ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Hema project _ Σας ενδιαφέρει να βελτιώσετε την υγεία και την ευημερία των υπαλλήλων σας;
13/02/2020
ΠΗΓΗ:ΦΟΡΕΑΣ

 

210 εκατομμύρια Ευρωπαίοι είναι σωματικά αδρανείς και κοστίζουν στην ΕΕ περίπου 80 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως. Το #Hemaproject που χρηματοδοτείται από την ΕΕ στοχεύει στην ενίσχυση της σωματικής δραστηριότητας στο χώρο εργασίας! #Ναείσαιδραστήριος

Σας ενδιαφέρει να βελτιώσετε την υγεία και την ευημερία των υπαλλήλων σας; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι μπορούν να κάνουν οι εργοδότες για να ενθαρρύνουν τη σωματική δραστηριότητα στο χώρο εργασίας.

https://hemaproject.com/hema-project-presentation/
 
https://ecf.com/news-and-events/news/how-boost-physical-activity-work-place
 
210 million Europeans are physically inactive costing the EU about €80 billion per year
The EU-funded #Hemaproject aims to boost physical activity in the workplace! #BeActive
Are you interested in improving the health and well-being of your employees? Read on to find out what empolyers can do to encourage physical activity in the workplace.
 
 
We are in #Coimbra for #HEMAproject transnational meeting organized by
Universidade de Coimbra
🤝
#EPSI is responsible for a connected Digital Challenge in the field of the #EuropeanWeekOfSport #BeActive
 
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, καλωσόρισε τη Συντονιστική Επιτροπή Erasmus Sport για το Πρόγραμμα “HEMA” στο Επιμελητήριο Κορινθίας για τη 2η συνεδρίαση. (07/06/2019)
Δ.Τ_Ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Κορινθίας στην πρώτη συνεδρίαση της Συντονιστικής επιτροπής Erasmus Sport για το πρόγραμμα "HEMA" (16/01/2019)
HEMA PROJECT_ERASMUS SPORT_ Λάβετε μέρος στην έρευνά μας για τη σωματική άσκηση και την ανάπτυξη δραστηριότητας στο χώρο εργασίας. (22/05/2020)
HEMA PROJECT - Your company can JOIN the first Vital Companies Challenge promoting employees’ healthy active lifestyle (17/09/2020)
| Ευρωπαϊκό Έργο |Το HEMA project είναι ένα ευρωπαϊκό έργο που συμμετέχει το Επιμελητήριο Κορινθίας (19/11/2020)
Λάβετε μέρος στην 1η ευρωπαϊκή έρευνα για τη σωματική δραστηριότητα και την ενεργή κινητικότητα στο χώρο εργασίας. (24/03/2021)