ΔΡΑΣΕΙΣ   /   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ FORUM AGENTI ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΙΤΑΛΙΑΣ 23-25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΜΙΛΑΝΟ
12/07/2017
ΠΗΓΗ:Α. Καραχάλιος

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ FORUM AGENTI ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΙΤΑΛΙΑΣ

23-25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΜΙΛΑΝΟ

 

Το  Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει  επιχειρηματική αποστολή και συμμετοχή  από  23  έως 25 Νοεμβρίου 2017 στη μεγαλύτερη έκθεση αφιερωμένη στους agents και εμπόρους  ( Forum  Agenti - La Fiera degli Agenti di Commercio) στο Μιλάνο της Ιταλίας,με στόχο την προώθηση ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στην Ιταλική αγορά και  την εύρεση συνεργασιών.

 

H FORUM AGENTI, είναι η μοναδική έκθεση στο κλάδο της  που γίνεται στην Ευρώπη, και στην οποία παίρνουν μέρος εκατοντάδες agents  από όλους τους εμπορικούς τομείς .

 

Για κάθε ελληνική εταιρεία που ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην αποστολή θα εξασφαλιστούν στοχευμένες συναντήσεις με ιταλούς agents  προκειμένου να δρομολογηθούν ευκαιρίες και διαδικασίες συνεργασίας.

 

Τις επιχειρηματικές αποστολές θα συνοδεύουν πάντα στελέχη του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ.210.7213209 (κο Mario Giannotti) ή στείλτε μας e mail στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις italia@italia.gr και Giannotti@italia.gr  για να σας ενημερώσουμε  και να σας αποστείλουμε όλες τις λεπτομέρειες και το κόστος της συμμετοχής.

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ :

 

www.forumagenti.it/en


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή