ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΗ 2009   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
[Δελτίο Τύπου] Διαγωνισμός Μαγειρικής στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Έκθεσης ''Κορινθία 2009''
09/09/2009
ΠΗΓΗ:ΦΟΡΕΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε ότι στo πλαίσιο των εκδηλώσεων  της Πανελλήνιας Έκθεσης «Κορινθία 2009», θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός μαγειρικής  στον οποίο θα συμμετάσχουν μάγειροι, προερχόμενοι από τις επισιτιστικές επιχειρήσεις του νομού και της  ευρύτερης περιοχής.  Σκοπός  αυτού του διαγωνισμού είναι η προβολή των εστιατορίων, των μαγείρων και των προϊόντων του νομού.

Τα παρασκευάσματα των διαγωνιζομένων,  θα παρουσιαστούν ενώπιον κριτικής επιτροπής που και φέτος αποτελείται από διακεκριμένους γευσιγνώστες και αρχιμαγείρους. Πιο συγκεκριμένα η επιτροπή αποτελείται από τους:

  • κα. Αλεξιάδου Βέφα, Συγγραφέα-Ερευνήτρια Γαστρονομίας-Χημικό
  • κ. Βασάλο Κωνσταντίνο, Αρχιμάγειρα
  • κ. Καρουμπά Μίλτο, Αρχιμάγειρα-Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αθηνών
  • κ. Κιούλπαπα Αναστάσιο, Γευσιγνώστη - Πρόεδρο των Chaine des Rotiisseurs Ελλάδος και
  • κα. Λαμπράκη Μυρσίνη, Ερευνήτρια Γαστρονομίας - Συγγραφέα βιβλίων γαστρονομίας

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, στο χώρο της Έκθεσης. Το θέμα  θα είναι κοινό για  όλους τους διαγωνιζόμενους και θα βασίζεται στην πατροπαράδοτη ελληνική γαστρονομία προπαντός του νομού Κορινθίας, αλλά, με καινοτόμες «πινελιές».

Η Έκθεση θα λειτουργήσει  από την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στην Κόρινθο, στο χώρο της επιχείρησης «Σωληνουργεία Κορίνθου».


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
Δελτίο Τύπου Διαγωνισμός Μαγειρικής.doc