ΔΡΑΣΕΙΣ   /   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
31/08/2010
ΠΗΓΗ:Α.Κ.

Πανελλήνια Εικαστική Ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής, Γλυπτικής, Φωτογραφίας και Αγιογραφίας


Το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργανώνει εφέτος, την Πανελλήνια Γενική Έκθεση «Κορινθία 2010». Η πετυχημένη περσινή διοργάνωση καθιστά φανερή την σημαντικότητα του θεσμού της Γενικής Έκθεσης «Κορινθία 2010» για την περιφέρεια της Πελοποννήσου. Η «Κορινθία 2010» βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα περιφερειακά εκθεσιακά γεγονότα.

Το EPsilon Art Studio στην προσπάθειά του να φέρει το πλατύ κοινό σε επαφή με την τέχνη και να του δώσει την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά έργα που μέχρι τώρα μπορούσε να δει μόνο σε γκαλερί και αίθουσες τέχνης, στο πλαίσιο της «Κορινθία 2010», σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργανώνει την Πανελλήνια Εικαστική Ομαδική Έκθεση ¨ EPsilon Art Festival 2010 ¨ που θα περιλαμβάνει Ζωγραφική, Γλυπτική, Φωτογραφία και Αγιογραφία.

Με την θέσπιση μια τέτοιας εκδήλωσης η Πανελλήνια Γενική Έκθεση «Κορινθία 2010» δημιουργεί προϋποθέσεις αναβάθμισης της Τέχνης και του Πολιτισμού, σε όλο το εύρος της έκφρασής του.

Η πανελλήνια Εικαστική Ομαδική Έκθεση ¨ EPsilon Art Festival 2010 ¨ τελεί υπό την αιγίδα του ¨Λισύππειου¨ Πνευματικού-Πολιτιστικού Κέντρου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Νομού Κορινθίας.

Η εκδήλωση θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες και θα διοργανωθεί από τις 22 έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2010 και αναμένονται περισσότεροι από 15.000 επισκέπτες με βάση την περσινή επισκεψιμότητα.

Τα έργα θα εκτεθούν σε ένα χώρο 100-200τμ (ανάλογα με τις συμμετοχές) και οι καλλιτέχνες θα ομαδοποιηθούν (ζωγράφοι, γλύπτες, φωτογράφοι και αγιογράφοι), με κοινή αναφορά ως προς την δουλειά του. Ταυτόχρονα τα έργα θα προβάλλονται ψηφιακά, καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης, από διάφορες διαδικτυακές πύλες προώθησης πολιτιστικών γεγονότων.


Ο αριθμός των έργων που θα μπορεί να εκθέσει ο κάθε καλλιτέχνης θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Οι εικαστικοί που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ πρέπει να αποστείλουν στο e-mail: [email protected] το ονοματεπώνυμό τους. Ακολούθως θα λαμβάνουν αίτηση συμμετοχής με αναλυτικές λεπτομέρειες.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία/ διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στην ζωγράφο Εύη Παντελέων υπεύθυνη ΕPsilon Art Festival, κινητό 6977878481, fax 27440 63895, e-mail [email protected]


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή