ΔΡΑΣΕΙΣ   /   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΟΙΝΩΝ
03/09/2010
ΠΗΓΗ:A.K.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 2η  Πανελλήνιας Έκθεσης «Κορινθία 2010», θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προβολής Κορινθιακών Οίνων & Γαστρονομίας  στην οποία θα συμμετέχουν Οινοποιεία , Επιχειρήσεις  Εστίασης, Τοπικοί Σύλλογοι του Νομού και της  ευρύτερης περιοχής.

Σκοπός  αυτής της εκδήλωσης είναι η προβολή των τοπικών οίνων αλλά και της γαστρονομίας στο νομό μας.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή, με τις βασικές αρχές της οινοποίησης και της οινογευσίας , να γνωρίσουν τις ποικιλίες που υπάρχουν, πώς προσφέρονται τα κρασιά, αλλά και τη διαδικασία της γευστικής οινογνωσίας.

Οι Οινοποιητικές Επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν θα έχουν την δυνατότητα να προβάλουν την επιχείρηση τους και το κοινό να γνωρίσει από κοντά τα προϊόντα τους.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης Σεφ θα δημιουργήσουν  συνταγές χρησιμοποιώντας Τοπικούς Οίνους.Για συμμετοχή και πληροφορίες επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο Κορινθίας, Ερμού 2 Κόρινθος , έως 10/9/2010

*Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής

Τηλ. 2741024464 εσωτ 920 κα Μαριάντζελα Πανούση


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, στο χώρο της Έκθεσης.
Η Έκθεση θα λειτουργήσει από την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στην Κόρινθο, στο χώρο της επιχείρησης «Σωληνουργεία Κορίνθου».

Η Έκθεση φιλοδοξεί να αποτελέσει οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός για την Περιφέρεια  και θεωρούμε ότι σε αυτό θα συμβάλλει ουσιαστικά και η δική σας συμμετοχή. Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η περσινή  Περιφερειακή έκθεση κατέστησε φανερή την αναγκαιότητα και τη σημαντική οικονομική προσφορά τέτοιων εκδηλώσεων  στις τοπικές κοινωνίες και επιχειρήσεις.


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή