / εστιατόρια / καφέ / μπαρ , τουριστικών καταλυμάτων / ενοικιαζομένων δωματίων / διαμερισμάτων / τουριστι.....(10/05/2021)

περισσότερα »

Σεμινάριο Εισαγωγή σε νέες αγορές 22. + 23.06. καθώς και 26.06 + 30.06.21 και ώρα 17:30

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο  οργανώνει σεμινάριο με θέμα «ΕΥΡΕΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ & ΤΡΟΠΟΙ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ», που πιστεύουμε ότι άπτεται του ενδιαφέροντός σας.   Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες και τον τρόπο εγγραφής.   https://www.dual.com.gr/eisagogi-se-nees-agores/   Αθηνά ΘεοφανίδουΔιευθύντριαΔημοσίων Σχέσεων και Εκθέσεων________________________________________________ Ελλη.....(27/04/2021)

περισσότερα »

Πρόσκληση EBRD σε ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάρια Εξαγωγών για ΜμΕ - Μάιος 2021

Πρόσκληση   H Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) σας προσκαλεί σε ένα ακόμα ΔΩΡΕΑΝ επιμορφωτικό σεμινάριο «Προηγμένες εξαγωγικές πρακτικές και εμπορικές συναλλαγές» με θέματα που αφορούν στις εξαγωγές, λαμβάνοντας υπόψη και τις επιπτώσεις του Covid-19, που θα πραγματοποιήσει διαδικτυακά στις 17-21 Μαΐου 2021.   Ενδεικτικά, επιχειρήσεις που έχουν ολοκληρώσει το σεμινάριο εξαγωγών έχουν αναφέρει τα παρακάτω: ü  «Εξαιρετικό σεμινάριο για μια μικρομεσαία επιχείρηση που θ.....(16/04/2021)

περισσότερα »

Webinar EEA-ΟΠΑ: Επιλογή, αξιολόγηση, εκπαίδευση ανθρωπίνου δυναμικού για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες (Τρίτη 20 Απριλίου)

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών διοργανώνουν webinar την Τρίτη 20 Απριλίου στις 17.00, με στόχο να βοηθήσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες να κατανοήσουν τα μυστικά της επιλογής και εκπαίδευσης συνεργατών. • Προσέλκυση & Επιλογή Προσωπικού• Αξιολόγηση, Αμοιβές• Εκπαίδευση & Ανάπτυξη ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ Επ. Καθ. κ. Παναγιωτοπούλου Λήδα και Καθ. κ. Μπλίκα Εύη Παρακολουθήστε το ζωντανά κάνοντας εγγραφή σ.....(15/04/2021)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ FOOD EXPO DIGITAL 2021

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει στην FOOD EXPO DIGITAL που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 18 Ιουνίου 2021. Επιπλέον, σας αποστέλλουμε συνημμένα τόσο την Πρόσκληση όσο και την Αίτηση συμμετοχής προς ενημέρωσή σας και πιθανές δικές σας ενέργειες. Παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στους σχετικούς κλάδους και επιθυμούν να συμμετάσχουν μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας συμπληρωμένη την επισυ.....(15/04/2021)

περισσότερα »

Ψηφιακή ημερίδα «Doing Business in Qatar & Kuwait», Δευτέρα 26/4/2021, 15:00

            Ο ΣΕΒ και το ΕΒΕΑ, διοργανώνουν ψηφιακή ημερίδα με θέμα: «Doing Business in Qatar & Kuwait», την Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 και ώρα 15:00, με την υποστήριξη της Eurobank.   Στόχος είναι η ενημέρωση των Ελλήνων επιχειρηματιών για τις προοπτικές, τις δυνατότητες και τις επιχε.....(15/04/2021)

περισσότερα »

Ενημερωτική εκδήλωση «Παρουσίαση του Νέου Προγράμματος Επιδότησης Επιχειρηματικών Δανείων - ΓΕΦΥΡΑ 2» με τον κ. Φώτη Κουρμούση

       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κόρινθος, 14/04/21 Πρόσκληση σε ενημερωτική e-ημερίδα «Παρουσίαση του Νέου Προγράμματος Επιδότησης Επιχειρηματικών Δανείων – ΓΕΦΥΡΑ 2»   Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου σας προσκαλεί στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα «Παρουσίαση του Νέου Προγράμματος Επιδότησης Επιχειρηματικών Δανείων – ΓΕΦΥΡΑ 2» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 και ώρα 19:00 μέσω της πλατφόρμας zoom.   Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Φώτης Κ.....(14/04/2021)

περισσότερα »

ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΩΣ 31.05.21 - ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΑΔΕΙΑ SECURITY) ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΚ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κόρινθος, 13/04/2021   ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΑΔΕΙΑ SECURITY) ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΚ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   Ξεκινά σήμερα, Τρίτη 13 Απριλίου 2021, η υποβολή αιτήσεων εγγραφής στα σεμινάρια προσωπικού ασφαλείας (Σεμινάρια Security).   Πάρτε μέρος στα εξειδικευμένα e-learning σεμινάρια για την απόκτηση άδειας εργασίας προσωπικού ασφαλείας (security) που οδηγούν σε πιστοποίηση για την άσκηση του επαγγέλματος.   ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑ.....(14/04/2021)

περισσότερα »

Νέα ενημερωτική ημερίδα με θέμα ''Ψηφιακές τεχνολογίες και κατανάλωση, οικονομία και ανταγωνισμός''

Νέα ενημερωτική ημερίδα με θέμα ''Ψηφιακές τεχνολογίες και κατανάλωση, οικονομία και ανταγωνισμός'' Οι μόνιμες αλλαγές στο προφίλ της κατανάλωσης, με την ευρεία υιοθέτηση των ψηφιακών τεχνολογιών και την επίδραση της πανδημίας, οι συνέπειες και η σχέση με .....(14/04/2021)

περισσότερα »

Σεμινάριο για την παρουσίαση της διαδικτυακής πύλης Access2Markets στην ελληνική γλώσσα (14.04.2021)

Σε συνέχεια του με ΑΠ 15488/2-4-2021 εγγράφου της Διεύθυνσής μας, υπενθυμίζουμε ότι στις 14 Απριλίου τ.έ., ώρα Ελλάδας 09:00-13:00, θα διεξαχθεί σεμινάριο για την παρουσίαση της διαδικτυακής πύλης Access2Markets, στην ελληνική γλώσσα, μέσω τηλεματικής.   Το εν λόγω εικονικό σεμινάριο (Virtual workshop) , το οποίο τιτλοφορείται “Access2Markets Train the Trainers”, απευθύνεται πρωτίστως, αλλά όχι αποκλειστικά, σε συμμετέχοντες οι οποίοι, θα μπορούν στην συνέχεια να πραγματοποιήσουν και οι.....(12/04/2021)

περισσότερα »

Δωρεάν online εργαστήριο / Οδηγός αύξησης επισκεψιμότητας & πωλήσεων (marketing plan) - Παρασκευή 16/4/2021

Από: Επιστημονικό Πάρκο Πατρών Σας προσκαλούμε στο δωρεάν online εργαστήριο με τίτλο «Οδηγός αύξησης επισκεψιμότητας & πωλήσεων (marketing plan)» που διοργανώνει το “Be your own Boss Academy” με ομιλήτρια την Ιφιγένεια Χριστοδουλίδου, CEO.   Στο δωρεάν  διαδικτυακό εργαστήριο ως ένας αποτελεσματικός οδηγός προώθησης για μικρές επιχειρήσεις & δημιουργούς, θα παρουσιαστούν βήμα-βήμα πώς με λιγότερα χρήματα θα αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο site/e-shop σας - και κατ' επέκταση τις π.....(09/04/2021)

περισσότερα »

Ψηφιακό Εργαστήριο «Ψηφιακή Εμπειρία Πελάτη», Δευτέρα 19/4/2021, 16:30

            Ο ΣΕΒ διοργανώνει Ψηφιακό Εργαστήριο με θέμα «Ψηφιακή Εμπειρία Πελάτη», τη Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021, και ώρα 16.30.   Στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση, αναδύεται ένας νέος τύπος τεχνολογικά ενήμερου, πληροφορημένου και απαιτητικού καταναλωτή. Η ικανοποίηση των αναγκών του προϋπ.....(09/04/2021)

περισσότερα »

Ενημερωτική e-ημερίδα Elevate Greece (12 Απριλίου)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κόρινθος, 07/04/21 Ενημερωτική e-ημερίδα παρουσίαση της δράσης χρηματοδότησης «Στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων Εθνικού Μητρώου “Elevate Greece” εν μέσω πανδημίας COVID-19»   To Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου (ΠΕΣΠ) σας προσκαλεί σεενημερωτική e-ημερίδασε συνεργασία με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με θέμα την παρουσίαση της δράσης «Στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων Εθνικού Μητρώου “Elevate Greece” εν μέσω πανδημίας COVID-19»(07/04/2021)

περισσότερα »

Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση του ΣΕΒΕ- Συνδέσμου Εξαγωγέων σχετικά με την υλοποίηση δύο νέων επιδοτούμενων προγραμμάτων με την υποστήριξη των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου

Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση του ΣΕΒΕ- Συνδέσμου Εξαγωγέων  σχετικά  με την υλοποίηση δύο νέων επιδοτούμενων προγραμμάτων με την υποστήριξη των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου  σχετικά με την υλοποίηση δύο νέων επιδοτούμενων προγραμμάτων επαγγελματικής εξειδίκευσης πραγματοποιεί ο ΣΕΒΕ, την Τετάρτη 7 Απριλίου και ώρα 17:00, μέσω της ιστοσελίδας του ΣΕΒΕ (www.seve.gr) και των ιστοσελίδων των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου καθώς και τω.....(05/04/2021)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΒΕΘ Webinar στις 14 Απριλίου για το «Πρόγραμμα Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών για Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις» της EBRD"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Webinar στις 14 Απριλίου για το «Πρόγραμμα Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών για Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις» της EBRD   Το Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD)για παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών για Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις θα βρεθεί στο επίκεντρο webinar, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Απριλίου και ώρες 15:00-16:15. Φορείς διοργάνωσης της εκδήλωσης είναι το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και η Ευρωπα.....(06/04/2021)

περισσότερα »

Σεμινάριο για την παρουσίαση της διαδικτυακής πύλης Access2Markets στην ελληνική γλώσσα (14.04.2021)

Σε συνέχεια ανωτέρω σχετικού και κατόπιν ενημέρωσης που μας περιήλθε από την Μόνιμη  Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σας γνωρίζουμε ότι στις 14 Απριλίου τ.έ., ώρα  Ελλάδας 09:00-13:00, θα διεξαχθεί σεμινάριο για την παρουσίαση της διαδικτυακής πύλης  Access2Markets, στην ελληνική γλώσσα, μέσω τηλεματικής.  Υπενθυμίζεται ότι προηγούμενο συναφές σεμινάριο με διερμηνέα στην ελληνική γλώσσα  είχε πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου 2020.  Το εν λόγω σεμινάριο, το οποίο τιτλοφορείτα.....(05/04/2021)

περισσότερα »

Δ.Τ. Πρόσκληση σε ενημερωτική e-ημερίδα παρουσίαση της δράσης 2η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ / CLLD-LEADER Βόρειας Πελοποννήσου

        ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ          ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ         ΔΝΣΗ: ΕΡΜΟΥ 2, ΚΟΡΙΝΘΟΣ, 20131         ΤΗΛ: 27410 24464, EMAIL:  [email protected]         WEBSITE: www.korinthiacc.gr  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κόρινθος, 02/04/21   Πρόσκληση  σε ενημερωτική e-ημερίδα από το Επιμελητήριο Κορινθίας με θέμα την παρουσίαση του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ/ 2η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ / CLLD–LEADER Βόρειας Πελοποννήσου   O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης.....(02/04/2021)

περισσότερα »

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ   ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Τρίπολη, 25 Μαρτίου 2021   ΠΡΟΣ:   Επιχειρηματίες και Στελέχη Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου   Απευθύνουμε αυτή την επιστολή-πρόσκληση σε όλο τον επιχειρηματικό κόσμο και τα στελέχη επιχειρήσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι οποίοι δημιουργούν ευκαιρίες και αναλαμβάνουν δράσεις προκειμένου να βελτιώσουν το δικό τους κόσμο και των άλλων.   Έχοντας επίγνωση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει ένα.....(31/03/2021)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ CHINA ON-LINE IMPORT FAIR OF FOOD & AGRO-PRODUCTS 2021 (CIFFA 2021)

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ CHINA ON-LINE IMPORT FAIR OF FOOD & AGRO-PRODUCTS 2021 (CIFFA 2021)     Στις 24-28 Μαίου 2021, ο Οργανισμός China Council for the Promotion of International Trade (CCPIT) Information Center διοργανώνει μια online Β2Β έκθεση τροφίμων και αγροτικών προιόντων με σκοπό να φέρει σε επαφή τους Κινέζους εισαγωγείς με τους εξαγωγείς από διάφορες χώρες του κόσμου. Η online Εκθεση περιλαμβάνει B2B σ.....(31/03/2021)

περισσότερα »

Σεμινάριο Access2Markets, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 14 Απριλίου, 2021

Περισσότερες πληροφορίες στο: https://trade.ec.europa.eu/access-to-markets/en/content/events-access2markets#toc_2 και εγγραφή  στο: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Access2Markets_Workshop_Registration_210414.....(24/03/2021)

περισσότερα »

ΧΡΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ “FRESKON”

            ΧΡΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ “FRESKON”   Οι εξελίξεις της πανδημίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, καθώς και το αίσθημα ευθύνης της ΔΕΘ-Helexpo Α.....(24/03/2021)

περισσότερα »

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΧΥΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕXPOVET - JOINT VET COURSE FOR EXPORT EXPERTS-26.03.2021

Ο ΣΕΒΕ – Σύνδεσμος Εξαγωγέων και οι εταίροι του Προγράμματος EXPOVET – JOINT VET Course for Export Experts,   σας προσκαλούν στην τελική συνάντηση διάχυσης των αποτελεσμάτων του προγράμματος EXPOVET Erasmus + που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά   την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021 και ώρες  14.00 έως 17.00.   Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση μέσω του συνδέσμου http://www.youtube.com/user/sevechannel.   Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά προαπαιτείται εγγραφή.....(24/03/2021)

περισσότερα »

Διαδικτυακή Θεματική Ημερίδα: «Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα LIFE και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις», 23/03/2021

Το Πράσινο Ταμείο, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η Ελληνική Task Force για το Πρόγραμμα LIFE - Greek LIFE Task Force, σε συνεργασία με το Skywalker.gr  για τη δέσμη πρωτοβουλιών GRBossible, που υποστηρίζει τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, συνδιοργανώνουν την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 Διαδικτυακή Θεματική Ημερίδα με τίτλο: «Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα LIFE και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις: Προκλήσεις για βιώσιμες επιχειρηματικές λύσεις με έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος». Η εκδήλωση πρ.....(23/03/2021)

περισσότερα »

INFODAY 2021- Διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα Προγράμματα Προώθησης - ΚΑΝ(ΕΕ) 1144/2014

  Στο πλαίσιο της νέας πρόσκλησης υποβολής προγραμμάτων προώθησης αγροτικών προϊόντων στην εσωτερική αγορά και σε τρίτες χώρες- Καν. (ΕΕ) 1144/2014, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνει μέσω της πλατφόρμας Webex  διαδικτυακή ημερίδα με θέμα:   « Ευρωπαϊκή Πολιτική ενημέρωσης και προώθησης γεωργικών προϊόντων: Ετήσιο πρόγραμμα εργασίας 2021 κ πρόσκληση υποβολής προτάσεων 2021, επανεξέταση της πολιτικής». Η ημερίδα θα πραγματο.....(22/03/2021)

περισσότερα »

H FRUIT LOGISTICA special edition 2021 - ακυρώνεται

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η FRUIT LOGISTICA SPECIAL EDITION 2021, στις 18 - 20 Mαΐου 2021, ακυρώνεται λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Η Διεύθυνση της έκθεσης ήθελε να διοργανώσει ένα on-site event, αλλά η προοπτική για ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Βερολίνο και για face-to-face meetings τον Μάϊο είναι πολύ αδύναμη.       Επικεντρωνόμαστε στη FRUIT LOGISTICA 2022, η οποία θα διεξαχθεί στο Βερολίνο στις 09 – 11.02.2022.     Αθηνά ΘεοφανίδουΕ.....(22/03/2021)

περισσότερα »

Οnline Ενημερωτική Εκδήλωση Access2Markets

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κόρινθος, 16/03/21 Online ενημερωτική εκδήλωση Access2Markets   Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου και η Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής του ΕΛΚ, κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου σας προσκαλούν σε ενημερωτική ημερίδα για την νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τίτλο "Access2Markets", την Δευτέρα 22 Μαρτίου, στις 18:00. Η Access2Markets είναι ένα πολύτ.....(16/03/2021)

περισσότερα »

SAVE THE DATE: Greece - N. Africa e-Business

GREECE – NORTH AFRICA E-BUSINESS GATHERING (ALGERIA –EGYPT –LIBYA –MOROCCO –TUNISIA) “Friendship and cooperation in the Mediterranean”   Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την τρίτη διαδικτυακή εκδήλωση της χρονιάς, με θέμα την σύσφιξη των εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων της Ελλάδας με πέντε αραβικές χώρες της Βορείου Αφρικής (Αλγερία, Αίγυπτο, Λιβύη, Μαρόκο και Τυνησία).   Η εν θέματι εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλίες από τους Άραβες Πρέσ.....(12/03/2021)

περισσότερα »

Πρόσκληση: 2 & 3 Μαρτίου 2021, Διεθνές ψηφιακό Συνέδριο “Innovative Greeks” από τον ΣΕΒ και την Endeavor Greece

Οι Έλληνες της Καινοτομίας ανά την υφήλιο ενώνουν τις δυνάμεις τους.             Ο ΣΕΒ σας προσκαλεί στο διεθνές ψηφιακό Συνέδριο με τίτλο “Innovative Greeks” που διοργανώνει, στις 2 & 3 Μαρτίου 2021, σε συνεργασία με την Endeavor Greece.    Για δύο ημέρες, διεθνώς .....(26/02/2021)

περισσότερα »

ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτική e-ημερίδα από το Επιμελητήριο Κορινθίας με θέμα “Μy data, η νέα πρόκληση για τις επιχειρήσεις’’

OΠρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης σας προσκαλεί στην νέα δωρεάν ενημερωτική e-ημερίδα σε συνεργασία με το 11ο Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με θέμα “Μy data, η νέα πρόκληση για τις επιχειρήσεις’’, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 στις 19:00-21:00.   Ο ψηφιακός μετασχηματισμός εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς και οι επιχειρήσεις πρέπει άμεσα να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που γεννά η νέα ψηφιακή πραγμ.....(26/02/2021)

περισσότερα »

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα e-lianiko

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων (ΔΕΠ), εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σας προσκαλεί στην διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με θέμα την παρουσίαση της Νέας Δράσης του ΕΠΑνΕΚ: «E-Λιανικό - ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ Υ.....(26/02/2021)

περισσότερα »

UHCC DataPro Training

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εκδηλώσεις DataPro   H Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, ως επικεφαλής εταίρος του έργου «DataPro-Αναβαθμίζοντας την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων στην ΕΕ μέσα από την Απόκτηση Νέων Δεξιοτήτων» που συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+, Βασική Δράση 3 – σας προσκαλεί στις δύο διαδικτυακές εκδηλώσεις ολοκλήρωσης του έργου στις 25 και 26 Φεβρουαρίου 2021.   Το DataPro, που ξεκίνησε στις 03/09/2018 και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 02/03/2021, απευθύνεται σ.....(26/02/2021)

περισσότερα »

Η Enterprise Greece και η eBay ανακοίνωσαν τη Β' Φάση της συνεργασίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   e-exports academy   Η Enterprise Greece και η eBay ανακοίνωσαν τη Β’ Φάση της συνεργασίας τους για την ενίσχυση των εξαγωγών καταναλωτικών προϊόντων μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου     Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2021 | Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου, Enterprise Greece, ο αρμόδιος εθνικός φορέας για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση των εξαγωγών, και η eBay, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, ανακοίνωσαν ότι επεκτε.....(26/02/2021)

περισσότερα »

Δωρεάν Σεμινάριο Εξαγωγών για στελέχη ΜμΕ - Μάρτιος 2021

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ξεκινάμε δυναμικά με έναν νέο κύκλο επιμορφωτικών σεμιναρίων εξαγωγών για ΜμΕ και θα πραγματοποιήσουμε το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Προηγμένες εξαγωγικές πρακτικές και εμπορικές συναλλαγές», με θέματα που αφορούν στις εξαγωγές λαμβάνοντας υπόψη και τις επιπτώσεις του Covid-19 στις 16, 17, 18, 22 και 23 Μαρτίου 2021. Στο σεμινάριο αυτό μπορούν να συμμετέχουν στελέχη ΜμΕ από όλη την Ελλάδα χωρίς κανένα κόστος. Τα σεμινάρια εξαγωγ.....(26/02/2021)

περισσότερα »

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ - ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

Θέμα: Ενημέρωση για επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης  εργαζομένων του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας»   Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών  Βιοτεχνών Εμπόρων (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ), σας ενημερώνει ότι την τρέχουσα περίοδο  προσφέρει σε εργαζόμενους επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα επιδοτούμενα (5€/ώρα) προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης, συνολικής διάρκειας 50 ωρών  που οδηγούν σε δωρεάν διαδικασίες πιστοποίησης προσόντων κ.....(25/02/2021)

περισσότερα »

Πανόραμα Συνοχής: Χρηματοδότηση της επιχειρηματικότητας κατά την περίοδο της Πανδημίας & της Πράσινης Συμφωνίας

Συνέδριο  “Πανόραμα Συνοχής: Χρηματοδότηση της επιχειρηματικότητας κατά  την περίοδο της Πανδημίας και της Πράσινης Συμφωνίας”  Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την  τελευταία περίοδο και οι επιπτώσεις της πανδημίας σαφέστατα επηρέασαν το  διεθνές κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι. Μάλιστα, η πανδημία εμφανίστηκε  σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία ο πλανήτης μόλις είχε επιστρέψει σε  τροχιά ανάκαμψης από την σημαντικότερη οικονομική κρίση των τελευταίων  ετών......(23/02/2021)

περισσότερα »

Διαδικτυακές B2B Συναντήσεις με γερμανικές εταιρίες από τον Κλάδο Καταναλωτικών & Οικιακών Ηλεκτρονικών Συσκευών | 2 Ιουνίου 2021

Το Επιμελητήριό μας θα οργανώσει διαδικτυακά στις 2 Ιουνίου 2021, Β2Β συναντήσεις με ελληνικές και γερμανικές εταιρίες του κλάδου Καταναλωτικών & Οικιακών Ηλεκτρονικών Συσκευών, με σκοπό να προκύψουν από την επικοινωνία αυτή νέες συνεργασίες και συνέργειες μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας.   Συνημμένα σας αποστέλλω την ενημερωτική επιστολή των διαδικτυακών Β2Β συναντήσεων, στην οποία εσωκλείεται το link για τη συμμετοχή σας.   Παραμένω στη διάθεσή σας. Με φιλικούς χαιρετισμούςΑθηνά Θεο.....(23/02/2021)

περισσότερα »

Πρόσκληση σε διαδικτυακή εκδήλωση για το νέο πρόγραμμα της Enterprise Greece σε συνεργασία με την eBay

Η Enterprise Greece, με την οποία πρόσφατα ο Σύνδεσμός μας έχει υπογράψει συμφωνία για την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών προς τις εξαγωγικές επιχειρήσεις μέλη μας, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με την eBay, με τίτλο: “e-exports academy by Enterprise Greece in collaboration with eBay” την Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 15:00, όπου θα γίνει η παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος “e-Exports Academy”, που απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να αποκτήσει τα απαραίτητα εφό.....(23/02/2021)

περισσότερα »

Future of Retail 2040- Ευκαιρίες και στρατηγικές στη «νέα κανονικότητα»

Future of Retail 2040.  Αντιμέτωπος με μεγάλες προκλήσεις βρίσκεται ο κλάδος του λιανεμπορίου, καθώς ο ψηφιακός μετασχηματισμός μεταβάλλει ραγδαία τις καταναλωτικές συνήθειες, την ώρα που η πανδημία επιβάλλει την αλλαγή του τρόπου λειτουργίας των φυσικών καταστημάτων, με έμφαση στη διατήρηση κοινωνικής απόστασης, στους κανόνες υγιεινής, στην προστασία της υγείας υπαλλήλων και πελατών και στην αλλαγή επικοινωνίας με τον πελάτη.Η στροφή στο ηλεκτρονικό εμπόριο μπορεί και πρέπει να συνοδευτεί.....(23/02/2021)

περισσότερα »

ΔΤ_Νέα ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα ''Μικτές μορφές εργασίας (από απόσταση) στη Λιανική: η πράξη και το κανονιστικό πλαίσιο''

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κόρινθος, 19/02/21   ΝΕΑ ενημερωτική τηλεδιάσκεψη από το Επιμελητήριο Κορινθίας  με θέμα “ Μικτές μορφές εργασίας (από απόσταση) στη Λιανική: η πράξη και το κανονιστικό πλαίσιο’’   O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης σας προσκαλεί στην 4η ενημερωτική τηλεδιάσκεψη σε συνεργασία με τον ΣΕΛΠΕ(Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος) με θέμα “ Μικτές μορφές εργασίας (από απόσταση) στη Λιανική: η πράξη και το κανονιστικό πλαίσιο’’, που θα πρα.....(19/02/2021)

περισσότερα »

Διοργάνωση webinar Enterprise Greece σε συνεργασία με Γραφείο Ο.Ε.Υ. Αγίου Παύλου με θέμα : "DOING BUSINESS IN BRAZIL: COVID 19-CHALLENGES & OPPORTUNITIES"

Διαβιβάζουμε συνημμένα, ατζέντα-πρόσκληση σχετικά με τη διοργάνωση τηλεσεμιναρίου (webinar) του "Enterprise Greece" σε συνεργασία με το "Γραφείο Ο.Ε.Υ. Αγίου Παύλου" με θέμα : "DOING BUSINESS IN BRAZIL: COVID 19-CHALLENGES & OPPORTUNITIES", που πρόκειται λάβει χώρα την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 16.00 μ.μ. Ελλάδος και παρακαλούμε για την ενημέρωση των μελών σας.   Ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο λινκ που αναγράφεται στην συνημμένη ατζέντα πρόσκλ.....(18/02/2021)

περισσότερα »

Ψηφιακή εκδήλωση για την ενημέρωση των εξαγωγικών επιχειρήσεων για τη Συμφωνία Εμπορίου και Συνεργασίας μεταξύ ΕΕ και ΗΒ | Πέμπτη, 18.02.2021

Το Υπουργείο Εξωτερικών, σε συνεργασία με την Enterprise Greece, το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων (ΠΣΕ) και τον ΣΕΒΕ-Σύνδεσμο Εξαγωγέων έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν σε διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ Ε.Ε. ΚΑΙ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - Ενημέρωση ελληνικών επιχειρήσεων για τις κύριες μεταβολές από 01.01.2021» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 14.00-17.30.  Επισυνάπτεται η πρόσκλ.....(18/02/2021)

περισσότερα »

SAVE THE DATE: Saudi - Greek e-Business Gathering, 3rd March

Οι σχέσεις Ελλάδας – Σαουδικής Αραβίας έχουν αποδειχθεί, κατά την πάροδο των ετών, παραδειγματικές, από κάθε άποψη. Δεδομένων των σύγχρονων περιφερειακών και διεθνών γεωπολιτικών εξελίξεων, οι σχέσεις αυτές πρόκειται να αποκτήσουν νέα ώθηση ως προς την ενίσχυση και διεύρυνση των εμπορικών συναλλαγών και επενδυτικών ροών μεταξύ των δύο χωρών.   Καλούμε, επομένως, τα μέλη και μη-μέλη του Επιμελητηρίου μας να αδράξουν την ευκαιρία συμμετοχής στο Saudi – Greek e-Business Gathering: Racing to .....(12/02/2021)

περισσότερα »

Φόρμα παραγγελίας εισιτηρίων ITB Berlin NOW, 09. - 12.03.2021

Αγαπητοί ενδιαφερόμενοι,   θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μπορείτε να προμηθευτείτε Online Voucher Επισκέπτη για τη διαδικτυακή διεξαγωγή της ITB Berlin NOW από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, σε μειωμένη τιμή.   Για τα μέλη μας προσφέρουμε επιπλέον έκπτωση 10%.   Συνημμένα θα βρείτε τη φόρμα παραγγελίας.   Παραμένω στη διάθεσή σας. Με φιλικούς χαιρετισμούςΑθηνά ΘεοφανίδουΕκπρόσ.....(12/02/2021)

περισσότερα »

Δηλώστε συμμετοχή στην FOOD EXPO Digital 2021!

H αξιόπιστη ψηφιακή έκθεση! Όπως ήδη γνωρίζετε η επόμενη FOOD EXPO, θα πραγματοποιηθεί 29 Μαΐου έως 1η Ιουνίου 2021 στο Metropolitan Expo, με φυσική παρουσία εκθετών και επισκεπτών. Παράλληλα με τη φυσική έκθεση, θα λειτουργήσει και η ψηφιακή FOOD EXPO μ.....(12/02/2021)

περισσότερα »

Join these leading brands and destinations at ITB India 2021 Virtual (07 -09.04.2021)

Join the stage with leading brands and destinations to spark conversations about what's next for travel in India and South Asia. With over 400 Indian and Southeast Asian buyers from MICE, Corporate and Leisure sectors, an unparalleled line-up of expert speakers and a wide showcase of international exhibitors expected, we're looking forward to having you at our first ITB India 2021 Virtual, hosted on ITB Community in Asia.Don't miss out! Attend the virtual show with Early Bird Rates .....(10/02/2021)

περισσότερα »

Ψηφιακό Εργαστήριο «Ψηφιακές Εφοδιαστικές Αλυσίδες», Πέμπτη 25/2/2021, 16:30

                Ο ΣΕΒ διοργανώνει Ψηφιακό Εργαστήριο με θέμα «Ψηφιακές Εφοδιαστικές Αλυσίδες», την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, και ώρα 16.30 μ.μ.   Η 4η βιομηχανική επανάσταση, αλλά και οι προκλήσεις του Covid-19, επιβάλλουν το μετ.....(10/02/2021)

περισσότερα »

Τηλε-ημερίδα για τον Ανταγωνισμό και τη Ρυθμιστική Πολιτική

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 2 Φεβρουαρίου 2021   ΘΕΜΑ: Τηλε-ημερίδα για τον Ανταγωνισμό και τη Ρυθμιστική Πολιτική   H Επιτροπή Ανταγωνισμού και το Economics and Policy Academy διοργανώνουν, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021, τηλε- ημερίδα με θέμα: «Η διασταύρωση ανάμεσα στον Ανταγωνισμό και στη Ρυθμιστική Πολιτική: Προοπτικές Μεταρρύθμισης».   Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι σημαντικές προσωπικότητες .....(04/02/2021)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 11ο Π.Τ. Ν/Α ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ - Διαδικτυακό συνέδριο « Το Ελληνικό Χρηματιστήριο στην μετά - Covid 19 Εποχή»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 11Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Πλ. Κολοκοτρώνη 8  , Τρίπολη Τ.Κ. 22100 ,  Τηλ & Fax:2710233582 , e-mail: [email protected]     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                                                                                                                                                                                                                               .....(04/02/2021)

περισσότερα »

Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση «2+ χρόνια GDPR: διδάγματα, συμβουλές και προκλήσεις», Τετάρτη 17/02/2021, 16:00

                  Ο ΣΕΒ διοργανώνει ανοιχτή διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα  «2+ χρόνια GDPR: διδάγματα, συμβουλές και προκλήσεις» την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 και ώρες 16:00-17:30   Η συμμόρφωση με τις απαιτήσεις το.....(04/02/2021)

περισσότερα »

Τετάρτη 10/2 – Ψηφιακό Εργαστήριο με θέμα «Διεθνείς Εμπορικές Διαπραγματεύσεις: Μάθετε από τους ειδικούς»

                Ο ΣΕΒ διοργανώνει Ψηφιακό Εργαστήριο με θέμα «Διεθνείς Εμπορικές Διαπραγματεύσεις: Μάθετε από τους ειδικούς», την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021, και ώρα 16:00 μ.μ.   Η σημασία των διεθνών εμπορικών διαπραγματεύσεων παραμέ.....(01/02/2021)

περισσότερα »

Νέο δωρεάν σεμινάριο από το Επιμελητήριο Κορινθίας με θέμα “ Ψηφιακός Μετασχηματισμός στη Λιανική: η δύσκολη προσαρμογή’’

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κόρινθος, 19/01/2021   ΝΕΟ δωρεάν webinar από το Επιμελητήριο Κορινθίας  με θέμα “ Ψηφιακός Μετασχηματισμός στη Λιανική: η δύσκολη προσαρμογή’’   O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης σας προσκαλεί στο 3ο δωρεάν διαδικτυακό webinar σε συνεργασία με τον ΣΕΛΠΕ(Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος) με θέμα “Ψηφιακός Μετασχηματισμός στη Λιανική: η δύσκολη προσαρμογή’’, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 στις 17:00.  .....(19/01/2021)

περισσότερα »

Πρόσκληση σε Διαδικτυακή Εκδήλωση - Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλης Νανόπουλος και η Ομάδα της Κορίνθου για το Παγκόσμιο Δίκτυο της UNESCO των Πόλεων που Μαθαίνουν σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στη διαδικτυακή εκδήλωση:“Η ένταξη της Κορίνθου στο Παγκόσμιο Δίκτυο της UNESCO των Πόλεων που Μαθαίνουν και η συμμετοχή των Κορινθίων”

Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλης Νανόπουλος και η Ομάδα της Κορίνθου για το Παγκόσμιο Δίκτυο της UNESCO των Πόλεων που Μαθαίνουν σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στη διαδικτυακή εκδήλωση: “Η ένταξη της Κορίνθου στο Παγκόσμιο Δίκτυο της UNESCO των Πόλεων που Μαθαίνουν και η συμμετοχή των Κορινθίων” που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 14.00-16.30. Παρακαλούμε όπως βρείτε στα επισυναπτόμενα αρχεία τις λεπτομέρειες......(18/01/2021)

περισσότερα »

Συμμετοχή Επιμελητηρίου Κορινθίας στο "The DeliFair by EXPOTROF"

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σας ενημερώνει για την συμμετοχή του στην ψηφιακή διοργάνωση “The DeliFair by EXPOTROF”, η οποία θα πραγματοποιηθεί 1-5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 διαδικτυακά.   Η καινοτόμα πλατφόρμα της έκθεσης δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους εκθέτες να πραγματοποιήσουν προκαθορισμένες Β2Β ζωντανές συναντήσεις με τις μεγαλύτερες αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ, Χονδρεμπόρους, Ξενοδοχεία και εκπρόσωπους της εστίασης από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας.  Στόχ.....(14/01/2021)

περισσότερα »

Webinar | Future of Retail 2040 | Οι κινητήριες δυνάμεις του ψηφιακού μετασχηματισμού του λιανικού εμπορίου

Η πανδημία COVID19 επιβάλλει τη ριζική επανεξέταση πολλών επιχειρηματικών μοντέλων. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο λιανικό εμπόριο, όπου η φυσική παρουσία και η κοινωνική επαφή ήταν η συνήθης πρακτική, αναγκάστηκαν, εξαιτίας μιας πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, είτε να εφαρμόσουν μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης είτε και να διακόψουν τη λειτουργία τους.Η βασική πρόκληση ήταν να επιλέξουν έναν «ανέπαφο» τρόπο επαφής με τους καταναλωτές. Η ανάγκη για τον ψηφιακό τ.....(14/01/2021)

περισσότερα »

Δωρεάν ενημερωτική e-ημερίδα «Ρυθμίσεις οφειλών και παροχής δεύτερης ευκαιρίας»

O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κος Παναγιώτης Πιτσάκης σας προσκαλεί σε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Ρυθμίσεις οφειλών και παροχής δεύτερης ευκαιρίας» την Παρασκευή 08 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 16:00-18:00 με κεντρικό ομιλητή τον κ.Φώτη Κουρμούση, Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών. Ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών και τα στελέχη της ΕΓΔΙΧ, θα παρουσιάσουν τους βασικούς άξονες και τις καιν.....(05/01/2021)

περισσότερα »

ΝΕΟ δωρεάν σεμινάριο από το Επιμελητήριο Κορινθίας

Το Επιμελητήριο Κορινθίας και ο ΣΕΛΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικών Πωλήσεων Ελλάδος) διοργανώνουν το 2ο διαδικτυακό webinar με θέμα “Λιανικό Εμπόριο και COVID-19: Εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων & νέες μορφές οργάνωσης της εργασίας στις μέρες της αποστασιοποίησης - Αλλαγές που ήλθαν για να μείνουν!", διάρκειας 90-120', την Τετάρτη 9η Δεκεμβρίου 2020, με ώρα έναρξης 17:15. Θα συμμετέχουν: - Γιάννης Τούντας, Καθηγητής Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής, Ιατρικής Σχολής ΕΚ.....(04/12/2020)

περισσότερα »

Νέα διαδικτυακά σεμινάρια από το Επιμελητήριο Κορινθίας

Το Επιμελητήριο Κορινθίας εγκαινιάζει, σε συνεργασία με τον ΣΕΛΠΕ(Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος), μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων, μέσης διάρκειας 120’, αρχή γενομένης την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 στις 17:00.   Το θέμα της πρώτης διαδικτυακής συνάντησης είναι “Επιχειρηματικότητα και εμπορική ανάπτυξη σε τοπικό επίπεδο - στη γειτονιά”, διάρκειας 90- 120’ και θα συμμετέχουν οι εξής ομιλητές: Γιώργος Σταμάτης, Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, εκπαιδευτής και συγγραφέα.....(03/11/2020)

περισσότερα »

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση για τη δράση “Στήριξη Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την Covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου”

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση για τη δράση “Στήριξη Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την Covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου” _________________ Πότε: Παρασκευή, 16/10/2020 και ώρα 19:30 Που: Επιμελητήριο Κορινθίας_ Zoom Meeting *Συντονιστείτε μέσω Zoom: https://us02web.zoom.us/j/85094214022 Meeting ID: 850 9421 4022 ___________________ Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση της δράσης και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών. .....(15/10/2020)

περισσότερα »

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Κορινθίας _06/02/2020_18:00.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΟ Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Κορινθίας _06/02/2020_18:00. Επισυνάπτονται η πρόσκληση και το poster......(31/01/2020)

περισσότερα »

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κορινθίας στη Έκθεση “Detrop Boutique”

Κάλεσμα Συμμετοχής Μελών Δηλώσεις συμμετοχής έως 25 Ιανουαρίου 2020     Το Επιμελητήριο Κορινθίας ενημερώνει τα μέλη του ότι προτίθεται να συμμετάσχει στην 29η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας - Detrop Boutique η οποία θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 24  Φεβρουαρίου 2020 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.   Οι επιχειρήσεις / μέλη του επιμελητηρίου Κορίνθιας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκθεση καλούνται να εκδηλώσουν το.....(20/01/2020)

περισσότερα »

Πρόσκληση σε απονομή επιχειρηματικών βραβείων και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας.

(02/01/2020)

περισσότερα »

Το Επιμελητήριο Κορινθίας στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Αξιότιμοι κύριοι, Το Επιμελητήριο Κορινθίας προτίθεται να συμμετάσχει στην μεγάλη έκθεση τροφίμων και ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibitionπου θα γίνει 24-26 Ιανουαρίου 2020 στο Helexpo Μαρούσι Αττικής με επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών, επιδοτώντας το κόστος συμμετοχής κατά 40%. Καλεί τις επιχειρήσεις του κλάδου, που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Κορινθίας να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι και τις 13/12/2019 στην ηλεκτρονική διεύθ.....(29/11/2019)

περισσότερα »

Ενημερωτική Εσπερίδα με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτη Κουρμούση

Ενημερωτική Εσπερίδα με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτη Κουρμούση_Τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας.   ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ .....(14/11/2019)

περισσότερα »

Ενημερωτική Εσπερίδα με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτη Κουρμούση. Θέμα: H παρουσίαση του νομοθετικού πλαισίου για την προστασία της Κύριας κατοικίας και του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών.

(13/11/2019)

περισσότερα »

AFRICA RENEWABLE ENERGY EXPO 2019

Η Fuhren Global Investments Ltd. υπό:   - Την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας της Κένυας, και - Την υποστήριξη της Ένωσης Εταιρειών Ιδιωτικού Τομέα Κένυας (Kenya Private Sector Alliance - KEPSA),   και   Σε συνεργασία με:   - Tο Συμβούλιο των Κυβερνητών των Κομητειών της Κένυας, - Tην Εταιρεία Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας Κένυας (Kenya Electricity Generation Company PLC - KENGEN), - Tο Εθνικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο της.....(08/11/2019)

περισσότερα »

ΣΥΝΕΔΡΙΟ - ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Το Ελληνοτουρκικό & Ελληνοβουλγαρικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με την Αμερικανική εταιρία "HERMES  ΕΧΡΟ"  με έδρα τη Φιλαδέλφεια U.S.A  σας προσκαλούν να λάβετε μέρος στην 29η επιχειρηματική έκθεση και συνέδριο ‘’HERMES EXPO’’ που διοργανώνεται σε 4 πόλεις των ΗνωμενωνΠολιτειων, Σικαγο (02 Απριλιου),Ουάσινγκτον (06 Απριλιου), Φιλαδέλφεια (08 Απριλιου), και Νέα Υόρκη (09 Απριλιου 2020).  .....(31/10/2019)

περισσότερα »

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κορινθίας στην Έκθεση “ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2019” - Κάλεσμα Συμμετοχής Μελών

Το Επιμελητήριο Κορινθίας ενημερώνει τα μέλη του ότι προτίθεται να συμμετάσχει στην “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2019”, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 17  Νοεμβρίου 2019 στο κτίριο ΓΕΑ ΑΕ στην ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης. Οι επιχειρήσεις / μέλη του επιμελητηρίου Κορινθίας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκθεση καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως τις 31 Οκτωβρίου 2019, αποστέλλοντας αίτημα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής . Το επιμελητήριο Κορινθίας προτίθεται να επιδοτήσει το κόστος της .....(18/10/2019)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ PHILOXENIA 2019 (8-10/11/2019) ΚΑΙ WORLD TRAVEL MARKET 2019 (4-6/11/2019) ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

Παρακαλούμε βρείτε συνημμένα πρόσκλησεις και δηλώσεις συμμετοχής για τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2019 (8-10/11/2019), καθώς και για τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού WORLD TRAVEL MARKET 2019 (4-6/11/2019)     Τμήμα Τουρισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου. .....(09/10/2019)

περισσότερα »

CHRISTMAS FOOD MARKET - ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ 21/12 -22/12/2019

(02/10/2019)

περισσότερα »

FOOD’IN SUD_Εμπορική έκθεση της Μεσογείου

 H FOOD’IN SUD είναι Εμπορική έκθεση της Μεσογείου για όλους τους επαγγελματίες στον τομέα των υπηρεσιών εστίασης και φιλοξενίας.   Στοχεύει να προωθήσει τις προσφορές και τις ιδιαιτερότητες αυτής της αγοράς, να υποστηρίξει την εξέλιξη της υπηρεσίας τροφίμων και να προβάλει τη μαγειρική κληρονομιά της περιοχής της Μεσογείου.   Πρόκειται για μια επιχειρηματική εκδήλωση με επιχειρηματικές συναντήσεις για τους εκθέτες: άμεση σύνδεση με στοχευμένους αγοραστές μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας. .....(30/09/2019)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Επιμελητήριο Κορινθίας και το ΤΕΕ Πελοποννήσου διοργανώνουν Ενημερωτική Εσπερίδα με θέμα: «Προστασία Κύριας Κατοικίας - Ρυθμίσεις οφειλών δημοσίου ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ – Κόκκινα Δάνεια – Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Χρεών Νομικών κ Φυσικών Προσώπων»_ Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019_12:30 μ.μ._Επιμελητήριο Κορινθίας

(27/09/2019)

περισσότερα »

Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ Expo 2019

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρόκειται να συμμετάσχει στην Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ Expo 2019 που θα διεξαχθεί από 18 έως 20 Οκτωβρίου 2019 στο Metropolitan Expo.   Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για επιχειρήσεις με σχετικό αντικείμενο παρατείνεται έως την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019.   Υπενθυμίζεται ότι για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενoι να αποστείλουν συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση στο em.....(10/09/2019)

περισσότερα »

ΙΤΒ ASIA Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο διοργανώνει Επιχειρηματική Αποστολή στη διεθνή Εκθεση ΙΤΒ ASIA στη Σιγκαπούρη στις 14-18 Οκτωβρίου.

Kυρίες και Κύριοι,   Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο διοργανώνει Επιχειρηματική Αποστολή στη διεθνή Εκθεση ΙΤΒ ASIA στη Σιγκαπούρη στις 14-18 Οκτωβρίου με σκοπό την πραγματοποίηση προγραμματισμένων συναντήσεων Β2Β με ξένες εταιρίες για αναζήτηση νέων συνεργασιών. Επισυνάπτεται η πρόσκληση με πληροφορίες και η δήλωση συμμετοχής η οποία πρέπει να αποσταλεί μέχρι 27/9/19. Για Πληροφορίες,   Yannis Patsiavos Senior Manager ________________________________________________ Deutsch- Griechis.....(30/08/2019)

περισσότερα »

Έκθεση «FILIATRA Agro Vision 2019»

Σας ενημερώνουμε για τη διοργάνωση της Έκθεσης «FILIATRA Agro Vision 2019», που διοργανώνει για πρώτη φορά ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών, το διάστημα 5 με 8 Σεπτεμβρίου 2019, στον προαύλιο χώρο του Λυκείου και Γυμνασίου Φιλιατρών. Η έκθεση αυτή σκοπό έχει να αποτελέσει μοναδικό γεγονός για την περιοχή της Τριφυλίας και ευρύτερα της Πελοποννήσου, παρουσιάζοντας νέα καινοτόμα και φιλικά προς το περιβάλλον και τον καταναλωτή προϊόντα, μηχανισμούς καλλιέργειας της σύγχρονης γεωργίας, με στόχο.....(29/08/2019)

περισσότερα »

ENTECH 2019_Διεθνής Eμπορική Eκθεση. Περιβαλλοντικών Τεχνολογιών, Αστικής Aνάπτυξης κλπ. Από 17 - 20 Οκτωβρίου 2019 στην Κωνσταντινουπολη. International Trade Fair. Environmental Technologies and Urbanisation Expo. Διεθνής Eμπορική Eκθεση. Περιβαλλοντικών Τεχνολογιών, Αστικής Aνάπτυξης κλπ. Απο 17 - 20 Οκτωβριου 2019 στην Κωνσταντινουπολη.

ENTECH 2019    International Trade Fair. Environmental Technologies and Urbanisation Expo.   Διεθνής Eμπορική Eκθεση. Περιβαλλοντικών Τεχνολογιών, Αστικής Aνάπτυξης κλπ. Απο 17 - 20  Οκτωβριου 2019 στην  Κωνσταντινουπολη.     Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό & Βιομηχανικο Επιμελητήριο, σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν  επιχειρηματική αποστολή στα πλαισια της ανωτερω εκθεσης και καλύπτουν:   Α. Το κόστος του ξενοδοχειου 4* η 5* αστερων σε  δικλινο δωματιο  για.....(28/08/2019)

περισσότερα »

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ-ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ & ΕΚΘΕΣΗ ΚΗΠΟΥ

(16/07/2019)

περισσότερα »

Κάλεσμα_Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κορινθίας στην 84η ΔΕΘ (7-15 09 2019)

(10/07/2019)

περισσότερα »

Ενημερωτική Ημερίδα στο Επιμελητήριο Κορινθίας - Πρόσβαση σε μικροδάνεια έως 12.500 ευρώ, και παράλληλα ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση και επιχειρηματική υποστήριξη σε ανέργους και επιχειρήσεις.

Χρειάζεσαι ένα μικρό κεφάλαιο για να ιδρύσεις την δική σου επιχείρηση; Θέλεις να αναπτύξεις την υφιστάμενη εταιρία σου; Είσαι μερικώς αποκλεισμένος από το παραδοσιακό τραπεζικό σύστημα; Χρειάζεσαι επιχειρηματική καθοδήγηση;   Πρόσβαση σε μικροδάνεια έως 12.500 ευρώ, και παράλληλα ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση και επιχειρηματική υποστήριξη σε ανέργους και επιχειρήσεις.   Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με την Action Finance Initiative (AFI) και την Τράπεζα Eurobank, σας προσκαλούν σε ενημ.....(10/07/2019)

περισσότερα »

Κάλεσμα Συμμετοχής Μελών Επιμελητηρίου Κορινθίας στην Έκθεση Λαχανικών, Φρούτων & Αρωματικών Φυτών, Agroland 2019

Κάλεσμα Συμμετοχής Μελών Δηλώσεις συμμετοχής έως 23/08/2019   Το Επιμελητήριο Κορινθίας ενημερώνει τα μέλη του ότι προτίθεται να συμμετάσχει στην Έκθεση Λαχανικών, Φρούτων & Αρωματικών Φυτών, Agroland 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 24  Νοεμβρίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας. Η Agroland διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια και αποτελεί σημείο συνάντησης των σημαντικότερων παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του πρωτογενούς τομέα για την ανάδειξη, προβολή και προώθ.....(21/06/2019)

περισσότερα »

1η Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού - Γαστρονομίας και Οίνου -TTGW - ATHENS 2019

TTGW - ATHENS 2019 BEGIN YOUR JOURNEY ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ   Κέντρο του Ελληνικού Τουρισμού θα γίνει για μία ακόμη φορά η Αθήνα, με την πραγματοποίηση της 1ης Διεθνής Έκθεσης Θεματικού Τουρισμού – Γαστρονομίας και Οίνου. Η τουριστική έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της από  27 έως 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο Στάδιο Ειρήνης και Φίλιας (ΣΕΦ). Η Έκθεση θα δώσει μια μοναδική και ανεπανάληπτη προβολή των τουριστικών υπηρεσιών του θεματικού τουρισμού αλλά και θα δώσει την ευκαιρία στους επαγγελματίε.....(18/06/2019)

περισσότερα »

Επιχειρηματικά βραβεία Θαλής ο Μιλήσιος

Καλησπέρα σας.   Επισυνάπτεται επιστολή για τα επιχειρηματικά βραβεία Θαλής ο Μιλήσιος τα οποία διοργανώνονται από την GK MEDIA PUBLISHING και την PALLADIAN CONFERENCES  υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου και με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος.   Με εκτίμηση,   Kostis Stefanou Media Relations Manager PALLADIAN CONFERENCES   A. 60, Skoufa Str., GR 106 80 Athens - Greece Τ.....(18/06/2019)

περισσότερα »

120 ΔΟΣΕΙΣ. Ενημερωτική Εκδήλωση με τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Χρέους Φώτη Κουρμούση.

Ποιο το νομοθετικό πλαίσιο του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών; Πώς θα ρυθμίσω τις οφειλές μου προς Δημόσιο, τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία; Πως μπορούν να αποτραπούν οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί;   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ     Το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργανώνει  Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα:   «120 Δόσεις προς ΔΥΟ και ΕΦΚΑ – Κόκκινα Δάνεια – Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Χρεών Επιχειρήσεων, Ελευθέρων Επαγγελματιών και Αγροτ.....(26/03/2019)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ 2η CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPO / ΣΑΓΚΑΗ, 5-10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο οργανισμός Enterprise Greece, θα λάβει μέρος στη 2η China International Import Expo, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Σαγκάη από τις 05 έως τις 10 Νοεμβρίου 2019, διοργανώνοντας Εθνικό Περίπτερο για τον κλάδο τροφίμων και ποτών.         Συνημμένα, η σχετική πρόσκληση και αίτηση συμμετοχής.             Για πληροφορίες,  Βασιλίσσης Σοφίας 109 | 115 21 Αθήνα Γραφείο:   210 335 5798 | Κινητό:   697 343 0238 .....(21/03/2019)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ FRESKON 2019

Bρείτε συνημμένη την πρόσκληση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για συμμετοχή στο Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών FRESKON 2019, καθώς και τη σχετική αίτηση.   Από την  Δ/νση Τουρισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου.....(19/03/2019)

περισσότερα »

Σεμινάριο με θέμα «Εξαγωγές οίνου & γαστρονομικά concept - Τα όπλα του μέλλοντος της Ελληνικής ανάπτυξης»

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με την OINOS INTERNATIONAL , New York σας προσκαλούν σε διήμερο σεμινάριο με θέμα «Εξαγωγές οίνου & γαστρονομικά concept - Τα όπλα του μέλλοντος της Ελληνικής ανάπτυξης», στις 31 Μαρτίου με 01 Απριλίου, στο Επιμελητήριο Κορινθίας.     Η Διημερίδα απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες της εστίασης, στους παραγωγούς προϊόντων, στους επαγγελματίες του τουρισμού, στους επαγγελματίες της αγοράς και διακίνησης τροφίμου και σε όσους καταναλωτές επιθ.....(18/03/2019)

περισσότερα »

ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  Τη Δευτέρα 18/3 και ώρα 18.00  στο Επιμελητήριο Κορινθίας Ημέρα Καριέρας της INTERAMERICAN που διοργανώνεται  σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας.   Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες καριέρας και τις προοπτικές της INTERAMERICAN      Υπεύθυνη Επικοινωνίας  Έλενα Χατζηαντωνίου Recruitment Manager  FLOGA Insurance   tel: 6946-939080 email: [email protected](14/03/2019)

περισσότερα »

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με την OINOS INTERNATIONAL, New York σας προσκαλούν σε διήμερο Σεμινάριο με θέμα «Εξαγωγές οίνου & γαστρονομικά concept - Τα όπλα του μέλλοντος της Ελληνικής ανάπτυξης»

(13/03/2019)

περισσότερα »

INVITATION: 4th INFO DAY - THE 5th CALL OF THE CP INTERREG VA GREECE-BULGARIA 2014-2020 - HASKOVO_20/3/2019

Dear Sir/Madam,   We would like to invite you to the 4th Information Day on the 5th Call  “Grant scheme for supporting SMEs to grow and expand beyond local markets”  of INTERREG VA “Greece-Bulgaria 2014-2020” Cooperation Programme.   The event is going to take place on Wednesday, the 20th of March 2019, at Park Hotel Green Europe in Haskovo, Bulgaria (park “Kenana”, 6300 Haskovo Bulgaria). Interpretation will be provided in English, Greek and Bulgarian.   Pre-event registration is o.....(06/03/2019)

περισσότερα »

Τελετή λήξης του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ 13ων Πανεπιστημιακών Σχολών Αρχιτεκτονικής στο Επιμελητήριο Κορινθίας.

(22/02/2019)

περισσότερα »

Ημερίδα με θέμα «ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ – Οικονομία, Εμπόριο, Επενδύσεις, Επιχειρηματικές Συνεργασίες».

Ο Ελληνορωσικός Σύνδεσμος Φιλίας και Συνεργασίας σε άμεση συνεργασία με τα Επιμελητήρια Αργολίδος, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίαςκαι Μεσσηνίας, διοργανώνουν  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου Elite City Resort, Ναυαρίνου 2, στην Καλαμάτα, με ώρα προσέλευσης 9.30 π.μ. Διπλωμάτες, Επιφανείς Επιστήμονες και Καταξιωμένοι Επιχειρηματίες θα εισηγηθούν σχετικά θέματα και θα απαντήσουν σε απορίες και ερωτήματα. Επειδή αναμένονται επιχει.....(21/02/2019)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Εξαγωγική Έκθεση/Φεστιβάλ «2η Ελληνο-Ολλανδική Έκθεση Φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού" Ολλανδία 15-17 Μαρτίου 2019

Παρακαλούμε δείτε τα συνημμένα αρχεία......(15/02/2019)

περισσότερα »

1ος Κύκλος Επιχειρηματικών Σεμιναρίων από τον ΣΕΒ ΠΕ&ΔΕ

O Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΒ ΠΕ&ΔΕ) με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network - Hellas σας προσκαλούν στον 1ο Κύκλο Επιχειρηματικών Σεμιναρίων, που διοργανώνουν στο πλαίσιο της συνεργασίας τους.   Τα σεμινάρια στοχεύουν στην ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας μέσα από την ανάδειξη ευκαιριών χρηματοδότησης, εξωστρέφειας και διεθνοποίησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και απευθύνεται σε στελέχη επι.....(14/02/2019)

περισσότερα »

Εκδήλωση με θέμα "Ελλάδα Ώρα Μηδέν: Δημογραφικό - Μεταναστευτικό"

(14/02/2019)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ: 1. ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ (ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΕΣΤΙΑΣΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ) 2. ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

                                                                     Πρόσκληση ενημερωτικής εκδήλωσης Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σας προσκαλεί στην ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας με θέμα:.....(05/02/2019)

περισσότερα »

Κάλεσμα συμμετοχής μελών στην έκθεση DETROP- OENOS 2019 με την αποστολή του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Αξιότιμα Μέλη,   Το Επιμελητήριο Κορινθίας, στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας και επιχειρηματικής δικτύωσης, προτίθεται να συμμετάσχει στη διεθνή Έκθεση του κλάδου τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων, εξοπλισμού και συσκευασίας DETROP –OENOS 2019 , στo διεθνές εκθεσιακό & συνεδριακό κέντρο Θεσσαλονίκης, στις 2-4 Μαρτίου 2019. Επισυναπτόμενα αρχεία:   -       ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ -       ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (να αποσταλεί σφραγισμένη και υπογεγραμμένη από το νόμιμο εκπρόσωπο) -       ΓΕ.....(30/01/2019)

περισσότερα »

[Δελτίο Τύπου] Πρόσκληση Συμμετοχής μελών του Επιμελητηρίου Κορινθίας στη Έκθεση “Detrop – Oenos 2019” με την αποστολή του επιμελητήριου

(30/01/2019)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ Ο.Χ.Ε. ΣΤΟ Ε.Π. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2014 - 2020

Αξιότιμοι,   Στην τρέχουσα Προγραμματική Περίοδο 2014 – 2020 και με βάση τη νέα προσέγγιση για την Ολοκληρωμένη Χωρική Ανάπτυξη οι Στρατηγικοί στόχοι που έχουν τεθεί στα Επιχειρησιακά Προγράμματα (Ε.Π.) αφορούν την Απασχόληση, την Κοινωνική Συνοχή και τη Διατήρηση των πόρων. Με τους στόχους αυτούς αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά οι κοινωνικές και οικονομικές ανισότητες σε συγκεκριμένα χωρικά επίπεδα εστιάζοντας στη «φέρουσα ικανότητα» και στις ιδιαίτερες ανάγκες των επιμέρους Χωρικών Ενοτ.....(29/01/2019)

περισσότερα »

Προβολη της επιχειρησης σας στο περιπτερο του Ελληνοτουρκικου Εμπορικου Επιμελητηριου στην 6η EXPOTROF

                                                                                   Αγαπητοί φίλοι, το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο θα συμμετέχει με περίπτερο στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – Έκθεση Τροφίμων και Ποτών από 01-04 Φεβρουαρίου 2019, Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικό και σας προσφέρει τη δυνατότητα να προβληθείτε μέσω του Ε.Τ.Ε.Ε. Οι παροχές προς τις επιχειρήσεις είναι:   Εκπροσώπηση της εταιρίας σας και ενημέρωση επισκεπτών από το προσωπικό του Επιμελητηρίο.....(24/01/2019)

περισσότερα »

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Πρώτες Βοήθειες για Πολίτες” από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (26-27/1 Κόρινθος)

(24/01/2019)

περισσότερα »

DETROP - OENOS 2019

Το Επιμελητήριο Κορινθίας επιχορηγεί μέρος εξόδων για τη συμμετοχή των μελών μας στην έκθεση  DETROP - OENOS 2019, https://detrop.helexpo.gr/, 2 έως 4 Μαρτίου 2019, σε περίπτερο 30 τετραγωνικών μέτρων του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Δεκτές οι αιτήσεις έως και τις 18 Φεβρουαρίου 2019. Υπεύθυνη επικοινωνίας   ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΣΑΜΑΝΤΑ ΑΝ. ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΕΡΜΟΥ 2 ΤΚ 20131 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ 27410-24464(ΕΣ. 911) E-MAIL [email protected](23/01/2019)

περισσότερα »

Διοργάνωση Επιχειρηματικής Αποστολής σε Κένυα και Αιθιοπία, 4 - 8 Μαρτίου 2019

(21/01/2019)

περισσότερα »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1ης ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΥΝΗΣΙΑΣ - ΕΛΛΑΔΑΣ, 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

(17/01/2019)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

(17/01/2019)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητήριου Κορινθίας

(07/01/2019)

περισσότερα »

Πρόσκληση συμμετοχής σε προσεχείς εκθέσεις τουρισμού

(03/01/2019)

περισσότερα »

Πρόσκληση συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού GRECIA PANORAMA 2019

Πρόσκληση συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού GRECIAPANORAMA2019. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρόκειται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού GRECIAPANORAMA2019, που θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι από 18-20 Ιανουάριου 2019. Η έκθεση GRECIAPANORAMAπραγματοποιείται για 2η φορά στην Ρουμανία, στο WorldTradeCenterστο Βουκουρέστι. Η 1η ημέρα λειτουργίας της Έκθεσης αφορά αποκλειστικά τους επαγγελματίες του τουρισμού, ενώ η 2η και 3η ημέρα (Σάββατο 19 & Κυριακή 20 Ιανουάριου 2019) είναι.....(28/12/2018)

περισσότερα »

Προβολή της Εταιρίας σας στο περίπτερο του Επιμελητηρίου στην Έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ, 1-4.2.2019

Προβολή της Εταιρίας σας στο περίπτερο του Επιμελητηρίου στην Έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ   Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,   το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο θα συμμετέχει με περίπτερο στην έκθεση   ΕΞΠΟΤΡΟΦ – Έκθεση Τροφίμων και Ποτών 1-4 Φεβρουαρίου 2019 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικό   και σας προσφέρει τη δυνατότητα να προβληθείτε μέσω αυτού με τις παρακάτω ενέργειες:   -      Εκπροσώπηση εταιρίας και ενημέρωση επισκεπτών από το προσωπικού του Επιμελητηρίου .....(20/12/2018)

περισσότερα »

1ο Yachting Festival Running 2019 Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18/12/2018 1ο  Yachting Festival Running 2019 Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας   Η MACT MEDIA GROUP και ο ΣΙΤΕΣΑΠ ( Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος)  ανακοινώνουν με ιδιαίτερη χαρά την διοργάνωση του 1ου  Yachting Festival Running στα πλαίσια του  Yachting Festival 2019. Το 2ο YACHTING FESTIVAL - ΓΙΟΡΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ που θα πραγματοποι.....(20/12/2018)

περισσότερα »

Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών για τον κλάδο των δομικών υλικών στην Αίγυπτο, Πέμπτη, 20.12.2018, 11:00 π.μ., κτίριο ΕΒΕΑ

(18/12/2018)

περισσότερα »

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ   Παρακαλούμε όπως δηλώσετε τη συμμετοχή σας έως τις 20/12/2018, στην περίπτωση που επιθυμείτε να παρευρεθείτεστην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Κορινθίας.   ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να συμμετέχετε στην εκδήλωση πρέπει να δηλώσετε τηλεφωνικά στο 2741024464 (εσωτ. 931 και 924)ή στο [email protected] , τα άτομα που θα παρευρεθούν έως τις 20/12/2018, για να σας σταλεί η επίσημη πρόσκληση, η οποία είναι απαραίτητη για την είσοδό σας και την κράτηση του τ.....(14/12/2018)

περισσότερα »

ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΙΚΕΤΑΣ ΡΩΣΙΑΣ & Β2Β ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

(05/12/2018)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ | Εγκαίνια Έκθεσης "Κοσμάς Λιλικάκης | HOT LIGHT BOXES"

(05/12/2018)

περισσότερα »

FOTEG ISTANBUL 2019

  4/12/2018 ΘΕΜΑ: FOTEG ISTANBUL 2019 14th INTERNATIONAL TRADE FAIR FOR FOOD PROCESSING AND PACKAGING TECHNOLOGIES 14η Διεθνής Εμπορική Έκθεση Μηχανημάτων Επεξεργασίας Τροφίμων και Ειδών Συσκευασίας. http://www.fotegistanbul.com/en/ Από 7 έως 10 Μαρτίου 2019 στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας.     Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν  επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της ανώτερης έκθεσης από 7 έως 10 Μαρτίου 2019. Τ.....(05/12/2018)

περισσότερα »

Πρόσκληση στην Παρουσίαση της Πρωτοβουλίας για τον αγροτικό τομέα 5/12/18

Πρόσκληση Οι πλέον εύρωστοι συνεταιρισμοί, τα μεγαλύτερα γεωτεχνικά γραφεία και η πιο ισχυρή εταιρεία παροχής υπηρεσιών ευφυούς γεωργίας, σας προσκαλούν στην παρουσίαση της πρωτοβουλίας τους στον αγροτικό τομέα, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου ώρα προσέλευσης 12:30 και ώρα έναρξης 13:00 στο ξενοδοχείο Royal Olympic Hotel Athens. Χάρτης Μπορείτε να βρείτε την πρόσκληση σας ΕΔΩ!   Πρόσκληση σε PDF  .....(04/12/2018)

περισσότερα »

Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Αγροτικών Παραδοσιακών Προϊόντων, IGW Berlin 2019

(04/12/2018)

περισσότερα »

DEgitalization for SMEs Δεδομένα, λύσεις και τα βήματα προς τη γερμανική αγορά για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

DEgitalization for SMEs Δεδομένα, λύσεις και τα βήματα προς τη γερμανική αγορά για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις   Το Workshop για την Ψηφιοποίηση που διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, απευθύνεται σε ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις και Start-Ups που ενδιαφέρονται να κάνουν την είσοδό τους ή να επεκτείνουν τις υφιστάμενες δραστηριότητες τους στη γερμανική αγορά και θα λάβει χώρα την    Τετάρτη 05 Δεκεμβρίου 2018 Ώρα 15:30 19:30 στο Pre-Incubator OK!.....(30/11/2018)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ_ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

 .....(30/11/2018)

περισσότερα »

7ο ετήσιο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας

  Δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ.Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ......(28/11/2018)

περισσότερα »

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ- ΔΙΑΛΕΞΗ ""Σύγχρονες τάσεις στη μελέτη της γλώσσας"

ΚΕ.Π.Α.Π. ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΠαρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, ώρα 19.00"Σύγχρονες τάσεις στη μελέτη της γλώσσας" Προσκεκλημένη διάλεξη του κ. Μιχάλη Μαρίνη, Υποψήφιου Διδάκτορα Γλωσσολογίας & Ερευνητή του Εργαστηρίου Νεοελληνικών Διαλέκτων (ΕΝΕΔΙ) του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο κος Μαρίνης θα κάνει μία πρώτη εισαγωγή στον κόσμο της γλωσσολογίας και θα παρουσιάσει πρωτοποριακά προϊόντα, τα οποία έχουν δημιουργηθεί από το ΕΝΕΔΙ και δεν απευθύνονται μόνο στην επιστημονική κοινό.....(28/11/2018)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ | Ολοκλήρωση Έκθεσης "TSEKLENIS | Τα Χρόνια της Μόδας"

(28/11/2018)

περισσότερα »

ICC Ελλάς : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ BRI - 10/12/18 (18:00-19:30)

(28/11/2018)

περισσότερα »

28η Διεθνής Έκθεση AGRA 2019

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΚΘΕΤΕΣ   Συνημμένα σας αποστέλλουμε:   1.       Αίτηση συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση AGRA BULGARIA [20 –24.02.2019] 2.       Πρόσκληση συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση AGRA BULGARIA .   Για να διασφαλίσουμε τους χώρους σας παρακαλούμε να αποστείλετε το ταχύτερο δυνατόν την αίτηση συμμέτοχη σας ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 30/11/2018(  ΜΕΣΩ E-MAIL ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ  )   ΜΦΧ Odysseus Koletsis Building & Industrial Products Trade Promotion  Department Manager .....(23/11/2018)

περισσότερα »

Σεμινάριο: ΚΕΥ ACCOUNT MANAGEMENT

(21/11/2018)

περισσότερα »

ARTOZA 2019: Η μεγαλύτερη και καλύτερη των τελευταίων χρόνων!

(20/11/2018)

περισσότερα »

Εκδηλώσεις Εορτασμού 20 χρόνων του Γραφείου Διασύνδεσης Α.Π.Θ.

 Θεσσαλονίκη, 15 Νοεμβρίου 2018   Αγαπητοί Συνεργάτες, Tο Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Α.Π.Θ. της Διεύθυνσης Συντονισμού Ακαδημαϊκών Μονάδων, γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας του. Στο πλαίσιο  αυτού του εορτασμού  το γραφείο μας  διοργανώνει, την εβδομάδα 19-22 Νοεμβρίου 2018, εκδηλώσεις με ποικίλες θεματικές (βλ. το επισυναπτόμενο πρόγραμμα) Τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018, στο Αμφιθέατρο ΙΙ του ΚΕ.Δ.Ε.Α,  στις 7.15 μ.μ.  θα γίνει η Τελετή Έναρξης τ.....(16/11/2018)

περισσότερα »

ITB ASIA, Σιγκαπούρη, 16 - 18.10.2019

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,   όσοι ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος στην έκθεση ITB ASIA η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Σιγκαπούρη, στις 16. -  18.10.2019, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η αίτηση συμμετοχής είναι ήδη online.   Εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα του Early Bird έως τις 31 Μαρτίου του 2019!   Παρακάτω σας σημειώνω όλα τα απαραίτητα links για τη συμμετοχή και την ενημέρωσή σας: ·       ITB Asia 2019 Booth Proposal: http://bit.ly/ITBAsia2019booth ·       ITB Asia 2018 Factsheet: .....(15/11/2018)

περισσότερα »

Metal Machinery 2018: Πρόγραμμα Ομιλιών EΜΠ

(09/11/2018)

περισσότερα »

Δελτίο Τύπου του Ε.Ε.ΣΥ.Μ. σχετικά με τη διεξαγωγή της Ημερίδας «Συνεργασία Εμπορευματικών Κέντρων - Λιμένων, Ευρωπαϊκή Εμπειρία, Προκλήσεις»

(05/11/2018)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ A.I.T EXPO 2018

(01/11/2018)

περισσότερα »

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΩΝ Ο «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ»

(01/11/2018)

περισσότερα »

1ο Ελληνο – Σερβικό Forum Τουρισμού, 09 Νοεμβρίου 2018

Αξιότιμοι κύριοι/ες,   Με αφορμή το 1ο Ελληνο – Σερβικό Forum Τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 09 Νοεμβρίου 2018 στο πλαίσιο της Έκθεσης Philoxenia με διοργανωτές το Ελληνο – Σερβικό Εμπορικό, Βιομηχανικό, Τουριστικό και Επαγγελματικό Επιμελητήριο Β. Ελλάδος και το Επιμελητήριο Ελλάδας – Σερβίας με την υποστήριξη της Δ.Ε.Θ. Helexpo θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε για την ενημέρωση των μελών σας όσον αφορά την πρόσκλησή τους στο Forum και την εγγραφή τους σε αυτό μέσω .....(30/10/2018)

περισσότερα »

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ YACHTING ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΙΜΟΥ 11-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ YACHTING ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΙΜΟΥ 11-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 Μετά την μεγάλη επιτυχία του 1ου Yachting Festival και Θαλάσσιου Τουρισμού στην Μαρίνα Αλίμου έχουμε την χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι ξεκινήσαμε με μεγάλο όραμα και με ανεβασμένο το πήχη το νέο φεστιβάλ του 2019 που θα πραγματοποιηθεί 11-14 Απρίλιου στην Μαρίνα Αλίμου. Την οργάνωση έχει αναλάβει η Mact Media Group εκ μέρους του ΣΙΤΕΣΑΠ ( Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Π.....(26/10/2018)

περισσότερα »

Επιχειρηματική Αποστολή στην Πολωνία, 15-17.01.2019

Αγαπητά Μέλη, Ο ΣΕΒ, σε συνεργασία με την Πολωνική Συνομοσπονδία Εργοδοτών (Lewiatan) και την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή στην Βαρσοβία της Πολωνίας, από την Τρίτη 15 έως την Πέμπτη 17Ιανουαρίου 2019. Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν οι ακόλουθοι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας: ·         Ενέργεια ·         ΤΠΕ ·         Φάρμακα και καλλυντικά ·         Κατασκευές και Δομικά Υλικά Δείτε το ενημερωτικό σημείωμα για τις επιχειρηματικές ευκα.....(26/10/2018)

περισσότερα »

Metal Machinery: Δωρεάν Μεταφορά επισκεπτών από την Αθήνα!

(26/10/2018)

περισσότερα »

Φεστιβάλ "Γεύσεις καθ'Οδόν

(25/10/2018)

περισσότερα »

Ημερίδα με Θέμα Γεωπολιτικές Αναταράξεις και Παγκοσμιοποίηση

(23/10/2018)

περισσότερα »

7ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ

«Ελλάδα και Αραβικός Κόσμος: Μία Νέα Ατζέντα για την Ανάπτυξη» 27-28 Νοεμβρίου 2018 Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών     Το πολυ-αναμενόμενο 7ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ, η διοργάνωση-θεσμός του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητήριου, εστιάζει, ακόμη μία χρονιά, σε στρατηγικούς τομείς της οικονομίας, με σκοπό να ενισχύσει τις ελληνικές και αραβικές επιχειρήσεις στις προσπάθειές τους να επεκταθούν και να αυξήσουν την παρουσία τους σε αραβικό κόσμο και Ελλάδα αντιστοίχως.   Η πρώτη ημέρ.....(21/10/2018)

περισσότερα »

Capital+Vision 2018 τη Δευτέρα 5 και την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, η Εφημερίδα «Κεφάλαιο» και η πύλη Capital.gr διοργανώνουν το διήμερο πολυσυνέδριο Capital+Vision 2018 τη Δευτέρα 5 και την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018 στο Athenaeum InterContinental Athens Hotel με θέμα: Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Πρώτα βήματα στις διεθνείς αγορές Για να δηλωθείτε στο συνέδριο παρακαλώ πολύ όπως συμπληρώσετε την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: ➥ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Περισσότερες πληροφο.....(17/10/2018)

περισσότερα »

Πρόσκληση για συμμετοχή σε εκθέσεις τουρισμού WTM & Philoxenia

(11/10/2018)

περισσότερα »

[ΕΚΘΕΣΕΙΣ] Medical Tourism Pavilion ITB Berlin 6 - 10 March 2019

Medical Tourism Pavilion ITB Berlin 6 - 10 March 2019 ITB BERLIN – The World's Leading Travel Trade Show® invites you to join the growing Medical Tourism Pavilion at ITB 2019. Come and join us, registration deadline : 15th November 2018 Check out all exhibition & promotion options ITB Berlin offers for Medical Tourism Suppliers & Buyers: Stand Registration Medical Tourism Pavilion Medical Presentation Hub Medical Media Lunch Medical Partnerships ITB Medical Night Space is limi.....(11/10/2018)

περισσότερα »

5η ATHENS INTERNATIONAL TOURISM EXPO 2018

(19/09/2018)

περισσότερα »

1η Έκθεση Αρωματικών Φυτών, 19, 20, 21 Οκτωβρίου 2018

(18/09/2018)

περισσότερα »

Πρόσκληση στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου Κορινθίας στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Πρόσκληση στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου Κορινθίας στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (8-16 Σεπτεμβρίου 2018)   Περίπτερο ν.3, stand ν. 31       Το Επιμελητήριο Κορίνθιας, στο πλαίσιο των ενεργειών για την προώθηση και την εξωστρέφειας των Κορινθιακών επιχειρήσεων, συμμετέχει στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα πραγματοποιηθεί, από 8 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό  & Συνεδριακό Κέντρο HELEXPO, στη Θεσσαλονίκη.       Η αποστολή του Επιμελητήριου Κο.....(06/09/2018)

περισσότερα »

Πρόσκληση συμμετοχής στην 1η Διεθνή Έκθεση Εισαγωγών της Κίνας, που θα πραγματοποιηθεί στη Σαγκάη, από 5 έως 10 Νοεμβρίου 2018

(24/08/2018)

περισσότερα »

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κορινθίας στη 83Η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

      Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κορινθίας στη 83Η  Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 16 Σεπτέμβριου 2018 Κάλεσμα Συμμετοχής Μελών   Δηλώσεις συμμετοχής έως 27 Ιουλίου 2018     Το Επιμελητήριο Κορινθίας ενημερώνει τα μέλη του θα συμμετέχει στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η οποία θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 16 Σεπτέμβριου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης σε περίπτερο του Επιμελητήριου Κορινθίας.   Οι επιχειρήσεις / μέλ.....(17/07/2018)

περισσότερα »

16ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

(09/07/2018)

περισσότερα »

Πρόσκληση για συμμετοχή στην 26η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ «KAVALAEXPO 2018», 5-9 Οκτωβρίου 2018

(09/07/2018)

περισσότερα »

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒΠΕ&ΔΕ

(09/07/2018)

περισσότερα »

«AGROfest ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γεωργίας & Κτηνοτροφίας»

(15/06/2018)

περισσότερα »

TOUR NATUR 2018 ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ 31/8-2/9/2018

(15/06/2018)

περισσότερα »

Τέσσερις μεγάλες διεθνείς θεματικές εμπορικές εκθέσεις τις οποίες οργανώνει κατ’ έτος η διεθνής εταιρεία EXPOGROUP στο Ναϊρόμπι, πρωτεύουσα της Κένυας, το Σεπτέμβριο (4-6/09/2018)

(15/06/2018)

περισσότερα »

Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών 22/06/2018

(14/06/2018)

περισσότερα »

ΔΩΡΕΑΝ φορολογικό σεμιναρίο απο το Επιμελητήριο Κορινθιας και την Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνών Επιστημόνων (Π.Ε.Φ.Ε.)

                                      Αθήνα 7/6/2018               Η Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνών Επιστημόνων σε συνεργασία με το  Επιμελητήριο Κορινθίας διοργανώνουν  ΔΩΡΕΑΝ φορολογικό σεμινάριο στις 18 Ιουνίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρες 16:00 – 21:00 στο κτίριο του Επιμελητηρίου Κορινθίας επί της οδού Ερμού 2, Κόρινθος με τα εξής θέματα:   ·         ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ (ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ – ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ κ.λπ) ·        Α.....(07/06/2018)

περισσότερα »

2η ΕΚΘΕΣΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ "ΓΕΥΣΕΙΣ & ΙΔΕΕΣ"

Το Σωματείο με την επωνυμία «ΠΥΛΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» μετά από την επιτυχία της διοργάνωσης στο Ναύπλιο τον Ιούνιο του 2017, πραγματοποιεί φέτος, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ναυπλιέων και τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., τη 2η ΕΚΘΕΣΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΙΔΕΕΣ» στις ενότητες ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ, ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. Η ΕΚΘΕΣΗ θα πραγματοποιηθεί από 14 Ιουλίου έως 23 Ιουλίου 2018. Η διοργάνωση θα καλύψει το χώρο της πλατείας Αριστοτέλη Ωνάση με 52 περίπτερα στο Λιμάνι Ναυπλίου. Οι ώρε.....(07/06/2018)

περισσότερα »

2ο Φεστιβάλ παραδοσιακών προϊόντων τουρισμού και κρουαζιέρας, 21 - 26 Ιουλίου στο Κατάκολο

2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ   Το Κατάκολο είναι η πύλη της Ηλείας και της Δυτικής Ελλάδας και υποδέχεται κάθε χρόνο εκατοντάδες χι- λιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο μέσω των κρουαζιερόπλοιων. Οι επισκέπτες αυτοί αγαπούν την Ελλάδα και τα αγροτικά προϊόντα της και πραγματικά τα ζητούν όπου και αν βρεθούν. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη από 21 - 26 Ιουλίου στο Κατάκολο του 2ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ,ΤΟΥΡΙΣΜΟ.....(07/06/2018)

περισσότερα »

[Δελτίο Τύπου] «Γεύση Κορινθιακής Γης»

                                                          Κόρινθος, 30 Μαΐου 2018 Δελτίο Τύπου «Γεύση Κορινθιακής Γης»   Το Επιμελητήριο Κορινθίας μένοντας πιστό στην υπόσχεση του για μια αναβαθμισμένη Κορινθία, με εμπορική και οικονομική δυναμική, ξεκινά τη δράση «Γεύση Κορινθιακής Γης». Μια πρωτοβουλία του Επιμελητήριου Κορίνθιας σε συνεργασία με εστιατόρια  και επιχειρηματίες από τον κλάδο τρόφιμά – ποτά της Κορινθίας.     Μέσω της δράσης «Γεύση Κορινθιακής Γης» επιδιώκουμε  όλοι.....(01/06/2018)

περισσότερα »

Ανάπτυξη διμερούς συνεργασίας με την πόλη Λονγκκουάν (Longquan), της επαρχίας Zhejiang της Λ.Δ. της Κίνας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, κατά τη διάρκεια του 2017 (Έτος Ελλάδας-Κίνας), έθεσε τα θεμέλια για την ανάπτυξη μίας διμερούς συνεργασίας με την ιστορική πόλη Λονγκκουάν (Longquan), του ευρύτερου (σε επίπεδο νομού) Δήμου Lishui (2.500.000 κατ.), της επαρχίας Zhejiangτης Λ.Δ. της Κίνας. Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, αντιπροσωπεία με υψηλόβαθμα στελέχη των τοπικών κυβερνητικών αρχών και επιχειρηματίες επισκέφθηκε το Ξυλόκαστρο και ήρθε σε επαφή τόσο .....(30/05/2018)

περισσότερα »

Ενημερωτική εκδήλωση για την επαναλειτουργία του τραίνου στο τμήμα Κόρινθος - Άργος – Ναύπλιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Πρωτοβουλία Πολιτών της Κορίνθου και η Πρωτοβουλία «ΤΡΑΙΝΟ ΤΩΡΑ στην Αργολίδα» οργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για την επαναλειτουργία του τραίνου στο τμήμα Κόρινθος - Άργος – Ναύπλιο που θα γίνει το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 στις 7.00μμ, στο Αμφιθέατρο Δήμου Κορινθίων (Δημαρχιακό Μέγαρο Δήμου  Κορινθίων). Ομιλητές: ·        Κώστας Μπρούσαλης, εκπαιδευτικός - συγγραφέας, επικεφαλής της κίνησης Πελοποννησιακή Γραμμή. ·        Δημήτρης Νόνης, μέλος της Πρωτοβουλίας Πολιτών για .....(09/05/2018)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ <>

    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ.....(03/05/2018)

περισσότερα »

Εκδηλώσεις για την Ημέρα της Ευρώπης στο Ναύπλιο, 18 - 19 Μαΐου 2018

  Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα,  διοργανώνουν εκδηλώσεις για την Ημέρα της Ευρώπης στο Ναύπλιο, την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Μαΐου 2018.    Το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου οργανώνει Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο με θέμα: "Η συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης: Ελλάδα- Ευρώπη, Προκλήσεις και Προοπτικές "   Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν ως ομιλητές ευρωβουλευτές, εμπειρογνώμονες, Πανεπιστημιακοί κ.....(03/05/2018)

περισσότερα »

Ενημερωτικές εκδηλώσεις από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου, διοργανώνονται, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ανοικτές ενημερωτικές εκδηλώσεις για την παρουσίαση των Δράσεων του ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 -2020: «Ενίσχυση πρωτοβουλιών ΜΜΕ για ανάπτυξη Έρευνας και Καινοτομίας (Κουπόνια Καινοτομίας) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» και «Δημιουργία / αναβάθμιση εργαστηρίων ποιοτικού ελέ.....(03/05/2018)

περισσότερα »

Ημερίδα: Γενικός Κανoνισμός για την Προστασία Δεδομένων (GDPR Compliance 2016/679). Δευτέρα, 12/3/2018

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων σας προσκαλεί στην Ημερίδα: Γενικός Κανoνισμός για την Προστασία Δεδομένων (GDPR Compliance 2016/679). Δευτέρα, 12/3/2018 και ώρα 19:00   "Οι νέοι κανόνες για την προστασία των δεδομένων συνεπάγονται μεγάλες αλλαγές για τις μικρές επιχειρήσεις. Φροντίστε να είστε έτοιμοι μέχρι τις 25 Μαΐου 2018"   Μεταρρύθμιση των κανόνων της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων το 2018 Η εφαρμογή αυστηρότερων κανόνων για την.....(07/03/2018)

περισσότερα »

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ, 16/3/2018

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ    Το Επιχειρηματικό Συμβούλιο DEIK / Τουρκίας-Ελλάδας, σε συνεργασία με τoν Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), διοργανώνει στις 16 Μαρτίου 2018 στην Κομοτηνή  το «Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας-Τουρκίας» και B2B συναντήσεις.   Θα χαρούμε ιδιαίτερα εάν ενημερώστε τα μέλη για την εκδήλωση που στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση των διμερών εμπορικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών μας και στα μέλη σας.   Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  στο Ξενοδ.....(02/03/2018)

περισσότερα »

KUWAIT INVESTMENT FORUM 20-21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

KUWAIT INVESTMENT FORUM 20-21 MARCH 2018     Κατόπιν πληροφόρησης από την Πρεσβεία του Κράτους του Κουβέιτ στην Ελλάδα και το ελληνικό Υπουργείου Εξωτερικών, το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως καλεί τις εταιρείες – μέλη του και την ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα της Ελλάδας να συμμετάσχουν στο 2ο Επενδυτικό Φόρουμ του Κουβέιτ, που θα πραγματοποιηθεί 20-21 Μαρτίου 2018 στην πόλη του Κουβέιτ. Το Διήμερο Φόρουμ, που τελεί υπό την αιγίδα της Αυτού Υψηλότης του Εμίρη S.....(27/02/2018)

περισσότερα »

Ημερίδα για το ασφαλιστικό από το Επιμελητήριο Κορινθίας , το Ροταριανό Όμιλο Κορίνθου και το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων

Ημερίδα για το ασφαλιστικό από το Επιμελητήριο Κορινθίας , το Ροταριανό Όμιλο Κορίνθου και το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων Το Επιμελητήριο Κορινθίας σας προσκαλεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου σε ενημερωτική ημερίδα για το Ασφαλιστικό με κεντρικό Ομιλητή το Νίκο Χατζόπουλο , πρόεδρο του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα δίνεται η δυνατότητα εξατομικευμένης ενημέρωσης από ειδικό εργατολόγο για χρόνο συνταξιοδότησης σε άτομα που θα φέρουν μαζί τους ακριβή αριθμό ενσήμω.....(16/02/2018)

περισσότερα »

[ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ] Ενημερωτική ημερίδα για το νέο θεσμό των Ενεργειακών Κοινοτήτων (Ε.Κοιν.) 12/2/2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας  προσκαλούμε την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18.00 στο Επιμελητήριο Κορινθίας  σε ενημερωτική ημερίδα για το νέο θεσμό των   Ενεργειακών  Κοινοτήτων  (Ε.Κοιν.), μέσω του οποίου δίνεται η δυνατότητα σε απλούς πολίτες, τοπικές επιχειρήσεις αλλά και φορείς ΟΤΑ να δημιουργήσουν συμμετοχικά σχήματα τα οποία θα ενεργοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως παραγωγή και προμήθεια καθαρής ενέργειας, ιδιοκατανάλωση, επενδύσεις σε εξοικονόμηση ενέργειας, αποθήκευση ενέ.....(06/02/2018)

περισσότερα »

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ Στο πλαίσιο της Συνεργασία που επιδιώκει το Επιμελητήριο Κορινθίας με την αγορά της Δημοκρατίας της Πολωνίας και σε συνέχεια της επικοινωνίας με τον Επικεφαλής του Τμήματος Εμπορίου και Προώθησης Επενδύσεων της Πρεσβείας της Πολωνίας Mr. Mirosław Gojdź, το Επιμελητήριο σχεδιάζει συνάντηση μεταξύ Κορίνθιων Επιχειρηματιών και ξένων επιχειρήσεων της Πολωνικής Δημοκρατίας που αναζητούν συνεργασίες με ελληνικές ε.....(31/01/2018)

περισσότερα »

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κορινθίας στη Detrop Boutique 2018

  Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κορινθίας στη Διεθνή Έκθεση - Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας - « Detrop Boutique 2018 »που θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 26 Φεβρουαρίου 2018 Κάλεσμα Συμμετοχής Μελών Δηλώσεις συμμετοχής από 5 έως 7 Φεβρουαρίου     Το Επιμελητήριο Κορινθίας ενημερώνει τα μέλη του ότι προτίθεται να συμμετάσχει στην 27η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας - Detrop Boutique 2018 η οποία θα πραγματοποιηθεί από 2.....(30/01/2018)

περισσότερα »

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Πιτσάκης και το ΔΣ του Επιμελητηρίου Κορινθίας σας προσκαλούν στην ετήσια γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 7.00 μμ(17/01/2018)

περισσότερα »

Ενημερωτική Εκδήλωση για το επιδοτούμενο πρόγραμμά «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ»

Το Επιμελητήριο Κορινθίας και η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων σας διοργανώνουν Ενημερωτική Εκδήλωση για το επιδοτούμενο πρόγραμμά «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ».   Το πρόγραμμα με 50% δημόσια επιχορήγηση για έργα προϋπολογισμού έως 100.000 ευρώ αφορά μεταποιητικές επιχειρήσεις με εξαγωγική δραστηριότητα που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε εκθέσεις του εξωτερικού.   Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του 2ου ορόφου στο Επιμελητήριο Κορίνθιας, στις 16/01/2018 και ώρα 18:00.   Για την ε.....(11/01/2018)

περισσότερα »

Πρόσκληση εκδήλωσης «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Β’ Κύκλος)» 20/11/2017

Πρόσκληση  Το επιμελητήριο Κορινθίας & η Διαχεριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση για τη δράση «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Β’ Κύκλος)» του ΕΠΑνΕΚ. Ημερομηνία: 20/11/17 Ώρα: 18:00 Χώρος: Αίθουσα Επιμελητηρίου Κορινθίας. Η αίθουσα είναι προσβάσιμη σε άτομα με αναπηρία.  Πληροφορίες για συμμετοχή ΑμεΑ στο τηλ.:2741024464  Στην εκδήλωση θ.....(14/11/2017)

περισσότερα »

LIVE STREAMING - Ζωντανή Παρακολούθηση Αναπτυξιακού Συνεδρίου «Κορινθία 2025»

Ζωντανή Παρακολούθηση Αναπτυξιακού Συνεδρίου «Κορινθία 2025»   Κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τις ομιλίες του Αναπτυξιακού Συνεδρίου «Κορινθία 2025»   https://m.youtube.com/channel/UCWji1PXvqoBj2T7Z2Oan7pg   Ο σύνδεσμος λειτουργεί μόνο εάν βρίσκονται συνεδριάσεις σε εξέλιξη .....(01/09/2017)

περισσότερα »

Πρόγραμμα Συνεδρίου "ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2025" 1-3/09/2017

(14/08/2017)

περισσότερα »

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ FORUM AGENTI ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΙΤΑΛΙΑΣ 23-25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΜΙΛΑΝΟ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ FORUM AGENTI ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΙΤΑΛΙΑΣ 23-25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΜΙΛΑΝΟ   Το  Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει  επιχειρηματική αποστολή και συμμετοχή  από  23  έως 25 Νοεμβρίου 2017 στη μεγαλύτερη έκθεση αφιερωμένη στους agents και εμπόρους  ( Forum  Agenti - La Fiera degli Agenti di Commercio) στο Μιλάνο της Ιταλίας,με στόχο την προώθηση ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στην Ιταλική αγορά και  την εύρεση συνεργασιών.   H FORUM AGEN.....(12/07/2017)

περισσότερα »

Εκδήλωση παρουσίασης μεταπτυχιακών προγραμμάτων από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων στην Κόρινθο, 16/6/17

Αξιότιμοι/ες κύριοι/ες,   Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε την Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00 σε εκδήλωση παρουσίασης των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών που προσφέρει το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Κόρινθο.   Τα προγράμματα διακρίνονται για τον διεπιστημονικό τους χαρακτήρα, συνδυάζοντας θεωρητικές και εφαρμοσμένες γνώσεις από τα πεδία της πολιτικής επιστήμης, των διεθνών σχέσεων, της πολιτικής οικονομίας, της δημόσιας δι.....(12/06/2017)

περισσότερα »

Διεθνείς Εκθέσεις 2017

Τροφίμων-Ποτών Ø  FOODEX SAUDI 12-15/11/2017, JEDDAH Ø  WOP DUBAI 5-7/12/2017,DUBAI Ø  SIAL MIDDLE EAST 12-14/12/2017, ΑΜΠΟΥΝΤΑΜΠΙ Ø  PROWEIN CHINA 14-16/11/2017, ΣΑΝΓΚΑΗ   Τουρισμού   Ø  TOURNATUR 1-3/9/2017, ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ .....(23/05/2017)

περισσότερα »

Η Π.Ε.Φ.Ε. διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ φορολογικό σεμινάριο στις 23/5/2017

Η Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνών Επιστημόνων (Π.Ε.Φ.Ε.) διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ φορολογικό σεμινάριο στις 23/5/2017 ημέρα Τρίτη και ώρες 16:00 - 21:00 στο Επιμελητήριο Κορίνθου(20/05/2017)

περισσότερα »

[Έκθεση] «Ελλάδος Γεύση» 18 - 21 Μαΐου 2017

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» προετοιμάζεται για να σας ταξιδέψει στην Ελλάδα και το 2017 μέσω της γαστρονομίας, του τουρισμού & του πολιτισμού.   18 - 21 Μαΐου 2017, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. http://www.elladosgefsi.gr/ Όσα μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν δωρεάν, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 2741024464......(10/05/2017)

περισσότερα »

Δωρεάν σεμινάρια Social Media και Διαδικτύου για τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

(03/05/2017)

περισσότερα »

[ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ] Ημερίδα με θέμα τα «κόκκινα δάνεια» Παρασκευή 28/4/2017, και ώρα 9:00 π.μ.

.....(25/04/2017)

περισσότερα »

Παρουσίαση βιβλίου Αλέξανδρου Π. Μαλλιά, «Οράματα και Χίμαιρες – Διαδρομές ενός Διπλωμάτη» Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΟιεκδόσειςΙ. ΣΙΔΕΡΗΣ, σάςπροσκαλούνστηνπαρουσίασητουβιβλίουτουκ. ΑλέξανδρουΠ. Μαλλιά, «ΟράματακαιΧίμαιρες–ΔιαδρομέςενόςΔιπλωμάτη» : Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017, ώρα 19:00 στοΕπιμελητήριοΚορινθίας, Ερμού 2, Κόρινθος. Γιατοβιβλίοθαμιλήσουνοι :  • Καθ. Γιάννης Μανιάτης, Βουλευτής, πρώην Υπουργός • Σωτήρης Ρούσσος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου • Νικόλαος Τζιφάκης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου • και ο συγγραφέας Αλέξανδρος Π. Μαλλιάς.   Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Βασίλειος Μπα.....(16/03/2017)

περισσότερα »

[Εκδήλωση] ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ: Μια λίβρα σάρκας απ΄ τον καθένα μας, Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 στις 18.00

ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ: Μια λίβρα σάρκας απ΄ τον καθένα μας Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 στις 18.00 στο Επιμελητήριο Κορινθίας Τα λόγια του Σαίξπηρ από τον “ Έμπορο της Βενετίας” παραφρασμένα δείχνουν τον τραγικό χαρακτήρα των χρεών και του δανεισμού της χώρας μας. Στην διεξοδική αυτή συζήτηση θα εξεταστούν : 1. Ο ατομικός και οικογενειακός δανεισμός 2. Τα δάνεια των επιχειρήσεων 3. Τα δάνεια των κομμάτων, το πελατειακό σύστημα και η διαφθορά.4. Ο δανεισμός, τα υψηλά επιτόκια και η ρευστότητα των τρα.....(08/03/2017)

περισσότερα »

Ημερίδα: «Η εξυγίανση και βιωσιμότητα των επιχειρήσεων εν μέσω κρίσης και η ανάπτυξη τους σε άλλες αγορές»

(06/03/2017)

περισσότερα »

Διάλεξη κ. Γιώργου Γιαμπουράνη με θέμα : "Απάτη και Αυταπάτη", Σάββατο 18 Φεβρουάριου

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σας προσκαλεί στη διάλεξη του οικονομολόγου κ. Γιώργου Γιαμπουράνη με θέμα : "Απάτη και Αυταπάτη" που θα γίνει το Σάββατο 18 Φεβρουάριου 2017 και ώρα 18.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας  .....(13/02/2017)

περισσότερα »

Σεμινάριο για εξαγωγές διοργανώνει το Επιμελητήριο Κορινθίας

  Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με  τον Ελληνικό Οργανισμό Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου (EnterpriseGreece) διοργανώνουν διήμερο Σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί την  Δευτέρα και την Τρίτη 20 και 21 Φεβρουαρίου 2017 και από ώρες 17:00 έως 21:00 στην αίθουσα του Α΄ορόφου του Επιμελητηρίου,  με θέμα: «Δημιουργία Εξαγώγιμου Προϊόντος και Εξαγωγικές Διαδικασίες» Εισηγητής στο σεμινάριο, που απευθύνεται σε επιχειρήσεις - παραγωγούς του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα της .....(01/02/2017)

περισσότερα »

[ΕΚΔΗΛΩΣΗ] «Πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων και δραστηριοτήτων», Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου 2017

Το επιμελητήριο Κορινθίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων και δραστηριοτήτων». Στην εκδήλωση θα παρουσιασθεί η πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος να ιδρύσει φορέα πιστοποίησης για επαγγέλματα που μέχρι σήμερα δεν έχουν κάποιο ρυθμιστικό πλαίσιο, για επαγγελματικές δραστηριότητες που έχουν ενδιαφέρον για την τοπική οικονομία καθώς και παραδοσιακά επαγγέλματα που χάνονται στο πέρασμα του χρόνου ενώ αξίζει να τα προστατεύσουμε. Το Επιμελη.....(19/01/2017)

περισσότερα »

[ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ] Ημερίδα «Ηπατίτιδες: Ένα υπαρκτό πρόβλημα» Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στις 10:00

Ημερίδα «Ηπατίτιδες: Ένα υπαρκτό πρόβλημα» στο Επιμελητήριο Κορινθίας     Το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργανώνει στην Κεντρική Αίθουσα Εκδηλώσεων, την Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Ηπατίτιδες: Ένα υπαρκτό πρόβλημα», το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στις 10:00.   Κορυφαίοι ομιλητές με πλούσια εξειδίκευση θα αναλύσουν τα τελευταία δεδομένα σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο για τις Ηπατίτιδες, θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τάσεις στην προσέγγιση των ασθενών, καθώς και όλες τις σύγχρονες εξελίξεις .....(19/01/2017)

περισσότερα »

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ANUGA Κολωνία - Γερμανία, 7 - 11 Οκτωβρίου 2017

Η Διεθνής Έκθεση ANUGA είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση για το λιανικό εμπόριο στην υπηρεσία τροφίμων και ποτών, και την τροφοδοσία της αγοράς, καθώς προσελκύει το μεγαλύτερο αριθμό ξένων εκθετών και επισκεπτών από όλο τον κόσμο, δίνοντας έτσι, την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γευτούν και να γνωρίσουν χιλιάδες υψηλής ποιότητας και καινοτόμα προϊόντα.(10/01/2017)

περισσότερα »

1η Έκθεση Εικόνας & Τεχνολογίας “IMAGE + TECH expo”

Το 2017 υποδεχόμαστε στην Ελλάδα την “IMAGE + TECH expo”, την πρώτη καινοτόμο Έκθεση Εικόνας και Προηγμένων Τεχνολογιών, βασισμένη στα διεθνή πρότυπα που θέτουν εκθέσεις όπως η IFA, IBC, Photokina, CES, CEBIT, MWC. Η “IMAGE + TECH expo” θα ανοίξει τις πύλες της σε επαγγελματίες και κοινό από τις 10 έως τις 12 Μαρτίου στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO MAROUSSI, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου της .....(05/01/2017)

περισσότερα »

[Πρόσκληση] ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΖΗ «ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ» 19/11/2016

.....(15/11/2016)

περισσότερα »

Σεμινάριο «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ» (ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ), Σάββατο 19 Νοεμβρίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ 90 –ΚΟΡΙΝΘΟΣ  Τηλ.2741024010    e-mail: [email protected] Ηλεκτρονική  Δνση:  http://www.sonk.gr/ ________   ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ   ΜΕ ΘΕΜΑ:   «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ» (ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ) ΤοΣεμινάριοθα πραγματοποιηθείστηναίθουσατουΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (Ερμού 2, Κόρινθος) το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 09:30 – 14:30.   Εισηγητής: ΚοςΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΟΡΚΩΤΟΣΛΟΓΙΣΤΗΣ   ΔΩΡΕΑΝ     Τοσεμινάριοαπευθύνεταισταμέλητουσυ.....(10/11/2016)

περισσότερα »

[Έκθεση] Δηλώστε συμμετοχή στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2016

Το Επιμελητήριο Κορινθίας θα συμμετάσχει στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2016 Όσα μέλη ενδιαφέρονται να φιλοξενηθούν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 2741024464.....(30/08/2016)

περισσότερα »

[ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ] Μια εικόνα, μια ιστορία ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, Κυριακή, 5 Ιουνίου, ώρα 7:00μ.μ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Μια εικόνα, μια ιστορία ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Ο αρχιτέκτων - ερευνητής Γιώργος Αναπνιώτης θα μας ξεναγήσει νοερά σε βυζαντινά μνημεία , φωτογραφημένα από την Κωνσταντίνα Μπουγονικολού Κυριακή, 5 Ιουνίου, ώρα 7:00μ.μ. στο Επιμελητήριο Κορινθίας (Ερμού 2, Κόρινθος) θα συμμετάσχει και η χορωδία ενηλίκων   του Χορευτικού & Λαογραφικού συλλόγου Άσσου «Η ΡΕΑ».....(02/06/2016)

περισσότερα »

Καρκίνος: Ενημέρωση - Πρόληψη Αντιμετώπιση Κυριακή 29 Μαϊου 2016, Επιμελητήριο Κορινθίας

Συζήτηση με τον Παθολόγο-Ογκολόγο Στυλιανό Γιασσά Ενημερωτική εκδήλωση- συζήτηση  με θέμα: «Καρκίνος και πρόληψη» διοργανώνει , την Κυριακή 29 Μαΐου 2016, στις 6:οο μ.μ  στο Επιμελητήριο Κορινθίας το ηλεκτρονικό περιοδικό mazimagazine.gr, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας.   Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο ενημέρωσης και συμβολής στη προσπάθεια, με στόχο την πρόληψη και καταπολέμηση της ασθένειας. Oμιλητής  ο  Παθολόγος-Ογκολόγος διευθυντής  της Γ΄ Ογκολογικής Κλινικής τ.....(27/05/2016)

περισσότερα »

ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΚΥΛΛΗΝΙΟΣ ΑΔΩΝΙΣ »

Προς Επιμελητήριο     ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   Με την παρούσα σας υποβάλλουμε την εκδήλωση του ενδιαφέροντός μας για συμμετοχή επιχειρήσεων μελών του Επιμελητηρίου σας στις εκδηλώσεις με γενικό τίτλο: ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΚΥΛΛΗΝΙΟΣ ΑΔΩΝΙΣ » ,που  διοργανώνονται  από 18 έως και 26 Ιουνίου στο Ξυλόκαστρο, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης. Οι ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΚΥΛΛΗΝΙΟΣ ΑΔΩΝΙΣ » μέσω της 1ης Ανθοκομικής Έκθεσης «Κυλλήνιος Άδωνις» ,του "1ου korinthian St.....(23/05/2016)

περισσότερα »

[ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ] ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

.....(21/04/2016)

περισσότερα »

[ΕΚΘΕΣΗ] ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΜΑΪΟΣ 2016

1ο Φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού" στην Ολλανδία 27/28/29 Μαίου 2016 Έκθεση - Παζάρι Ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, και της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (Υπουργείο Εξωτερικών) Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ) «Ελλάδα Παντού» διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού» και Έκθεση - Παζάρι Ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στην Ολλανδία, στις 27/28/29 Μαίου 2016 στον πολυχώρο «De Hallen» στο κέντρο .....(21/04/2016)

περισσότερα »

[σεμινάριο] «ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 11oΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ  ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ   Το Περιφερειακό Τμήμα  ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει  σεμινάριο με θέμα:   «ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ  ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ  ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ  ΦΥΣΙΚΩΝ  ΚΑΙ  ΝΟΜΙΚΩΝ  ΠΡΟΣΩΠΩΝ»     Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής θα.....(18/04/2016)

περισσότερα »

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 Παρουσίαση των τεσσάρων νέων επενδυτικών Προγραμμάτων που προκηρύχθηκαν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020»

(11/04/2016)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - 3/4/2016 - Εκδήλωση γιά τη παρουσίαση του βιβλίου «ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΔΥ.Κ. (14- 6/8/1974)»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Τό Ἐπιμελητήριο Κορινθίας καί τό παράρτημα τῆς Ἑνώσεως Ἀποστράτων Ἀξκων Στρατοῦ Κορίνθου ἔχουν τήν τιμή νά σᾶς προσκαλέσουν στήν ἐκδήλωση γιά τήν παρουσίαση τοῦ βιβλίου – μαρτυρία, τό ὁποῖο κυκλοφορησε ἀπό τίς «Ἐκδόσεις ΠΕΛΑΣΓΟΣ», τοῦ Ταξχου ἐ.ἀ. Παναγιώτη Σταυρουλόπουλου (τελευταίου Στρατοπεδάρχη τῆς ΕΛ.ΔΥ.Κ. 1974) «ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΔΥ.Κ. (14-16/8/1974)»(30/03/2016)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ τομέα νομού Κορινθίας της “κοινωνίας αξιών”, Οικονομική Ανάπτυξη και Εργασία

O τομέας του νομού Κορινθίας της “κοινωνίας αξιών”, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 και ώρα 18.00-20.00 στο Επιμελητήριο Κορίνθου (αίθουσα εκδηλώσεων) Ερμού2. Θέμα: Οικονομική Ανάπτυξη και Εργασία.(17/03/2016)

περισσότερα »

1η Συνάντηση 1ου Κυκλου Σεμιναρίων Οινογωσίας <Η πρώτη επαφή με το κρασί και τα μυστικά του>

1η Συνάντηση 1ου Κυκλου Σεμιναρίων Οινογωσίας <Η πρώτη επαφή με το κρασί και τα μυστικά του>(15/03/2016)

περισσότερα »

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ «Συνάντηση Φιλολόγων με θέμα την αξιοποίηση της τέχνης στη διδασκαλία των φιλολογικών μαθημάτων»

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ «Συνάντηση Φιλολόγων με θέμα την αξιοποίηση της τέχνης στη διδασκαλία των φιλολογικών μαθημάτων». Αγαπητοί συνάδελφοι, Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν.Κορινθίας και η Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Ν Κορινθίας Μ. Κεκροπούλου διοργανώνουν ένα επιμορφωτικό και βιωματικό σεμινάριο για την αξιοποίηση της Τέχνης στη Διδασκαλία των Φιλολογικών μαθημάτων. Η συνάντηση θα γίνει στις 18 Μαρτιου 2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου (Κλεισθένους 57) στην κεντρική αίθουσα του ισογείου και ώρα.....(15/03/2016)

περισσότερα »

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2016» & «3η ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ- ΨΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ»

  ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ    «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2016»   &   «3η ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ- ΨΥΞΗΣ ΚΑΙ   ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ»       14 έως 22 ΜΑΪΟΥ 2016                                                         Υπό την αιγίδα της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ και του ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ       Αξιότιμοι Κυρίες/Κύριοι,           Η οικονομική δυσχέρεια που επικρατεί στη χώρα μας  έχει επηρεάσει αναμφίβολα την επιχειρηματική δραστηριότητα του τόπου. Ταυτόχρονα όμως είναι μια περίοδο.....(07/03/2016)

περισσότερα »

Εκθεση φρέσκων φρούτων και λαχανικών FRESKON

  Το  Επιμελητήριο Κορινθίας, σας ενημερώνει πως επιδοτεί τη συμμετοχή μελών του στην έκθεση φρέσκων φρούτων και λαχανικών FRESKON στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Διάρκεια Έκθεσης: 21-23/4/2016 Η επιδότηση του Επιμελητηρίου θα είναι  30 % του κόστους του περιπτέρου* με ελάχιστο αριθμό συμμετοχών 4 επιχειρήσεων.   Κατά τη διαδικασία θα ακολουθηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Παρακαλούμε, συμπληρώστε και υποβάλετε έως 25/3/2016 τη συμμετοχή σας στο τηλ. 27410.....(07/03/2016)

περισσότερα »

DETROP BOUTIQUE 2016

DETROP BOUTIQUE 2016(25/02/2016)

περισσότερα »

Συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην έκθεση Προϊόντων Yiwu Fair Spring

Συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην έκθεση Προϊόντων Yiwu Fair Spring Παρακαλούμε δείτε τα συνημμένα.....(17/02/2016)

περισσότερα »

Η 1st Gourmet Olive Exhibition, ελιάς και προϊόντων delicatessen ανοίγει τις πύλες της

Η 1st Gourmet Olive Exhibition, ελιάς και προϊόντων delicatessen ανοίγει τις πύλες της(17/02/2016)

περισσότερα »

[Πρόσκληση Εκδήλωσης] Παραγωγή – Μεταποίηση – Εξαγωγή, 22/1/2016 Ωρα: 18:00

(21/01/2016)

περισσότερα »

[ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ] ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Β2Β ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ - ΤΡΙΠΟΛΗ 30/1/2016

Πρόσκληση για μια εξειδικευμένη συνάντηση Β2Β μεταξύ Παραγωγών-Εταιρειών της Πελοποννήσου και Γερμανών Αγοραστών, Χονδρεμπόρων και Διανομέων που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη , στις 30 Ιανουαρίου 2016 ημέρα Σάββατο(20/01/2016)

περισσότερα »

Eπίσκεψη της χορωδίας του Χορευτικού & Λαογραφικού Συλλόγου Άσσου του Δήμου Κορινθίων «Η ΡΕΑ»

Tην επίσκεψη της χορωδίας του Χορευτικού & Λαογραφικού Συλλόγου Άσσου του Δήμου Κορινθίων «Η ΡΕΑ» δέχθηκε στο επιμελητήριο, ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Νανόπουλος. Τα μέλη της χορωδίας έψαλλαν παραδοσιακά κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά.  .....(31/12/2015)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 18.12.15

(17/12/2015)

περισσότερα »

16η Πανελλήνια Επιμελητηριακή Συνδιάσκεψη Μεταφορών

(01/12/2015)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ημερίδα: Αποτελέσματα προγράμματος «Συλλογική Τοπική Δράση για την Απασχόληση στην Κορινθία- Κορινθιακό επιχειρείν! Επιτυχημένα μοντέλα συνέργειας, δικτύωσης και εξαγωγών!»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ημερίδα: Αποτελέσματα προγράμματος «Συλλογική Τοπική Δράση για την Απασχόληση στην Κορινθία- Κορινθιακό επιχειρείν! Επιτυχημένα μοντέλα συνέργειας, δικτύωσης και εξαγωγών!»             Η Αναπτυξιακή Επιμελητηρίου Κορινθίας , σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε ημερίδα  παρουσίασης των αποτελεσμάτων  του Έργου:«Συλλογική Τοπική Δράση για την Απασχόληση στην Κορινθία» που υλοποιεί η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Κορινθιακή Συνεργασία για την Απασχόληση» Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρ.....(28/09/2015)

περισσότερα »

iDialogue σεμινάριο «Σκέψου…. φυσικά και social!»

Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015   Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «iDialogue» (www.i-dialogue.org) υπό την αιγίδα  του Επιμελητηρίου Κορινθίας και την υποστήριξη της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου Α.Ε (ΔΕΠΑ) διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο με τίτλο: «Σκέψου…. φυσικά και social !» για την εκμάθηση των κοινωνικών δικτύων. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας (Ερμού 2, 1ος όροφος) το  Σάββατο, 9 Μαΐου και ώρες 17.00-21.00. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε μικρές και μ.....(04/05/2015)

περισσότερα »

TRAPEZION Ημερίδα

                                                                                                                        ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΕΡΜΟΥ 2 – Τ.Κ. 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ: 2741080578     FAX: 2741080778                                                    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   ΤοΕπιμελητήριοΚορινθίας & ηΟμοσπονδίαΕπαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων (Ο.Ε.Β.Ε.) Ν. Κορινθίας, σαςπροσκαλούνστηνΗμερίδαΣυμβουλευτικήςΥποστήριξηςτωνΕπιχειρήσεων, τηνοποίαδ.....(16/04/2015)

περισσότερα »

Freskon 2015, 23 έως τις 25 Απριλίου 2015

Σας ενημερώνουμε για την πρόθεση της Περιφέρειας Πελοποννήσου να συμμετάσχει στο Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρούτων και Λαχανικών, με την επωνυμία “freskon”, που θα διοργανωθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 23 έως τις 25 Απριλίου 2015 και θα αποτελέσει ένα εξειδικευμένο και μοναδικό εκθεσιακό γεγονός στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο. Η FRESKON καλύπτει όλο το φάσμα των φρέσκων φρούτων και λαχανικών και προσφέρει ευκαιρίες δικτύωσης και επαφών με τους βασικούς φορείς λήψης αποφάσεων. Περ.....(20/03/2015)

περισσότερα »

Διημερίδα e-Tourism Marketing με τον Καθηγητή κ.Δημήτριο Μπούχαλη

Διημερίδα στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου με κεντρικό θέμα "Τα μυστικά του e-Marketing που θα οδηγήσουν την Επιχείρησή σας στην επιτυχία και την κερδοφορία!"(20/03/2015)

περισσότερα »

Δελτίο Τύπου Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης Το Σχολείο του Κωστή Παλαμά - Σεμιναριακά Μαθήματα

Δελτίο Τύπου   Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης Το Σχολείο του Κωστή Παλαμά - Σεμιναριακά Μαθήματα   Το Επιμελητήριο Κορίνθιας σας καλεί στο Σχολείο σεμιναριακών μαθημάτων του προγράμματος «Κωστής Παλαμάς»  που διοργανώνει το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα την προβολή, διάδοση και αξιοποίηση του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού, διαμέσου των εργαλείων που μας προσφέρουν οι σπουδές επικοινωνίας με την ευρύτερή τους έννοια. Το συνολικό εγχείρημα αποσκοπεί να προσφέ.....(26/02/2015)

περισσότερα »

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας(08/01/2015)

περισσότερα »

28ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ (ΕΝΑΡΞΗ ΧΩΡΙΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ )

28ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ΕΝΑΡΞΗ ΧΩΡΙΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ )(28/11/2014)

περισσότερα »

Πρόσκληση σε Εκδήλωση Ενημέρωσης με θέμα: «Ανάπτυξη & Επιχειρηματικότητα μέσω ΕΣΠΑ 2014-2020 - Νέες ευκαιρίες χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις»

(13/11/2014)

περισσότερα »

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Φορολογίες Κατοχής Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ, Δήλωση Στοιχείων Ακινήτων – Ε9)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  Φορολογίες Κατοχής Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ, Δήλωση Στοιχείων Ακινήτων – Ε9)     Ο Σύλλογος Οικονομολόγων Νομού Κορινθίας σας προσκαλεί σε ενημερωτικό σεμινάριο την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014, στις 5 το απόγευμα, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Κορινθίας ( Ερμού 2, Κόρινθος) με θέμα: «Φορολογίες Κατοχής Ακινήτων ( ΕΝΦΙΑ, Δήλωση Στοιχείων Ακινήτων – Ε9)» Εισηγήτρια: Άννα Κόλλια, Προϊσταμένη Τμήματος Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας της Διεύθυνσης Φορολογία.....(07/10/2014)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] Ασφαλιστικό Φορολογικό και ΜΜΕ

(08/07/2014)

περισσότερα »

[Έκθεση] Δηλώστε συμμετοχή στην 8η Περιφερειακή Έκθεση Αρκαδικό Πανόραμα

  Το Επιμελητήριο Κορινθίας θα συμμετάσχει στην “8η Περιφερειακή Έκθεση Αρκαδικό Πανόραμα” από 2 έως 7 Μαΐου 2014 στη Βι.Πε Τρίπολης στο κτίριο ΓEA ΑΕΌσα μέλη ενδιαφέρονται να φιλοξενηθούν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 2741024464......(27/03/2014)

περισσότερα »

[Έκθεση] Δηλώστε συμμετοχή στην FOOD EXPO

Το Επιμελητήριο Κορινθίας θα συμμετάσχει στην “FOOD EXPO” στο METROPOLITAN EXPO, από τις 15 έως τις 17 Μαρτίου 2014. Όσα μέλη ενδιαφέρονται να φιλοξενηθούν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 2741024464. .....(10/02/2014)

περισσότερα »

[Έκθεση] Δηλώστε συμμετοχή στην Detrop Boutique Show Athens

 Το Επιμελητήριο Κορινθίας θα συμμετάσχει στην “Detrop Boutique Show Athens” στο HELEXPO ΜΑΡΟΥΣΙ, στην Αττική από τις 14 έως τις 16 Μαρτίου 2014.  Όσα μέλη ενδιαφέρονται να φιλοξενηθούν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 2741024464......(10/02/2014)

περισσότερα »

ΗΜΕΡΙΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

(06/12/2013)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] Παρουσίαση Βιβλίου

.....(04/12/2013)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] «Διευκρινίσεις σχετικά με την διαδικασία ένταξης και ενίσχυσης των δυνητικά εντασσόμενων έργων στο πλαίσιο του προγράμματος "Ενίσχυση ΜΜΕ Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών»

(28/11/2013)

περισσότερα »

[ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ] Μικρές επιχειρήσεις σε μετάβαση εναλλακτικές προτάσεις και προοπτικές ανάπτυξης – Street Mall

(27/09/2013)

περισσότερα »

[ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ] Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ``ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ``

(27/09/2013)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΘΕΣΗΣ 2013

(17/09/2013)

περισσότερα »

Πρόσκληση σε ημερίδα για τη διαμόρφωση Περιφερειακής Στρατηγικής για την Έξυπνη Εξειδίκευση Πελοποννήσου για τη νέα προγραμματική περίοδο 2014 - 2020

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε ημερίδα με θέμα: «Διαμόρφωση Περιφερειακής Στρατηγικής για την Έξυπνη Εξειδίκευση Πελοποννήσου για τη νέα προγραμματική περίοδο 2014 – 2020», που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013, στην Κόρινθο (κτίριο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Κορινθίας (Ερμού 2) σύμφωνα με το συνημμένο σχέδιο προγράμματος (έναρξη εργασιών 10.30 πμ). (02/08/2013)

περισσότερα »

79η Έκθεση Τροφίμων, Ποτών και Αγροτικών Προϊόντων International Green Week, Βερολίνο 17 - 26 Ιανουαρίου 2014

79η Διεθνής Πράσινη Εβδομάδα Βερολίνο17 - 26 Ιανουαρίου 2014Η παγκοσμίως σημαντικότερη εκθεσιακή πλατφόρμα τροφίμων, ποτών και αγροτικών προϊόντων!Με 1.630 εκθέτες από 67 χώρες και εκθεσιακή επιφάνεια 115.000 τετραγωνικών μέτρων, η 78η Διεθνής Πράσινη Εβδομάδα σημείωσε το 2013 τη μεγαλύτερη επιτυχία, από την έναρξή της το 1926, μέχρι και σήμερα. Συνολικά στο εκθεσιακό αυτό γεγονός παρευρέθησαν περισσότεροι από 400.000 επισκέπτες, εκ των οποίων πάνω από 100.000 ήταν επαγγελματίες επισκέπτες .....(30/07/2013)

περισσότερα »

[ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ] ΑΓΡΟΤΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας πραγματοποιεί ενημερωτική εκδήλωση την Πέμπτη 01-08-2013 και ώρα 19.00 στο Επιμελητήριο Κορινθίας, με θέμα την σύσταση της Α.Μ.Κ. Εταιρείας υπό την επωνυμία «Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Πελοποννήσου» η οποία δημιουργείται με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4015, άρθρο 9.(30/07/2013)

περισσότερα »

[ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ] ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ NEMEA

Η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας ως εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ » στο πλαίσιο του Έργου «Συλλογική Τοπική Δράση για την Απασχόληση και την Κοινωνική Ένταξη Ευπαθών Ομάδων στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας » διοργανώνει Forum Εργασίας Την Τετάρτη 24 Ιουλίου και ώρα 19.00 στο Δημαρχείο Νεμέας (22/07/2013)

περισσότερα »

[ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ] ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας ως εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ » στο πλαίσιο του Έργου «Συλλογική Τοπική Δράση για την Απασχόληση και την Κοινωνική Ένταξη Ευπαθών Ομάδων στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας » διοργανώνει Forum Εργασίας (19/07/2013)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] 1ο Forum Εργασίας

Το Forum Εργασίας απευθύνεται σε ωφελούμενους του προγράμματος καθώς και σε επιχειρήσεις, δημόσιες αρχές, Φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς απασχόλησης, δομές συμβουλευτικής και προσανατολισμού, κλαδικά συλλογικά όργανα, επαγγελματικές ενώσεις, συνδικαλιστικούς φορείς, οργανισμούς κατάρτισης και εκπαίδευσης.(15/07/2013)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] Παρουσίαση του θεσμού της Διαμεσολάβησης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Παρουσίαση του θεσμού της Διαμεσολάβησης Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με το ΚΕΔΙΠ(Κέντρο Διαμεσολάβησης Πειραιώς) διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του θεσμού της διαμεσολάβησης για την εξωδικαστική επίλυση αστικών και εμπορικών διαφορών που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013, 19:00 μμ στο Επιμελητήριο, Ερμού 2 Κόρινθος.(01/07/2013)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] Διοργάνωση Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων Security

(01/07/2013)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] Παρουσίαση του θεσμού της Διαμεσολάβησης

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με το ΚΕΔΙΠ(Κέντρο Διαμεσολάβησης Πειραιώς) διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του θεσμού της διαμεσολάβησης για την εξωδικαστική επίλυση αστικών και εμπορικών διαφορών που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013, 19:00 μμ στο Επιμελητήριο, Ερμού 2 Κόρινθος.(28/06/2013)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] Παρουσίαση βιβλίου Αλέξανδρου Μαλλιά "Η Άλλη Κρίση: Η μαρτυρία ενός Πρέσβη"

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] Παρουσίαση βιβλίου Αλέξανδρου Μαλλιά "Η Άλλη Κρίση: Η μαρτυρία ενός Πρέσβη"(20/06/2013)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] << Το Επενδυτικό Κλίμα στη Γεωργία & οι ευκαιρίες συνεργασίας με Κορινθιακές επιχειρήσεις >>

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Στο πλαίσιο των επαφών και ενεργειών του Επιμελητηρίου Κορινθίας για διακρατικές συνεργασίες επιχειρηματικής ανάπτυξης, οργανώνεται εκδήλωση σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Γεωργίας στην Ελλάδα, με θέμα: << Το Επενδυτικό Κλίμα στη Γεωργία & οι ευκαιρίες συνεργασίας με Κορινθιακές επιχειρήσεις >>(23/04/2013)

περισσότερα »

[Εκδήλωση] ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΜΑΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ/ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ EURES

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΜΑΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ/ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ EURES ΟΑΕΔ-EURES 19 Απριλίου 2013(17/04/2013)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] «Κοινοπραξία για την Ανάπτυξη της Υπαίθρου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» Άξονας 3 «Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας»

Η «Κοινοπραξία για την Ανάπτυξη της Υπαίθρου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» που αποτελεί το Μηχανισμό Υποστήριξης των ιδιωτικών επενδύσεων του Άξονα 3 «Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013 (ΠΑΑ 2007-2013), σας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στην Κόρινθο τη Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 και ώρα 17:30 μ.μ. στο Επιμελητήριο Κορινθίας, Ερμού 2(19/03/2013)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας»

Το Επιμελητήριο Κορινθίας, η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και ο Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε, σας προσκαλούν στην ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ που συνδιοργανώνουν με θέμα: «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας»(15/02/2013)

περισσότερα »

2ο ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ: «Προωθώντας Ελληνικά προϊόντα στην ρωσική αγορά»

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο αναγγέλλει την διοργάνωση του 2ου Ελληνορωσικού Εξαγωγικού Συμποσίου : «Προωθώντας Ελληνικά προϊόντα στην ρωσική αγορά» στην Αθήνα, την περίοδο 3 – 4 Απριλίου 2013.(14/02/2013)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] Ενημερωτική εκδήλωση και κατ’ ιδίαν διμερείς συναντήσεις για τις οικονομίες των κρατών-μελών της ομάδας Βίσεγκραντ

Σας ενημερώνουμε ότι το Επιμελητήριο Κορινθίας, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Πολωνίας διοργανώνουν Ενημερωτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 10.30, με θέμα: «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ TΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΙΣΕΓΚΡΑΝΤ: Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία και Τσεχία». Η εκδήλωση στοχεύει στην ενδυνάμωση και περαιτέρω βελτίωση της οικονομικής συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και των ανωτέρω κρατών.(12/02/2013)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] Υποστήριξη της ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου –Υπηρεσιών» και των χρηματοοικονομικών εργαλείων του ΕΣΠΑ μέσω του ΕΤΕΑΝ»

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Επιμελητήριο Κορινθίας, η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και ο Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε, σας προσκαλούν στην ΗΜΕΡΙΔΑ που συνδιοργανώνουν με θέμα: Υποστήριξη της ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου –Υπηρεσιών» και των χρηματοοικονομικών εργαλείων του ΕΣΠΑ μέσω του ΕΤΕΑΝ» (29/01/2013)

περισσότερα »

Ομιλία Προέδρου Επιμελητηρίου Κορινθίας στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Η χρονιά που πέρασε το 2012 όπως όλοι γνωρίζουμε ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά.Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο σε μια χώρα να γίνουν τόσες πολλές αλλαγές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα .Οι περισσότερες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις έπρεπε να είχαν γίνει σταδιακά πριν πολλές δεκαετίες .Σαν αποτέλεσμα της βίαιης αυτής προσαρμογής –που σε πολλές περιπτώσεις είχε  αδικίες –ήταν να κλείσουν- προσωρινά εύχομαι - πολλές επιχειρήσεις και η ανεργία να ανέβει στο 26% . 1.300.000 υπολογίζονται οι άνεργ.....(14/01/2013)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] Ετήσια γιορτή για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Ο Πρόεδρος Βασίλης Νανόπουλος και το ΔΣ του Επιμελητηρίου Κορινθίας προσκαλούν τα μέλη του Επιμελητηρίου στην ετήσια γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 7.00 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου, Ερμού 2 Κόρινθος(08/01/2013)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] 24ωρος αγώνας εκτός δρόμου του Ιχνηλάτη

Ο 24ωρος αγώνας εκτός δρόμου του Ιχνηλάτη είναι ένα από τα σπουδαιότερα γεγονότα του μηχανοκίνητου αθλητισμού εδώ και 10 χρόνια στη χώρα μας. Για το 2012 σχεδόν 100 συμμετέχοντες από 14 χώρες της Ευρώπης θα έρθουν στην Ελλάδα για να διαγωνιστούν για 24 ώρες και 1000 χιλιόμετρα κόντρα στο χρόνο και το χαρακτηριστικά σκληρό ελληνικό χώμα. Κέντρο του αγώνα η ιστορική Κόρινθος.(16/11/2012)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] Ημερίδα «Συλλογική Τοπική Δράση για την Απασχόληση και την Κοινωνική Ένταξη Ευπαθών Ομάδων στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας », Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Το Επιμελητήριο Κορινθίας  διοργανώνει  ημερίδα  έναρξης και παρουσίασης του Έργου «Συλλογική Τοπική Δράση για την Απασχόληση και την Κοινωνική Ένταξη Ευπαθών Ομάδων στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας »  την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012 και ώρα «17:00» στο Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου. Η Ημερίδα που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κορινθίας  με την ιδιότητα του εταίρου της  Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Περίανδρος», αποσκοπεί:•           στην πληροφόρηση των ανέργων ευπαθών ομάδων της περιοχής για τη συ.....(12/11/2012)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] Σεμινάριο Social Media και Τουρισμός

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με την Kouak.gr, διοργανώνει την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012 στις 17:00, σεμινάριο - workshop με θέμα : Social Media και Τουρισμός Marketing & Facebook(29/10/2012)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] Πρόγραμμα Συμβουλευτικής & Επανακατάρτισης Ανέργων – 2η Ευκαιρία, 05/11/2012

.....(24/10/2012)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] Πρόγραμμα «Eurofresh fruits»

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και άλλα 15 Επιμελητήρια σε όλη την Ελλάδα υλοποιούν τα πρόγραμμα «Eurofresh fruits» για την προώθηση ελληνικών φρέσκων φρούτων (κεράσι, ακτινίδιο, πορτοκάλι, καρπούζι και επιτραπέζια σταφύλια) στις αγορές τις Ρωσίας, Ουκρανίας και Κίνας.(23/07/2012)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] 2η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ σε συνεργασία με την ΑΝ.ΒΟ.ΠΕ ΑΕ. ΟΤΑ, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του  Επιμελητήριου Κορινθίας  (Έρμου 2, Κόρινθος)  τη Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012 και ώρα 18.30 με θέμα: «2η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» . Το πρόγραμμα LEADER αφορά επιχειρήσεις μεταποίησης, εστίασης, διαμονής, εναλλακτικού τουρισμού, μικρές βιοτεχνίες κλπ, καθώς και έργα δημοσίου ενδι.....(16/07/2012)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] Σεμινάριο / WorkShop - Social Media Marketing & Facebook

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με την Kouak.gr, διοργανώνει την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012, σεμινάριο - workshop με θέμα : Social Media Marketing & Facebook “Πλέον το ερώτημα δεν είναι αν έχουμε παρουσία στα Social Media, αλλά πόσο καλή και αποτελεσματική είναι;” Πιο συγκεκριμένα, αντικείμενο του σεμιναρίου, είναι η βασική εξοικείωση με τα Social Media και τις δυνατότητες αξιοποίησης τους, στις λειτουργίες της επιχείρησης με έμφαση στο Marketing.(22/06/2012)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] 2o ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗ 20-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΜΑΡΙΝΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Το Επιμελητήριο Λέσβου σε συνεργασία με το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο σας προσκαλεί στα εγκαίνια του 2o ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012 και ώρα 19.00 μμ (15/06/2012)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σας προσκαλεί σε συνάντηση εργασίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012, 10:00 πμ στο Επιμελητήριο, Ερμού 2 Κόρινθος, με σκοπό την προώθηση των τοπικών προϊόντων (κρασί, ελαιόλαδο, νωπά προϊόντα, γαλακτοκομικά, ζυμαρικά κλπ. ) στις τουριστικές επιχειρήσεις και στις επιχειρήσεις εστίασης της περιοχής μας, αλλά και στη δημιουργία τοπικής κουλτούρας στους πολίτες.(31/05/2012)

περισσότερα »

[Έκθεση] Δηλώστε συμμετοχή στην 7η Περιφερειακή Έκθεση «Αρκαδικό Πανόραμα», 13-18 Ιουνίου 2012

 Όσα μέλη ενδιαφέρονται να φιλοξενηθούν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Κορινθίας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την κα.Πανούση στο 2741024464 .....(03/05/2012)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

.....(27/03/2012)

περισσότερα »

[Έκθεση] Δηλώστε συμμετοχή στο 3ο Agro Quality Festival –Αγροτικά Ποιοτικά Προϊόντα, 15 έως 17 Ιουνίου 2012

Το  3ο  Agro Quality Festival –Αγροτικά Ποιοτικά Προϊόντα,  θα διεξαχθεί στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στις 15 έως 17 Ιουνίου 2012 και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας.Στόχος της διοργάνωσης είναι να προβάλλει και να αναδείξει τα ποιοτικά προϊόντα των ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από μια σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα στο τριήμερο.Στο πλαίσιο του 3ου Agro Quality Festiva.....(13/03/2012)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] Επιστολή Προέδρου Ελληνορωσσικού Επιμελητηρίου για συμμετοχή σε Συμπόσιο προσέλκυσης επενδύσεων

.....(13/03/2012)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

.....(28/02/2012)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] Προοπτική Αγροτικής Ανάπτυξης στον Ν. Κορινθίας - στόχοι και προβληματισμοί

.....(16/02/2012)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] Επενδυτικές Συνέργιες με τις Χώρες του Αραβικού Κόλπου «Επενδυτικά Digital Road Shows 2012”

.....(07/02/2012)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] «Εκσυγχρονισμός Χερσαίων Εμπορευματικών Οδικών Μεταφορών»

.....(02/02/2012)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] Πώληση τοπικών προϊόντων και αναζήτηση Επιχειρηματικών και Φορολογιστικών Συμβουλών στο Internet

.....(14/11/2011)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Εκδήλωση] «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» εκδήλωση Αγίων Θεοδώρων

.....(21/10/2011)

περισσότερα »

[Πρόσκληση - Ημερίδα] Παρουσίαση του προγράμματος ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010 - Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΓΓΥΟΔΟΣΙΑΣ (ΤΕΜΠΜΕ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΜΕ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Επιμελητήριο Κορινθίας στο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών του σας προσκαλεί σε ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010 και ώρα 06:00 μ.μ. στο  Επιμελητήριο Κορινθίας, Ερμού 2 Κόρινθος. Τα θέματα που θα αναπτυχθούν στη διάρκεια της εκδήλωσης είναι τα εξής: 1.       «ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010»Ομιλητής: Μάγδα Πετροπούλου Παρουσίαση του προγράμματος «ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010» «Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων .....(01/06/2010)

περισσότερα »

[Δελτίο Τύπου - Πρόσκληση] Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα "Νεανική Επιχειρηματικότητα – Απασχόληση στον Ιδιωτικό Τομέα"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Επιμελητήριο Κορινθίας, σε συνεργασία με το 2ου Γενικό Λύκειο Κορίνθου και το   ΓραΣΕΠ 2ου Γενικού Λυκείου Κορίνθου διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ``Νεανική Επιχειρηματικότητα - Απασχόληση στον Ιδιωτικό Τομέα``. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 11.00πμ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας και απευθύνεται σε Μαθητές της Β Λυκείου του 2ου Γενικού Λυκείου Κορίν.....(17/02/2010)

περισσότερα »

Παρουσιάσεις Ημερίδας με θέμα: "Τουριστική Ανάπτυξη στο Ν. Κορινθίας - Παρουσίαση Μελέτης για το Βαθμό Ικανοποίησης των Τουριστών που επισκέπτονται το νομό μας

 Τουριστική Ανάπτυξη στο Ν. Κορινθίας - Παρουσίαση Μελέτης για το Βαθμό Ικανοποίησης των Τουριστών που επισκέπτονται το νομό μας  Έρευνα: "Βαθμός Ικανοποίησης των Τουριστών που επισκέπτονται το Ν. Κορινθίας" - Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων για το Επιμελητήριο Κορινθίας, Δεκέμβριος 2009 Για να δείτε το πλήρες κείμενο της Έρευνας πατήστε εδώ .Παρουσιάσεις της ημερίδας:α. Εισηγητής: κ. Βασίλειος Πατσουράτης, καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών,  Γενικός Διε.....(19/01/2010)

περισσότερα »

Πρόσκληση σε ημερίδα για την Τουριστική Ανάπτυξη στο νομό Κορινθίας (Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010, ώρα 18.30 - Επιμελητήριο Κορινθίας)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Επιμελητήριο Κορινθίας  σας προσκαλεί τη Δευτέρα  18 Ιανουαρίου 2010και ώρα 18.30μ.μ. στο Επιμελητήριο  (Ερμού 2, Κόρινθος),για να παρακολουθήσετε ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Τουριστική Ανάπτυξη στο Ν. Κορινθίας»Παρουσίαση Μελέτης για το βαθμό ικανοποίησης των τουριστών στο νομό μας ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ:κ. Βασίλειος Πατσουράτης, καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών,  Γενικός Διευθυντής  ΙΤΕΠ,  «Ανάλυση Αποτελεσμάτων της Έρευνας για το βαθμό ικανοποίησης των τουριστών στο νομό .....(12/01/2010)

περισσότερα »

Πρόσκληση σε σύσκεψη με θέμα: "Δημιουργία Επιχειρηματικού Πάρκου στο Ν. Κορινθίας "

.....(10/10/2009)

περισσότερα »

Προγραμμα Παράλληλων Εκδηλώσεων Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης "Κορινθία 2009"

Για να δείτε το Πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης "Κορινθία 2009" πατήστε εδώ......(09/09/2009)

περισσότερα »

[Πρόσκληση] Πρόσκληση σε ημερίδα με θέμα "Πρόγραμμα Ενίσχυσης Μικρών και Πολύ μικρών επιχειρήσεων Μεταποίησης – Τουρισμού – Εμπορίου – Υπηρεσιών*" Τετάρτη 24/06/09 ώρα 18.30

(16/06/2009)

περισσότερα »
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
[Πρόσκληση] Ημερίδα με θέμα την Πρωτοβουλία “ECO-INNOVATION-ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ” της Ε.Ε. συνδιοργανώνει το ΕΒΕΠ και η Ειδική Γραμματεία Ανταγωνιστικότητας Πειραιάς 10/06/09 ώρα 09.00π.μ. (22/05/2009)
[Ημερίδα] Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: Προγράμματα Ασφάλισης ΟΑΕΠ -- Τετάρτη 27/05/09 ώρα 18.30μμ (15/05/2009)
[Ημερίδα] Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: Δράσεις Στήριξης Μικρών - Μεσαίων Επιχειρήσεων και Νέων Υποψήφιων Επιχειρηματιών -- Δευτέρα 25/05/09 ώρα 18.30 μμ (15/05/2009)
[Ημερίδα] Εθνικά και Κοινοτικά Προγράμματα στον Τομέα "Απασχόληση" - Εργατικό Κέντρο Κορίνθου Δευτέρα 18/05/09 ώρα 18.30 (07/05/2009)
[Εκδήλωση] Βράβευση του συνθέτη Στ. Σπανουδάκη -Παρουσίαση Βιβλίου για ένα σύμβολο για τον Ελληνισμό:"Η Αγία Σοφία του Θεού" -Προβολή Ταινίας για τον κ. Κρις Σπύρου -Βράβευση ναυτιλιακών ομίλων (07/05/2009)
[Σεμινάριο] Ενεργειακή Εξοικονόμηση στις Επιχειρήσεις Δευτέρα 30/03/09 ώρα 18.00μμ (27/03/2009)