ΔΡΑΣΕΙΣ   /   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Freskon 2015, 23 έως τις 25 Απριλίου 2015
20/03/2015
ΠΗΓΗ:A.K

Σας ενημερώνουμε για την πρόθεση της Περιφέρειας Πελοποννήσου να συμμετάσχει στο Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρούτων και Λαχανικών, με την επωνυμία “freskon”, που θα διοργανωθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 23 έως τις 25 Απριλίου 2015 και θα αποτελέσει ένα εξειδικευμένο και μοναδικό εκθεσιακό γεγονός στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Η FRESKON καλύπτει όλο το φάσμα των φρέσκων φρούτων και λαχανικών και προσφέρει ευκαιρίες δικτύωσης και επαφών με τους βασικούς φορείς λήψης αποφάσεων. Περιλαμβάνει ένα ευρύ πρόγραμμα προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών με προγραμματισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις. Προσελκύει εκθέτες και επισκέπτες από τις διεθνείς αγορές και όλους τους τομείς του κλάδου και αποτελεί σημείο συνάντησης των Διεθνών Επαγγελματικών επαφών στον τομέα των Φρέσκων Φρούτων και λαχανικών.

 

Όσα μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας, με εξαγωγική δραστηριότητα, επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στα τηλέφωνα 2713 601135 / 601153.


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή