ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ
06/12/2019
ΠΗΓΗ:ΦΟΡΕΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

Θεσσαλονίκη, 13.12.19, Ξενοδοχείο Μakedonia Palace

 

Σας προσκαλούμε σε συνάντηση εργασίας με τίτλο «Ευρωπαϊκά συλλογικά σήματα και περιφερειακή ανάπτυξη. Η περίπτωση των Μακεδονικών προϊόντων» την Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18.00 στο Ξενοδοχείο Μakedonia Palaceστη Θεσσαλονίκη.

 

Η συνάντηση εργασίας συνιστά δράση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος με πρωτοβουλία της Ευρωβουλευτή Νέας Δημοκρατίας-Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και Αντιπροέδρου της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κας. Άννας Μισέλ Ασημακοπούλουκαι εντάσσεταιστο πλαίσιο της δέσμευσης του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την έμπρακτη υποστήριξη και προώθηση των Μακεδονικών προϊόντων και υπηρεσιών, μέσω και της στήριξης της πρωτοβουλίας του ΣΕΒΕ-Συνδέσμου Εξαγωγέων για τη δημιουργία και καταχώριση Συλλογικού Σήματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Μακεδονικά προϊόντα και υπηρεσίες.

 

Στην εκδήλωση που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΣΕΒΕ θα αναλυθούν τα συμπεράσματα σχετικής μελέτης που εκπονήθηκε από το Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου και θα παρουσιαστούν οι δράσεις που άπτονται της προωθούμενης καταχώρισης Ευρωπαϊκού συλλογικού σήματος για τα Μακεδονικά προϊόντα και υπηρεσίες.

 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα το βρείτε εδώ. Παρακαλούμε για τη δήλωση της συμμετοχής σας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον ΣΕΒΕ.

Πλατεία Μοριχόβου 1, 54625 Θεσσαλονίκη

T: 2310 535333 | F: 2310 543232


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή