ΔΡΑΣΕΙΣ   /   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
[Έκθεση] Δηλώστε συμμετοχή στο 3ο Agro Quality Festival –Αγροτικά Ποιοτικά Προϊόντα, 15 έως 17 Ιουνίου 2012
13/03/2012
ΠΗΓΗ:A.K.

Το  3ο  Agro Quality Festival –Αγροτικά Ποιοτικά Προϊόντα,  θα διεξαχθεί στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στις 15 έως 17 Ιουνίου 2012 και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να προβάλλει και να αναδείξει τα ποιοτικά προϊόντα των ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από μια σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα στο τριήμερο.

Στο πλαίσιο του 3ου Agro Quality Festival θα οργανωθεί η «Έκθεση Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας», στην οποία προβάλλεται ο πλούτος και τη μοναδική ποιότητα των πιστοποιημένων και παραδοσιακών προϊόντων του, στους πάνω από 30.000 επισκέπτες που αναμένονται.

Το 3ο  Agro Quality Festival έχει κατεύθυνση τις εξαγωγές. Το Φεστιβάλ έχει πλέον καταστεί ο σημαντικότερος θεσμός στον τομέα των πιστοποιημένων και παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων με την παρουσία δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις.

Όσα μέλη ενδιαφέρονται να φιλοξενηθούν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Κορινθίας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 2741024464


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ 3ου AGRO QUALITY FESTIVAL