ΔΡΑΣΕΙΣ   /   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Νέα διαδικτυακά σεμινάρια από το Επιμελητήριο Κορινθίας
03/11/2020
ΠΗΓΗ:ΦΟΡΕΑΣ
πατήστε για μεγέθυνση

Το Επιμελητήριο Κορινθίας εγκαινιάζει, σε συνεργασία με τον ΣΕΛΠΕ(Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος), μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων, μέσης διάρκειας 120’, αρχή γενομένης την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 στις 17:00.
 
Το θέμα της πρώτης διαδικτυακής συνάντησης είναι “Επιχειρηματικότητα και εμπορική ανάπτυξη σε τοπικό επίπεδο - στη γειτονιά”, διάρκειας 90- 120’ και θα συμμετέχουν οι εξής ομιλητές:

  • Γιώργος Σταμάτης, Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, εκπαιδευτής και συγγραφέας. Έχει διδάξει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στα Αμερικάνικα Πανεπιστήμια Πράγας και Τιράνων.
  • Αγγελίνα Μιχαηλίδου, Γενική Διευθύντρια και Partner Response,  facilitator, business coach, η οποία θα μιλήσει για τη σημασία των δεξιοτήτων (Soft skills) στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων στη virtual εποχή.
  • Τριαντάφυλλος Σαρρής, Διευθυντής ΟΑΕΔ Κορίνθου και Ιωάννης Τσόγκας, υπεύθυνος προγραμμάτων απασχόλησης και εργασιακός σύμβουλος, οι οποίοι θα μιλήσουν για τα προγράμματα απασχόλησης ΟΑΕΔ, ανοιχτά ως προς την υποβολή των αιτήσεων για επιδότηση νέων θέσεων εργασίας και νέων ελεύθερων επαγγελματιών.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούμε να δηλώσουν συμμετοχή εδώ  https://bit.ly/37Y3NbQ μέχρι την Δευτέρα 9/11/2020 ώστε να τους σταλθεί το σχετικό link. 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή